Četvrtak 22.2.2018 13:40:20
  TZ VIJESTI - TUZLARIJE - BH VIJESTI - BILTEN TZ - BILTEN TK - OBRAZOVANJE - TOP VIJESTI - IZ MINUTE U MINUTU
Tuzlarije - slike, priče... 
Vijesti 
Tuzlanke i Tuzlaci 
Naše bebe 

22.02.2018 - 13h
INDEKS KVALITETA ZRAKA
174
NEZDRAV
PM2,5: 94
Upozorenje: Moguća pojava pojačanih simptoma i intenziteta bolesti kod osoba s bolestima srca i disajnih organa, poput astme. Svi ostali bi mogli početi osjećati negativan utjecaj zagađenja na zdravlje.
Sljedeće grupe trebaju smanjiti bilo kakve vanjske fizičke aktivnosti: plućni i srčani bolesnici, trudnice, djeca i starije osobe. Produžena ili veća naprezanja tokom boravka vani. trebali bi izbjegavati i svi ostali.

ŽIV LUK SAR ZEN TUZ
zrak.ekoakcija.org

Tuzlanski dosje 
Kulturologija 
Preporuka za čitanje 
Sportarije 


Info Servis 
Mapa Tuzle 
Vremenska prognoza 
Mali oglasi 


Bilten rada Općine Tuzla 
Panorame Tuzle 
Vremeplov 
Stare slike pričaju 
Tuzlanska ikona - Meša 
Znanjem protiv droge 
Kapija (25.05.1995.) 
Srebrenica (1995-2006) 


Top vijesti 
Vijesti iz minute u minutu 
Vijesti domaćih medija 
Foto priče 
BH teme 
Feljtoni 


Tuzlarije Forum 
Tuzlarije Chat 
Ankete 
Čestitke-želje-pozdravi 


Razbibriga 
Taze vicevi 
Neobične fotke 
Horoskop 
Web igrice 


Kursna lista 
Telefonski imenik FBiH 
Zakoni 

Vizitke 
Marketing 
ON LINE KORISNICI - 215

Users in Chat
TUZLARIJE CHAT

TuzlarijeUPIS PRILOGA

TZ VIJESTI - BH VIJESTI - BH TEME - IZ MINUTE U MINUTU


ARHIVA

09.06.2003.

Svjetski mediji o boravku pape u Hrvatskoj
nedjelja, 8.6.2003 12:35
SVJETSKI TISAK i u nedjelju veliku pažnju posvećuje trećem pastoralnom posjetu pape Ivana Pavla II. u Hrvatskoj, ističući da je Papa tijekom boravka u Osijeku uputio poziv za oprostom i zacjeljivanju ratnih rana.

Obraćanje pape Ivana Pavla II. pred masom vjernika u Osijeku bio je u znaku poziva na oprost i zacjeljivanje ratnih rana, ističe u svom nedjeljnom broju ljubljansko "Delo".

"Kako se je i očekivalo, Papa je u Slavoniji - gdje su se u ratnim 90-im godinama dogodili brojni krvavi zločini - pozvao ljude na pomirenje. Njegova poruka ima posebnu težinu jer je izrečena u biskupiji u koju spada i Vukovar, simbol hrvatskog trpljenja", piše središnji slovenski dnevni list, koji također ističe da se Papa nakon euharistijskog slavlja susreo i s predstavnicima drugih crkava i vjerskih zajednica.

"Delo" izvještaj o Papinom boravku u Hrvatskoj pod naslovom "Junaštvom nad nezacijeljene rane" objavljuje na većem dijelu prve stranice.

"Briga za Svetog Oca u Hrvatskoj" naslov je koji u nedjelju na prvoj stranici donosi najtiražniji austrijski dnevni list "Kronen Zeitung". O boravku Svetog Oca u Hrvatskoj u nedjelju piše i dnevni list "Kurier", navodeći da je Papu u Osijeku dočekalo 200 tisuća vjernika. Oba dnevna lista prenose da je "ekstremna islamistička skupina Islamistički front mudžahedina" prijetila terorističkim napadom na Papu u Hrvatskoj.

"Papa je služio svetu misu nedaleko hrvatsko-srpske granice pred više od sto tisuća katolika iz svih dijelova bivše Jugoslavije, a na misi je bila nazočna i delegacija srpskih pravoslavnih biskupa koji su prenijeli Papi bratske pozdrave beogradskog patrijarha Pavla I." piše Kronen Zeitung i nastavlja daje "kao znak opomene stajalo je za vrijeme mise raspelo Vukovara kao sjećanje na napad jugoslavenske armije 1991. na taj grad".

"Krvavoj mržnji 90-ih godina Sveti Otac je suprotstavio jezik kršćanske ekumene", navodi austrijski list, te dodaje da Sveti Otac namjerava u bliskoj budućnosti posjetiti Srbiju.

Nastavljajući redovito prenositi informacije o pohodu Pape Ivana Pavla II. Hrvatskoj, pisani mediji u BiH u nedjelju ističu kako je Sveti Otac boravak u Osijeku iskoristio za poticanje pomirenja i međureligijskog dijaloga.

Sarajevski "Dnevni avaz" tako navodi kako je Sveti Otac pred više od 200 tisuća vjernika okupljenih u osiječkoj zračnoj luci Čepin apelirao na osobnu hrabrost pojedinaca nužnu za ostvarenje pomirenja, solidarnosti i društvene pravde.

Takve Papine riječi, navodi se u izvještaju "Avaza", imale su posebno značenje jer su kazane na mjestu čiji su stanovnici pretrpjeli teška ratna stradanja što su ostavila duboke i još uvijek nezaliječene rane.

"Oslobođenje" posebice ističe kako je tijekom boravka u Osijeku Sveti Otac pozornost posvetio ukazivanju na značenje ekumenizma i međureligijskog dijaloga.

Ovaj list navodi kako je je Papino zalaganje za istinsku dijalog među religijama bilo vidljivo i tijekom njegova susreta s predstavnicima svih vjerskih zajednica uključujući i predsjednika Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj Ševku ef. Omerbašića.

"To što je taj susret bio planiran da se dogodi upravo u ovom dijelu Hrvatske koji je u ratu doživio najteža stradanja očito je znak Papine želje da time i sam pridonese pomirenju te izgradnji međunacionalnog i međuvjerskog pomirenja i suživota", zaključuje "Oslobođenje".

Beogradski listovi u nedjelju prenose agencijske izvještaje o navodnim prijetnjama smrću papi Ivanu Pavlu II..

U svom izvještaju iz Osijeka, dnevni list "Politika" piše da je među 220 tisuća vjernika bilo i izaslanstvo Srpske pravoslavne crkve, u kojoj su bili mitropolit zagrebačko-ljubljanski i cijele Italije Jovan, te vladike bački Irinej, osječko-poljski i baranjski Lukijan i slavonski Sava.

"Pozdravljajući mitropolita Jovana i srpske vladike posebnim pozdravom, Papa je zamolio da njegove, kako je rekao, bratske pozdrave prenesu njegovoj svetosti patrijarhu Pavlu", navodi list.

List prenosi i izjavu đakovačko-srijemskog biskupa Marina Srakića, koji je istakao da je njegova biskupija prije desetak godina "teško stradala u besmislenom agresorskom ratu", ali i istaknuo da "mi ne želimo biti zarobljenici prošlosti, nego narod s pogledom u budućnost, koji želimo graditi s vjernicima drugih kršćanskih crkava i vjerskih zajednica i sa svim ljudima dobre volje".

"Politika" i "Večernje novosti", izvještavajući o Papinom boravku u Osijeku, prenose i izjave hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića. "Večernje novosti" naglasak su dale Mesićevoj izjavi da "treba živjeti u toleranciji, a mora se surađivati", kao i da "današnja Srbija i njeno rukovodstvo žele vidjeti Srbiju u EU", te da je "važno da ta europska linija pobijedi i da u Srbiji prestanu gledati sreću i zadovoljstvo izvan granica svoje zemlje".

"Politika" ističe Mesićevu izjavu da je hrvatsko-srpski odnos u ovom trenutku "takav kakav je i za očekivati", jer je Miloševićeva Srbija provela brutalnu agresiju na Hrvatsku i te se posljedice još osjećaju. List navodi Mesićev stav da obje zemlje imaju isti cilj, ulazak u Europsku uniju, te je važno da u Srbiji "prestanu gledati sreću svoje zemlje u širenju granica Srbije".

Papa Ivan Pavao II. govorio je o oprostu tijekom mise u Osijeku, ali Hrvatima Vukovara nakon zločina koje su počinili Srbi tijekom agresije to se čini teškim, piše u nedjelju The New York Times.

List u reportaži iz Vukovara, trećeg dana posjeta pape Ivana Pavla II. Hrvatskoj, govori o tome kako su Srbi tu ubili 5.000 ljudi tijekom tromjesečne opsade grada. NYT spominje i 255 civila i ranjenih branitelja koje su Srbi pobili na Ovčari.

List navodi mišljenja niza Hrvata iz Vukovara koji objašnjavaju zašto je teško oprostiti počinjene zločine, a prenosi i stajališta stanovnika Slavonije koji smatraju da je gospodarstvo, a ne oprost glavni problem Vukovara.

NYT kaže da se lokalni pravoslavni svećenik izvukao od razgovora o Papinoj poruci. Drugi Srbin preko volje je rekao kako je pitanje pomirbe prenapuhano. "Tko god je prije rata bio čovjek još je uvijek, a tko nije, neće biti ni sada", rekao je on uskraćujući svoje ime.

List kaže da za djecu Vukovara, koja znaju jedino za posljedice rata, pomirba izgleda nemoguća.

NYT navodi i mišljenje urednika Jutarnjeg lista Davora Butkovića koji kaže da veliki dio problema prenošenja Papine poruke izgleda da leži u katoličkim svećenicima. "Oni su vrlo konzervativni i vrlo seoski", rekao je on. "Oni nisu stvarno spremni prihvatiti bilo kakav moderni trend u društvu".

(Hina) spd/fl/rm/tt/sl nab


Subotički hodočasnici razočarani: U Dubrovniku nas nisu pozdravili
SVEĆENICI Subotičke biskupije, koji su vodili hodočasnike iz Sjeverne Bačke na beatifikaciju Marije od Propetog Isusa Petković u Dubrovnik, razočarani su jer su ih se "braća zastidjela" na svečanoj misi i organizatori Papina posjeta nisu ih pozdravili, rekao je u nedjelju subotički župnik.

"Tužni smo jer smo osjetili da nas se braća stide, ne mogu to drukčije reći", izjavio je po povratku iz Hrvatske subotički župnik vlč. Andrija Anišić.

Velečasni Anišić, koji je vodio skupinu od preko 200 vjernika iz Subotice i okolice, primjetio je kako su na svečanom misnom slavlju hodočasnici iz Crne Gore i s Kosova bili pozdravljeni. No vjernike iz Vojvodine organizator nije spomenuo, "i to nije slučajno", dodao je svećenik.

"Bilo nas je 220. Od toga desetero malene djece koja su držala veliku zastavu s grbom našega grada i natpisom - Subotička biskupija. To nije moglo biti neprimjećeno", konstatirao je župnik.

Velečasni Anišić je rekao kako ne osuđuje organizatore zbog tog propusta, ali je tužan "što su ih se braća zastidjela".

Na susret s Papom u Hrvatsku iz Sjeverne Bačke otputovalo je oko 800 vjernika.

Najveći broj njih Papinu je propovijed pratio u Osijeku, gdje se iz Subotice zaputilo oko 600 hodočasnika, dok je beatifikaciji Marije od Propetog Isusa Petković u Dubrovniku nazočilo oko 200 vjernika -uglavnom bačkih Hrvata.

Slovenija neće ukinuti vize za građane Srbije i Crne Gore
SLOVENIJA neće ukinuti vize za građane Srbije i Crne Gore, te tako recipročno odgovoriti na nedavnu odluku Beograda o ukidanju viza za državljane 40ak zemalja, među kojima i Slovenije.

Kako je u razgovoru za komercijalnu slovensku tv-postaju POP-TV izjavila Vlasta Valenčič Pelikan iz slovenskog ministarstva vanjskih poslova, dok za državljane SiCG-a vize ne ukine Europska zajednica, to neće učiniti niti Slovenija.

Slovensko ministarstvo vanjskih poslova očekuje da će vize za slovenske državljane uskoro ukinuti i Makedonija i Albanija.

SLOVENSKI MEDIJI O PAPINIM RIJEČIMA U RIJECI
Slovenski mediji izvještavali su u nedjelju opširno o predzadnjem danu pastoranog posjeta pape Ivana Pavla II. u Hrvatskoj, a obje televizijske postaje koje emitiraju i informativne programe javna Televizija Slovenija i komercijalna POPTV, s riječke su Delte objavile u središnjim emisijama višeminutne reportaže vlastitih izvjestitelja.

Katolički "Radio ognjišče" najviše je pozornosti namijenio Papinim riječima upućenima potrebi jačanja obitelji i obiteljskim vrednotama, te njegovo obraćanje hrvatskoj mladeži.

Svi su tiskani i elektronski mediji zabilježili da se Ivan Pavao II. prisjetio svoja dva posjeta Sloveniji te da se slovenskim hodočasnicima i biskupima obratio na njihovu jeziku.

"Prisjećam se dvaju posjeta vašoj Deželi. Pozivam vas sve da se otvorite darovima Svetoga Duha koje on za blagdan Duhova izručuje svojoj Crkvi. Neka vas prati moj blagoslov", citira "Delo" Papine riječi, izrečene u "slovenščini".

Dopisnik "Dela" iz Rijeke u svome izvještaju za ponedjeljak spominje da se prilikom euharistije u masi među hrvatskim zastavama i žuto-bijelim zastavama Vatikana "sramežljivo pokazivao i poneki slovenski simbol".

Papina je misa bila namijenjena brizi za obitelj, a unatoč velikim vrućinama i umoru poslije tri naporna dana 83-godišnji Karol Wojtyla vodio je misu bez teškoća i na razumljivom hrvatskom, piše "Delo".

Isti se dnevnik posebice osvrće na pitanje poštivanja nedjelje kao kršćanskog blagdana, na što je Papa upozorio u propovijedi.

"Papine riječi da bismo morali poštovati svetost nedjelje koju članovi obitelji trebaju provesti skupa i tako izraziti poštovanje Bogu mogle bi se razumjeti kao njegovo nastojanje da hrvatska država ispuni zahtjeve Crkve da se zabrani rad trgovina nedjeljom, o čemu se kod naših južnih susjeda u zadnje vrijeme mnogo govori", navodi središnji slovenski dnevnik u svome izvještaju s riječke delte.

(Hina) fl rt


UPUTE HODOČASNICIMA ZA DOLAZAK PAPE U BANJU LUKU 22. LIPNJA
Tiskovna agencija banjalučke biskupije (TABB) objavila je u nedjelju upute hodočasnicima u povodu dolaska pape Ivana Pavla II. 22. lipnja u Banjaluku.

Sveta misa i beatifikacija banjalučkog laika Ivana Merza počet će u 11,30 sati istoga dana na prostoru samostana Petričevac koji će za hodočasnike biti otvoren već u 3 sata ujutro a ukupno 40 ulaza bit će zatvoreno u 9 sati istoga jutra, kaže se u naputcima TABB-a.

Pristup liturgijskom prostoru bit ce moguć samo uz ulaznice koje će se distribuirati isključivo u župnim uredima, dodaje se.

Organizator Papina pohoda upozorava hodočasnike da je na prostor samostana najstrože zabranjeno unošenje zapaljivih i eksplozivnih tvari te metalnih i staklenih predmeta, radio-uređaja i alkoholnih pića te kišobrana (za slučaj kiše preporuča se nošenje kabanica).

Tijekom liturgijskoga slavlja dežurat će zdravstvene ekipe, potpomognute brojnim volonterima koji će vidljivo biti

označeni medicinskim simbolima, dodaje se u naputcima.

(Hina) spod rt


Poljanić: RH ne očekuje veći broj turista iz Srbije i Crne Gore
nedjelja, 8.6.2003 11:05
HRVATSKI konzul u Crnoj Gori Petar Poljanić pozitivno je za podgoričke medije ocijenio odluku svoje vlade o ukidanju viza za građane Srbije i Crne Gore, ocijenivši da to neće previše utjecati na dolazak većeg broja turista iz ove državne zajednice u Hrvatsku.

"Ukidanje viza je još jedan dobar znak u odnosima između dvije države. Cijenim da će se u periodu koji je pred nama lakše rješavati neka otvorena pitanja. Osim toga ukidanje viza doprinijeti će uz ostalo, i boljoj trgovini između dvije države i biti će jednostavnije raditi", kazao je Poljanić za podogoričke "Vijesti".

Međutim, po ocjeni hrvatskog konzula u Kotoru, to neće doprinijeti i povećanom broju turista s jedne ili druge strane.

"Od onih sam koji nije veliki optimista po tom pitanju. Smatram da se na hrvatskom Jadranu neće bitnije povećati broj turista iz Srbije i Crne Gore", ocijenio je Poljanić.

Konzulat Republike Hrvatske u Kotoru do sada je izdao oko 2.000 viza, što je samo blago povećanje u odnosu na ranije godine, ističu u tom diplomatskom predstavništvu.(Hina) dram nab


UPITNO POSTPISIVANJE SPORAZUMA IZMEĐU SVETE STOLICE I BIH
Sporazum između Svete Stolice i Bosne i Hercegovine o slobodnom djelovanju Katoličke Crkve najvjerojatnije neće biti potpisan tijekom predstojećeg posjeta Pape Ivana Pavla II. Bosni i Hercegovini krajem ovog mjeseca, potvrdili su dužnosnici Vijeća ministara i Katoličke Crkve u BiH. L

Na potpisivanju sporazuma inzistirao je hrvatski član BiH Predsjedništva dr. Dragan Čović koji je i predsjednik Organizacijskog odbora za posjeta Pape 22. lipnja Banja Luci.

"Vrlo sam skeptičan što angažman onih koji trebaju pokrenuti rješavanje tog sporazuma na bošnjačkoj a zatim i srpskoj strani, to ne rade. Inicijativom samo hrvatske strane bit će to nemoguće riješiti", rekao je zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice u Vijeću ministara BiH Ivica Marinović.

Marinović tvrdi da ne postoje nikakve zapreke da se 15 dana prije Papina dolaska usuglase sve pojedinosti iz nacrta sporazuma sa Svetom stolicom. Prema njegovim riječima zahtjevi bošnjačke i srpske strane da se Sporazum ne može potpisati prije prihvaćanja Zakona o vjerskim zajednicama je samo traženje izlike.

Iz Katoličke Crkve također su potvrdili kako je nacrt Sporazuma kojega su usuglasili predstavnici Međureligijskog vijeća kojega čine predstavnici svih vjerskih zajednica ipak zapeo zbog stajališta prije svega stajališta bošnjačkih a zatim i srpskih dužnosnika.

Sporazumom bi se konačno uredio pravni položaj Katoličke Crkve i njezinih ustanova u Bosni i Hercegovini. Država bi Katoličkoj Crkvi trebala omogućiti slobodno obavljanje njezinog poslanja, napose bogoštovlja, dušobrižništva, odgoja i svih drugih vidova crkvenoga života. Sporazumom bi se otvorilo i za pojedince vrlo bolno pitanje vraćanja nacionalizirane imovine koje su komunističke vlasti Jugoslavije oduzele Katoličkoj Crkvi.

(Hina) zkre rb


Preuzeto sa portala INDEX.HR

ARHIVA TOP STORIES

2003: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2004: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2005: I - II - III - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2006: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2007: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2008: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2009: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2010: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2011: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2012: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2013: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2014: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2015: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2016: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2017: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2018: I mjesec

 


OSTALE VIJESTI
Epidemiološka situacija u ovom kantonu pogoršana: Jedna osoba preminula zbog virusa H1N1 u TK-uHitna sjednica Vlade FBiH: Za pripadnike boračke populacije 5.755.000 KMSelvedin Š atorović ili Redžo Kukić: Izbor predsjednika SSSBiHUhapšeni u akciji Balkan: Drndi i Djedoviću određen jednomjesečni pritvorSjednica Vijeća ministara BiH: O zaključcima sa sastanka o raspodjeli imovine bivše SFRJNapadač se raznio bombom: Bačena bomba na zgradu Veleposlanstva SAD-a u Crnoj GoriProces izvanredne uprave Agrokora nastavlja: Plenković: Nećemo dozvoliti destabilizaciju Vlade zbog AgrokoraParlament izglasao nakon maratonske sjedncie: Grčka će ispitati 10 političara oko farmaceutskog skandalaPronađena dva tijela : Nigerija spasila 76 učenica nakon napada Boko HaramaNije poznat tačan datum donošenja odluke: EHF prihvatio žalbu Rukometnog saveza BiH
Preuzeto sa portala INDEX.HR

Objavljeno prije 2 sata
Amnesty International: Trump povlači poteze koji krše ljudska prava
Objavljeno prije 2 sata
Filipinski predsjednik opet šokira: "Ne koristite kondome"
Objavljeno prije 3 sata
Eksplozija na trajektu u Meksiku, ozlijeđeno 25 putnika
Objavljeno prije 3 sata
Klaun ili uspješni državnik? Međunarodni ugled Berlusconija značajno se poboljšao
Objavljeno prije 4 sata
Vijeće sigurnosti će danas najvjerojatnije glasati o prekidu vatre u Siriji na 30 dana
Objavljeno prije 4 sata
General iz Sjeverne Koreje bit će na svečanom zatvaranju Zimskih olimpijskih igara

Google
Rezultati

STARE ANKETE

KAPIJA

25-05-1995OSTALE VIJESTI
Epidemiološka situacija u ovom kantonu pogoršana: Jedna osoba preminula zbog virusa H1N1 u TK-uHitna sjednica Vlade FBiH: Za pripadnike boračke populacije 5.755.000 KMSelvedin Š atorović ili Redžo Kukić: Izbor predsjednika SSSBiHUhapšeni u akciji Balkan: Drndi i Djedoviću određen jednomjesečni pritvorSjednica Vijeća ministara BiH: O zaključcima sa sastanka o raspodjeli imovine bivše SFRJNapadač se raznio bombom: Bačena bomba na zgradu Veleposlanstva SAD-a u Crnoj GoriProces izvanredne uprave Agrokora nastavlja: Plenković: Nećemo dozvoliti destabilizaciju Vlade zbog AgrokoraParlament izglasao nakon maratonske sjedncie: Grčka će ispitati 10 političara oko farmaceutskog skandalaPronađena dva tijela : Nigerija spasila 76 učenica nakon napada Boko HaramaNije poznat tačan datum donošenja odluke: EHF prihvatio žalbu Rukometnog saveza BiH
Preuzeto sa portala INDEX.HR

Objavljeno prije 2 sata
Amnesty International: Trump povlači poteze koji krše ljudska prava
Objavljeno prije 2 sata
Filipinski predsjednik opet šokira: "Ne koristite kondome"
Objavljeno prije 3 sata
Eksplozija na trajektu u Meksiku, ozlijeđeno 25 putnika
Objavljeno prije 3 sata
Klaun ili uspješni državnik? Međunarodni ugled Berlusconija značajno se poboljšao
Objavljeno prije 4 sata
Vijeće sigurnosti će danas najvjerojatnije glasati o prekidu vatre u Siriji na 30 dana
Objavljeno prije 4 sata
General iz Sjeverne Koreje bit će na svečanom zatvaranju Zimskih olimpijskih igaraRAZBIBRIGA

Ella Dvornik napravila Instagram kćerkici, nećete vjerovati koliko pratitelja već ima

Dobitniku iz Slavonskog Broda isplaćeno više od 18,3 milijuna kuna: "Lako možemo ostati bez toga"

Sobarice primijetile zabrinjavajuće ponašanje sve većeg broja gostiju hotela

Zebo i Juraj udarili po lijepoj BB-ovki: "Koliko mi se gadi, mislim da bih sam sebi oči iščupao"

Pogledajte kako izgleda muĹľ BB Dubravke zbog kojeg se nije htjela ljubiti s Marijanom

VIDEO Bill Gates probao je pogoditi cijene stvari koje kupuju "obični ljudi", evo kako je prošao

Duža crvena kosa, u društvu poznatog dizajnera: Ovako je BB Dubravka izgledala prije osam godina

Fotka golišave Jennifer Lawrence u hladnom Londonu razljutila mnoge: "Žena mora pokazati kožu?"

VIDEO Srbi odabrali pjesmu koju šalju na Eurosong, sviđa li vam se?

Netko već Ramljaku traži novi posao: "Zbog nepredviđenih se okolnosti našao na ulici"

Misteriozna "vrata pakla" ubijala su svako živo biće koje bi im se približilo, napokon je otkriveno zašto

Iz Australije se vratila u Hrvatsku: "Ovo je predivna zemlja, ali ima tri velika problema"

Bosna i Hercegovina imala je najseksi časopise o računalima

Ovo je poza u seksu koju Hrvati i Hrvatice najviše vole

Osvetnička pornografija: Seks snimka slavne starlete procurila na internet

Ovo su poze u seksu koje Hrvati i Hrvatice najviše vole

Kontakt mail
tuzlarije@tuzlarije.net