Srijeda 13.12.2017 15:46:20
  TZ VIJESTI - TUZLARIJE - BH VIJESTI - BILTEN TZ - BILTEN TK - OBRAZOVANJE - TOP VIJESTI - IZ MINUTE U MINUTU

Tuzlarije - slike, priče... 
Vijesti 
Tuzlanke i Tuzlaci 
Naše bebe 


Tuzlanski dosje 
Kulturologija 
Preporuka za čitanje 
Sportarije 


Info Servis 
Mapa Tuzle 
Vremenska prognoza 
Mali oglasi 


Bilten rada Općine Tuzla 
Panorame Tuzle 
Vremeplov 
Stare slike pričaju 
Tuzlanska ikona - Meša 
Znanjem protiv droge 
Kapija (25.05.1995.) 
Srebrenica (1995-2006) 


Top vijesti 
Vijesti iz minute u minutu 
Vijesti domaćih medija 
Foto priče 
BH teme 
Feljtoni 


Tuzlarije Forum 
Tuzlarije Chat 
Ankete 
Čestitke-želje-pozdravi 


Razbibriga 
Taze vicevi 
Neobične fotke 
Horoskop 
Web igrice 

Kursna lista 
Telefonski imenik FBiH 
Zakoni 

Vizitke 
Marketing ON LINE KORISNICI - 160

Users in Chat
TUZLARIJE CHAT

Tuzlarije


UPIS PRILOGA

TZ VIJESTI - BH VIJESTI - BH TEME - IZ MINUTE U MINUTU


ARHIVA

04.06.2003.

Četiri američka vojnika nakratko pritvorena u Iranu
utorak, 3.6.2003 06:25
ČETIRI američka vojnika i pet civila na dva broda, za koje je u nedjelju objavljeno da su nestali, u vodenom putu Shatt al-Arab bili su pritvoreni zavezanih očiju i ispitivani u nedjelju nekoliko sati od strane Iranaca, izvijestilo je u ponedjeljak američko Središnje zapovjedništvo.

Vojnici i trojica civila, uključujući i jednog američkog inženjera, otpraćeni su natrag na brodove i pušteni u ponedjeljak, a dvojica civila vozača brodova su ostali u pritvoru, kazao je glasnogovornik zapovjedništva Dan Gage.

Skupinu su silom oteli Iranci, zavezane su im bile oči povezom, te su odvedeni uz rijeku za oko 20 minuta do zgrade, gdje su ih ispitkivali, pojasnio je telefonski Gage iz sjedišta zapovjedništva u floridskom gradu Tampi.

Gage je rekao da u prvim preliminarnim medicinskim pretraga na zatočenicima nisu pronađeni tragovi ozljeda ili fizičkog zlostavljanja. Dodao je da nema saznanja o nacionalnostima kapetana dva broda ili vozačima koji su ostali u pritvoru.

Ranije u ponedjeljak, američka mornarica izvijestila je o nestanku dva broda s četiri američka vojnika, jednim američkim inženjerom, dvojicom kuvajtskih operatera i vjerojatno još jednom osobom čiji identitet nije poznat.

Plovila su trebala pokupiti radnike iračke naftne kompanije u iračkoj luci Faw.


SAD zlostavljao zatvorenike u vezi s 11. rujnom
utorak, 3.6.2003 01:55
AMERIČKO ministarstvo pravosuđa priznalo je u ponedjeljak kako su stranci zatvoreni u svezi s terorističkim napadima 11. rujna bili držani predugo bez optužnice i podvrgnuti "nedopušteno oštrim" uvjetima zatočenja.

Glavni inspektor ministarstva Glenn Fine utvrdio je "značajne probleme u načinu na koji se postupalo prema zatvorenicima" uključujući zatvaranje bez optužnice, uskraćivanje pravne pomoći, i pretjerano oštre uvjete zatočenja.

Neki od 762 stranca zatvorena zbog ilegalnog ulaska u SAD tijekom istrage o terorističkim napadima na SAD 11. rujna su bili zatvoreni skoro stalno, kretali su se s lisicama na rukama i nogama, podvrgavani su zlostavljanju, a svjetlo im je u ćelijama bilo upaljeno danju i noću.

Fine se u svojem izvještaju usredotočio na zatvorenike u Brooklynu, u New Yorku i Patersonu u New Jersey jer je većina zatočenika u svezi s 11. rujnem tamo smještena.

On je u izvještaju napisao da je FBI slabo razlikovao zatočenike držane u zatvoru zbog istrage vezane uz terorizam i slučajnih zatočenika koji su usput uhićivani tijekom istrage.

"Čak i u kaotičnom nasljeđu napada 11. rujna mislimo da je FBI trebao više brinuti o razlikovanju između stranaca za koje je stvarno sumnjao da su u vezi s terorizmom od onih stranaca koji, mada moguće krivi za kršenje saveznog zakona o imigraciji, nisu imali veze s terorizmom", rekao je Fine.

Izvješće navodi kako vlasti nisu rekle zatvorenicima u nekom normalnom vremenskom razdoblju za što ih se optužuje ograničavajući im tako mogućnost da dođu do odvjetnika.

Zatočenici su držani u zatvoru pod teškim uvjetima prosječno 80 dana dok ih FBI nije oslobodio sumnje. Posebice su teški uvjeti bili za 84 zatočenika u Brooklynu koji su bili zatvoreni u ćelijama, najmanje 23 sata dnevno, vođeni s lisicama na rukama i nogama, a bio im je dopušten samo jedan telefonski poziv tjedno u svezi s pravnom pomoći i jedan privatni. Zatvorsko osoblje je zatočenicima držalo svjetlo upaljeno dan i noć, kaže izvještavanje, i zlostavljalo ih fizički i verbalno.

Američka organizacija za zaštitu ljudskih prava Human Rights Watch (HRW) pozvala je u ponedjeljak administraciju predsjednika Busha da odmah poduzme akciju kako bi popravila kršenje ljudskih prava zatočenika.

"Izvješće je izvanredno izlaganje o tome kako je ministarstvo pravosuđa izigralo temeljna prava ljudi nakon 11. rujna", rekla je Wendy Patton, direktor u HRW-u. "Sada je loptica u polju glavnog državnog odvjetnika. On ne može ignorirati osuđujuće nalaze i detaljne preporuke kako bi se osiguralo da se ovakve zloporabe ne ponove".

Nakon terorističkih napada 11. rujna ministarstvo pravosuđa je zatočilo preko 1.200 stranaca koji nisu bili državljani SAD-a, uglavnom s Bliskog istoka, južne Azije i sjeverne Afrike.

HRW tvrdi da je američka vlada upotrijebila optužbe za ilegalni ulazak u SAD kako bi zadržala 762 stranca dok je istraživala moguće veze s terorizmom. Samo nekolicina od ovih zatvorenika je stvarno i optužena za zločine povezane s terorizmom.

Ministarstvo pravosuđa je odbilo objaviti imena zatočenika i provodilo većinu saslušanja u tajnosti.

Samoubilački napad u Tel Avivu 30. travnja nije počinila Al-Qaida
utorak, 3.6.2003 09:05
POLICIJSKA istraga samoubilačkog napada koji se dogodio 30. travnja u Tel Avivu pokazala je da on nije povezan s terorističkom mrežom Al-Qaidom, izvijestili su u utorak izraelski policijski izvori.

Napad su počinila dvojica muškaraca s britanskim putovnicama. Istraga je također pokazala da je dvojicu počinitelja napada na Zapadnu obalu svojim automobilom prevezao jedan talijanski novinar. Napadači su se ondje opskrbili eksplozivom potrebnim za akciju. Jedan od njih je poginuo u napadu, a drugi je pobjegao.

Talijanski novinar, čiji identitet nije otkriven, nije znao ništa o namjerama dvojice napadača, izvijestila je izraelska policija. Nakon istrage je pušten te je napustio Izrael.

Policija je izvijestila kako su napadači, zahvaljujući putovanju s talijanskim novinarom i njegovim suputnicima, uspjeli nesmetano prijeći sve vojne prepreke.

Američki vojnik ubijen u središnjem Iraku
utorak, 3.6.2003 09:05
AMERIČKI vojnik ubijen je u utorak ujutro u središnjem Iraku tijekom ophodnje, saopštio je glasnogovornik američke vojske.

Do pucnjave je došlo u blizini grada Balada, oko 80 km sjeverno od glavnog grada Bagdada, rekao je glasnogovornik V. korpusa američke vojske bojnik William Thurmond.

Prema njegovim riječima, za sada nisu poznati detalji vezani uz ovaj najnoviji incident.

Područje oko Balada nalazi se pod kontrolom 4. pješačke divizije.

U cijeloj središnjoj regiji Iraka izveden je do sada niz napada na američke vojnike otkako su prije dva mjeseca okončane borbe u Iraku. Nekoliko desetaka vojnika do sada je ubijeno ili ranjeno.

Svjedok C-47: Srpska vojska bila je agresor u Hrvatskoj

"SRPSKA vojska bila je agresor na teritoriju Hrvatske", rekao je u utorak zaštićeni svjedok optužbe C47 na suđenju bivšem jugoslavenskom predsjedniku Slobodanu Miloševiću pred Međunarodnim kaznenim sudom (ICTY).

"Naša vojska bila je agresor na teritoriju Hrvatske, ubijala je, rušila, zauzimala sela, gradove i provodila etničko čišćenje", rekao je svjedok C-47, koji je kao čelnik Srpske radikalne stranke (SRS) i četničkog pokreta u Subotici od 1990. novačio dobrovoljce i s njima ratovao u Hrvatskoj i BiH.

Na pitanje tužiteljice Hildegard Uertz-Retzlaff da opiše razliku između medijske propagande o ugroženosti Srba u Hrvatskoj i stvarnog stanja na terenu, svjedok je rekao da se "u zonama ratnih djelovanja uvjerio kako je ta propaganda neistinita" i da je stanje suprotno, odnosno da su JNA, VJ, Teritorijalna obrana i dobrovoljci iz Srbije bili agresori u Hrvatskoj, kao i u BiH.

Nakon višetjednog izvođenja svjedoka iz BiH, svjedok C-47 je prvi koji ponovo svjedoči o ratnim zločinima u Hrvatskoj.

Govorio je o zvjerstvima koja su četnici počinili poslije pada Vukovara, gdje je bio očevidac "silovanja, klanja, sječenja ušiju i masakriranja hrvatskih civila". Kao počinitelje označio je pripadnike četničkog odreda "Leva Supoderica", na čelu s vojvodom Miloradom Lančužaninom - Kamenim, a koje se povezuje i s Ovčarom.

Potvrdio je i da su četnici izvršili pokolj u Voćinu, te govorio o ubijanju Hrvata u Tordincima gdje je sreo Arkana i Gorana Hadžića.

Svjedok je opisao kako se 1990., kao rojalist povezao s Vojislavom Šešeljem te osnovao ogranak njegove SRS i četničkog pokreta u Subotici, u čije je redove unovačio oko 300 dobrovoljaca, među kojima "puno oficira i podoficira JNA i policije".

Govorio je o kampanji protjerivanja Hrvata i Mađara iz Vojvodine u kojoj su sudjelovali radikali, četnici, lokalno vodstvo Miloševićevih socijalista ali i policija.

"Sami policajci vršili su teror i fizički maltertirali stanovnike hrvatske i mađarske nacionalnosti", rekao je C-47 dodajući da su Hrvati i Mađari otpuštani su iz policije i državnih službi.

Svjedok je govorio i o miniranju katedrale u Subotici i mađarske škole, te drugim akcijama zastrašivanja nesrba. Tijekom kampanje iz Vojvodine je, po njegovim riječima, "protjerano oko 20.000 Mađara i znatno veći broj Hrvata".

"Hrvatima treba vaditi oči zahrđalim žlicama i sve ih otjerati u Hrvatsku, a u njihove kuće naseliti srpske izbjeglice", poručio je Šešelj 91. na mitingu u Subotici, rekao je C-47.

Šešelj je na mitingu pozvao na stvaranje Velike Srbije na liniji Virovitica-Karlovac-Karlobag, što je, po riječima svjedoka, ugrađeno i u statut Radikalne stranke i četničkog pokreta.

C-47 je svjedočio i o obuci dobrovoljaca na poligonu JNA i policije u Subotici, te njihovom opremanju uoči odlaska na ratište u objektu JNA Bubanj potok, kraj Beograda.

U sudnici je emitiran snimak jednog Šešeljeva intervjua u kojem govori kako je četnicima 1991. "Milošević dao oružje, odore, autobuse, svu tehničku opremu i vojarne u Bubanj potoku i sve je puno bolje funkcioniralo".

"To je apsolutno točno", potvrdio je C-47, čiji se iskaz nastavlja u srijedu.

(Hina) dh ps


CIA tvrdi da je al Qaida spremna upotrijebiti atomske bombe
TERORISTI al-Qaide i s njom povezane skupine spremni su upotrijebiti kemijsko, biološko i nuklearno oružje u napadima, piše The Washington Times.

"Cilj al-Qaide je uporaba (kemijskog, biološkog, radiološkog ili nuklearnog oružja) kako bi uzrokovala masovne žrtve", navodi list interno izvještavanje CIA-e iz prošloga mjeseca.

Izvješće ipak tvrdi da će većina napada al-Qaide i posebice s njom povezanih skupina biti malog opsega i da će uključivati kemikalije, toksine ili radiološke tvari koje se mogu lako proizvesti ili se do njih može lako doći.

Islamski ekstremisti povezani s al-Qaidinim vođom Osamom bin Ladenom "imaju širok izbor potencijalnih agenasa i sredstava za izvođenje kemijskih, bioloških i radioloških ili nuklearnih (CBRN) napada", navodi list iz, kako kaže, izvještavanja od četiri stranice pod naslovom "Terorističko CBRN: materijali i posljedice".

Izvješće navodi nekoliko smrtonosnih tvari koje al-Qaida može upotrijebiti, uključujući nervne otrove, mikrobe i antraks i ricin, te sredstva za raspršivanje radiološkog materijala poznata kao "prljave bombe".

Al-Qaida također radi na razvijanju bombi s radioaktivnim materijalom iz industrijskih ili medicinskih postrojenja, a dokument al-Qaide zaplijenjen u Afganistanu otkrio je da je skupina izradila nacrt nesavršenog uređaja sposobnog da izazove nuklearnu eksploziju, kaže izvještavanje.

"Bin Ladenovi operativci bi mogli pokušati izvesti konvencionalni napad na nuklearnu industrijsku infrastrukturu Sjedinjenih Država u nastojanju da izazovu zagađenost, dezorganizaciju i strah", stoji u izvještaju.

Izvješće tvrdi da bi teroristi mogli proizvesti improvizirani nuklearni uređaj sposoban za izazivanje nuklearne eksplozije.

To bi mogli postići na tri načina: od dijelova nuklearnog oružja, od modificiranog nuklearnog oružja ili putem novog, samostalno proizvedenog uređaja. Teroristi bi za stvaranje nuklearne bombe morali prethodno doći do fisijskog materijala kao što je obogaćeni uran ili plutonij koji služe kao gorivo za stvaranje eksplozije.

Vjerojatniji tip terorističkog napada je ipak upotreba nuklearnog materijala u kombinaciji s konvencionalnim eksplozivom za stvaranje "prljave" ili radiološke bombe, smatra izvještavanje. Za ovaj tip bombe teroristi bi trebali doći do cezija 137, stroncija 90 i kobalta 60, materijala koji se koriste u bolnicama, na sveučilištima, tvornicama, građevinskim tvrtkama i laboratorijima.

Upotreba takve bombe dovela bi do političkih i socijalnih posljedica i utjecala na zdravlje, okoliš i gospodarstvo. "Uzrokovala bi strah, ozljede, i možda dovela do takve zagađenosti koja bi zahtijevala skupo i dugo čišćenje", kaže izvještavanje.


Američki kongres će uskoro dobiti CIA-ino izvještavanje o iračkom oružju
utorak, 3.6.2003 07:25
CIA ĆE uskoro dati američkom Kongresu obavještajno izvještavanje koje je poslužilo kao osnova za državnog tajnika Colina Powella da pred rat Ujedinjenim narodima predstavi navodno iračko oružje masovnog uništavanja, javio je u ponedjeljak CNN pozivajući se na obavještajnog dužnosnika.

Dužnosnik je rekao da će CIA u cjelosti surađivati sa zahtjevom republikanskog senatora Johna Warnera, predsjednika Odbora za oružane snage, i osigurati detaljnu informaciju o obavještajnim podacima koji su doveli do agencijine procjene iračkih programa oružja.

Warner je u nedjelju rekao da će dva senatska panela održati saslušanje o tome kako je američka vlada prikupljala i koristila obavještajne podatke o iračkom oružju i da li su te informacije možda pogrešno protumačene.

Tvrdnje administracije predsjednika Busha da Irak posjeduje oružje masovnog uništavanja, što je bio glavno opravdanje američkog napada na Irak, stavili su u pitanje brojni kongresnici, koji prigovaraju da u Iraku nije nađen nikakav dokaz oružja.

Dvojica utjecajnih američkih senatora rekla su u nedjelju na televizijskoj mreži ABC da će možda trebati provesti istragu oko toga jesu li američki obavještajni izvori iskorišteni na prikladan način kad se optužilo Irak da posjeduje oružje za masovno uništavanje.

Kongres bi mogao povesti "dvostranačku istragu o aktivnostima tajnih službi" u Iraku, izjavio je republikanski senator John McCain. Senator Chris Dodd, demokrat, ocijenio je da je "postoji dovoljno neodgovorenih pitanja" i da je opravdano provesti "kompletnu istragu".

Dužnosnik je rekao da CIA neće dati nikakve nove dokaze o postojanju iračkog oružja masovnog uništavanja.

"To nije bio materijal koji sam izmislio, nego je došao iz obavještajne zajednice", rekao je Powell u ponedjeljak o svom predstavljanju u UN-u 5. veljače.

On je ustvrdio da su to bile solidne informacije i izrazio uvjerenje da će dokaz o oružju biti pronađen, ali da za to treba vremena.

Obavještajni dužnosnik kaže da su pronađeni dijelovi iračkog programa oružja, navodeći nedavno otkrivene šlepere za koje Bushova vlada kaže da su bili pokretna postojenja za proizvodnju biološkog oružja.

Bivša britanska ministrica za međunarodni razvoj Clare Short rekla je londonskom Sunday Telegraphu da je premijer Tony Blair prevario javnost stvarajući lažni osjećaj hitnosti u pogledu iračke opasnosti.

Britanski ministar vanjskih poslova Jack Straw odbacio je navode kako su dokazi o iračkom oružju za masovno uništavanje bili prenapuhani. Premijer Tony Blair je izjavio za Sky News kako nema nikakve dvojbe da će oružja za masovno uništavanje biti pronađeno i pozvao na strpljenje.

Preuzeto sa portala INDEX.HR

ARHIVA TOP STORIES

2003: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2004: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2005: I - II - III - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2006: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2007: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2008: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2009: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2010: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2011: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2012: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2013: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2014: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2015: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2016: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2017: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX mjesec

 


OSTALE VIJESTI
VIDEO: Potraga još traje: Dva muškarca upala u Miljacku kod Dolac MalteAleksandar Vulin u posjeti Sarajevu: Srbija je okrenuta miru i ne određuje politiku druge zemlje Vojislav Š ešelj nije odgovorio na poziv da preispita svoj stav: Žalbeno vijeće MMKS-a saslušalo usmenu argumentacijuNakon 26 godina : Podignuta prijava za napad na Banske dvoreMnogi su dovedeni do prosjačkog štapa: Pola svjetske populacije nema osnovnu zdravstvenu zaštituRoy Moore optužen za seksualno napastovanje tinejdžerica: Trumpov kandidat izgubio izbore u AlabamiPokušaj u pokretanju koalicionih pregovora: Prvi sastanak Merkel i SchulzaVIDEO: Š ta su ljudi najviše pretraživali tokom ove godine: Kako Google vidi 2017. godinuDžumhur nakon proglašenja za najboljeg sportistu BiH: "Želim doći do 20 najboljih na svijetu i na megdan Đokoviću"
Preuzeto sa portala INDEX.HR

Objavljeno prije 35 minuta
Muslimanske države proglasile Istočni Jeruzalem glavnim gradom Palestine
Objavljeno prije sat vremena
Uber dobiva ozbiljnu konkurenciju: Lyft širi uslugu izvan SAD-a
Objavljeno prije 3 sata
Dio američkog vojnog helikoptera pao na školu u Japanu, ozlijeđen dječak
Objavljeno prije 4 sata
Tillerson protiv Trumpa: Ponudio Sjevernoj Koreji izravne pregovore bez preduvjeta
Objavljeno prije 4 sata
Turska poziva svijet da prizna Jeruzalem kao palestinsku prijestolnicu
Objavljeno prije 5 sati
Izrael odgovorio na rakete iz Gaze zračnim udarima, ubijena dva militanta

Google

Rezultati

STARE ANKETE

KAPIJA

25-05-1995OSTALE VIJESTI
VIDEO: Potraga još traje: Dva muškarca upala u Miljacku kod Dolac MalteAleksandar Vulin u posjeti Sarajevu: Srbija je okrenuta miru i ne određuje politiku druge zemlje Vojislav Š ešelj nije odgovorio na poziv da preispita svoj stav: Žalbeno vijeće MMKS-a saslušalo usmenu argumentacijuNakon 26 godina : Podignuta prijava za napad na Banske dvoreMnogi su dovedeni do prosjačkog štapa: Pola svjetske populacije nema osnovnu zdravstvenu zaštituRoy Moore optužen za seksualno napastovanje tinejdžerica: Trumpov kandidat izgubio izbore u AlabamiPokušaj u pokretanju koalicionih pregovora: Prvi sastanak Merkel i SchulzaVIDEO: Š ta su ljudi najviše pretraživali tokom ove godine: Kako Google vidi 2017. godinuDžumhur nakon proglašenja za najboljeg sportistu BiH: "Želim doći do 20 najboljih na svijetu i na megdan Đokoviću"
Preuzeto sa portala INDEX.HR

Objavljeno prije 35 minuta
Muslimanske države proglasile Istočni Jeruzalem glavnim gradom Palestine
Objavljeno prije sat vremena
Uber dobiva ozbiljnu konkurenciju: Lyft širi uslugu izvan SAD-a
Objavljeno prije 3 sata
Dio američkog vojnog helikoptera pao na školu u Japanu, ozlijeđen dječak
Objavljeno prije 4 sata
Tillerson protiv Trumpa: Ponudio Sjevernoj Koreji izravne pregovore bez preduvjeta
Objavljeno prije 4 sata
Turska poziva svijet da prizna Jeruzalem kao palestinsku prijestolnicu
Objavljeno prije 5 sati
Izrael odgovorio na rakete iz Gaze zračnim udarima, ubijena dva militantaRAZBIBRIGA

FOTO Sitna djevojka "Planine" iz Igre prijestolja odgovorila na pitanje koje sve zanima - kako se ljube

FOTO Slavna kosovska pjevačica bujnih oblina dvojnica je Elle Dvornik: "Dino je bio švalerčina"

"Probala sam se seksati tri puta dnevno tjedan dana, evo ĹĄto mi se dogodilo..."

Davor Gobac dirljivom se objavom oprostio od preminulog bubnjara Psihomodo popa

Saznali smo bi li Advent u Zagrebu bio najbolji u Europi da Hrvati nisu glasali

FOTO Indira Levak pokazala novu frizuru, ali nisu svi oduťevljeni: "Ženo skidaj to s glave"

Desetljeće sapunice Vlatke i Dikana: On je bacao prsten na televiziji, a ona detaljno opisivala seks

VIDEO Kad su svi pomislili da Balašević ne može napisati bolju pjesmu, on je objavio Mati

18-godišnja manekenka Ivana Smit pronađena mrtva u misterioznim okolnostima

Koliko bi trebao trajati seks da bi Ĺžena bila zadovoljna

Dikanov sin odgovorio Vlatki Pokos: Kad je imala ljubavnika, tad joj moralni kompas nije radio kao sad

"Kao mala molila sam se za velike grudi, sad imaju 10 kila, bole me leđa, no neću ih smanjivati"

Sve shvaća i vidi (te zbog toga jako pati): Ovo je najinteligentniji horoskopski znak

Dobila četiri "da" u Supertalentu, ali nije smjela na pozornicu: "Dočekala me potpuna katastrofa"

Iznenada preminuo Tigran Kalebota, bubnjar Psihomodo popa

"Vidio sam boga": Morat ćete dvaput pogledati nosi li Lidija Bačić gaćice

Kontakt mail
tuzlarije@tuzlarije.net