Petak 23.2.2018 9:43:2
  TZ VIJESTI - TUZLARIJE - BH VIJESTI - BILTEN TZ - BILTEN TK - OBRAZOVANJE - TOP VIJESTI - IZ MINUTE U MINUTUTuzlarije - slike, priče... 
Vijesti 
Tuzlanke i Tuzlaci 
Naše bebe 

23.02.2018 - 09h
INDEKS KVALITETA ZRAKA
153
NEZDRAV
PM2,5: 64
Upozorenje: Moguća pojava pojačanih simptoma i intenziteta bolesti kod osoba s bolestima srca i disajnih organa, poput astme. Svi ostali bi mogli početi osjećati negativan utjecaj zagađenja na zdravlje.
Sljedeće grupe trebaju smanjiti bilo kakve vanjske fizičke aktivnosti: plućni i srčani bolesnici, trudnice, djeca i starije osobe. Produžena ili veća naprezanja tokom boravka vani. trebali bi izbjegavati i svi ostali.

ŽIV LUK SAR ZEN TUZ
zrak.ekoakcija.org


Tuzlanski dosje 
Kulturologija 
Preporuka za čitanje 
Sportarije 


Info Servis 
Mapa Tuzle 
Vremenska prognoza 
Mali oglasi 


Bilten rada Općine Tuzla 
Panorame Tuzle 
Vremeplov 
Stare slike pričaju 
Tuzlanska ikona - Meša 
Znanjem protiv droge 
Kapija (25.05.1995.) 
Srebrenica (1995-2006) 

Top vijesti 
Vijesti iz minute u minutu 
Vijesti domaćih medija 
Foto priče 
BH teme 
Feljtoni 


Tuzlarije Forum 
Tuzlarije Chat 
Ankete 
Čestitke-želje-pozdravi 

Razbibriga 
Taze vicevi 
Neobične fotke 
Horoskop 
Web igrice 


Kursna lista 
Telefonski imenik FBiH 
Zakoni 

Vizitke 
Marketing 
ON LINE KORISNICI - 139

Users in Chat
TUZLARIJE CHAT

TuzlarijeUPIS PRILOGA

TZ VIJESTI - BH VIJESTI - BH TEME - IZ MINUTE U MINUTU


ARHIVA

28.02.2003.

Odabran plan za novi WTC
četvrtak, 27.2.2003 05:59
KOMPLEKS uglatih zgrada sa šiljastim tornjem visokim 541 metar koji je zamislio arhitekt Daniel Libeskind izabran je kao plan za novi Svjetski trgovački centar u New Yorku, objavila je agencija Associated Press.

Nova zgrada će biti viša od starih tornjeva blizanaca uništenih u terorističkom napadu 11. rujna 2001. koji su sa svojih 411 metara jedno kratko vrijeme bili najviši na svijetu, kao i od sada najviših zgrada na svijetu tornjeva blizanaca Petronas u malezijskom glavnom gradu Kuala Lumpuru koji imaju 452 metra.

Projekt je odabrao odbor koji su činili predstavnici Tvrtke za razvitak donjeg Manhttana, lučkih vlasti New Yorka i New New Jerseya, guverner države New York George Pataki i gradonačelnik New Yorka Michael Bloomberg, javlja Associated Press pozivajući se na neimenovani izvor.

Libeskindov projekt odabran je između devet drugih za ponovnu izgradnju na mjestu svjetskog trgovačkog centra gdje je poginulo skoro 2.800 ljudi.

Šiljasti toranj od 541 metra imat će vrtove iznad 70 kata. Dio temelja uništenog WTC-a Libeskind je ostavio kao spomenik.

Liebeskind je poljski židov rođen 1946. koji je u Sjedinjene Države došao s 13 godina. Jedan od njegovih radova je židovski muzej u Berlinu.


Biljana Plavšić osuđena na 11 godina zatvora
BIVŠU predsjednicu Republike Srpske Biljanu Plavšić Haški sud je u četvrtak osudio na 11 godina zatvora za zločine protiv čovječnosti u BiH, za koje je priznala krivnju.

´Biljana Plavšić, raspravno vijeće vas osuđuje na kaznu od 11 godina zatvora´, rekao je sudac Richard May, dodajući da će joj u kaznu biti uračunano 245 dana provedenih u pritvoru.

Biljana Plavšić ostat će u zatvoru haškog suda do pravomoćnosti presude a nakon toga će biti određena država u kojoj će služiti kaznu.

´Ni jedna kazna koju donosi sudsko vijeće ne može u cijelosti izraziti užas onoga što se dogodilo niti stravične posljedice za tisuće žrtava´, rekao je predsjedavajući raspravnog vijeća May obrazlažući presudu.

Biljana Plavšić, najviša državna dužnosnica koju je do sada osudio Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju (ICTY), bez reagiranja je saslušala izricanje presude.

Sudac May je u sažetom obrazloženju presude objasnio sve otegotne i olakotne okolnosti koje su utjecale na visinu presude i osvrnuo se na zahtjeve optužbe koja je tražila 15-20 godina i obrane koja je bila za najviše osam godina zatvora.

Plavšić je sudjelovala u ´zločinu najveće težine, uključujući kampanju etničke podjele koja je rezultirala smrću tisuća ljudi i protjerivanjem stotina tisuća u uvjetima izuzetne surovosti´, rekao je May.

U ratu u BiH 1992.- 1995. ubijeno je preko 200 tisuća ljudi, a gotovo dva milijuna je izbjeglo ili prognano.

Sudac je naveo da je Plavšić prihvatila i podržala cilj zločinačkog pothvata za etničko čišćenje velikih dijelova BiH, ali ga nije kreirala. No ona je podržavala njegovu provedbu kao dio vlasti, javnim izjavama i pozivanjam u pomoć paravojnih snaga iz Srbije.

Težinu zločina odražavaju masovni razmjeri i širina progona, koji su obuhvatili 37 općina u BiH. Broj ubijenih, deportiranih i prognanih; nehumano postupanje sa zatočenicima, razmjeri namjernog uništavanja vlasništva i vjerskih objekata, navodi se u obrazloženju.

Sudac je jasno rekao da bi ti zločini zasluživali doživotni zatvor da nije priznala krivnju.

Kao otegotne okolnosti naveo je njezinu rukovodeću ulogu, ranjivost žrtava i izopačenost zločina nad žrtvama.

Olakotne okolnosti su priznanje krivnje i kajanje; dobrovoljna predaja; ponašanje nakon sukoba; raniji dobar karakter i životna dob. Posebno je naglasio da je njezino priznanje krivnje bilo važno za pomirbu u BiH i u regiji.

Sudac je ocijenio da optužba kod traženja kazne nije uzela u obzir dob optužene, olakotne okolnosti i značenje priznanja krivnje.

Tvrdnju obrane da je svaka kazna teže od osmogodišnje ustvari doživotna sud je odbacio kao proizvoljnu.

Naveo je i njezinu pozitivnu ulogu u provedbi Daytonskog sporazuma u RS o čemu se pred ICTY-em svjedočili Madeleine Albright, Carl Bildt i drugi međunarodni dužnosnici.

Biljana Plavšić prošle je godine sklopila s tužiteljstvom sporazum o potvrdnom izjašnjavanju o krivnji, temeljem kojeg je optužba odustala od točaka optužbe za genocid i ratne zločine.

Tužiteljstvo ICTY-a nada se da će Plavšić biti primjer drugima

Tužiteljstvo Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY) se nada da će priznanje krivnje Biljane Plavšić, koja je osuđena na 11 godina zatvora, potaknuti i druge da priznaju zločine, izjavila je glasnogovornica tužiteljstva Florence Hartmann.

´Priznanje krivnje je važno, nadamo se da će činjenica da je optužena priznala težinu zločina ohrabriti druge osobe da priznaju zločine, što je značajno za pomirbu´, rekla je Hartmann.

Predsjedavajući sudac Richard May je u obrazloženju presude rekao da bi Plavšić kao počinitelj ´zločina najveće težine´ zaslužila doživotni zatvor da nije priznala krivnju.

´Sama presuda je diskrecijsko pravo suda. Mi smo tražili više no sud je spomenuo različiti čimbenike i mi ih prihvaćamo´, rekla je.

´U regiji gdje još uvijek postoji puno negiranja zločina, slučaj Plavšić potaknut će ljude da uvide što se događalo´, dodala je glasnogovornica.


NASA-ini inženjeri upozorili na moguću nesreću Columbije
četvrtak, 27.2.2003 03:29
NASA-ini inženjeri su samo jedan dan pred nesreću svemirske letjelice Columbija u svojim emailovima napisali kako bi lijevo krilo letjelice moglo izgorjeti i dovesti do pogibije posade.

Nakon intenzivne rasprave inženjeri, nadzornici i čelnik istraživačkom postrojenja NASA-e, Langley u Hamptonu su odlučili da o tome ne izvijeste rukovodstvo NASA-e, javila je u srijedu agencija Associated Press.

NASA-in šef informiranja Robert Mirelson rekao je da izvještavanja inženjera o problemima Columbije nisu nikada poslana NASA-inom rukovodstvu.

On je za televiziju Fox News rekao da su o najgorim mogućnostima o kojima su pisali inženjeri rukovodioci svemirske agencije bili izvješćivani.

´Ti dečki su plaćeni da razmišljaju o najgorim mogućnostima´ i to je ono što su i učinili.

Jeffrey Kling, kontrolor letenja u Svemirskom centru Johnson predvido je sa zapanjujućom točnošću što se može dogoditi Columbiji ako tijekom slijetanja pregrijani zrak prodre u prostor gdje su smješteni kotači.

Kling je samo 23 sata prije nesreće napisao da je preporuka njegova tima u takvom slučaju oslobađanje posade ukoliko krilo ne izgori prije nego se posada izvuče.

Objavljeni e-mailovi svjedoče da se razvila vrlo široka rasprava o sigurnosnim rizicima Columbije.

Robert Daugherty, istraživač-inženjer iz Langleya je javio o svojoj zabrinutosti za sigurnost shuttlea ako bi sletao puknute gume ili s kotačima oštećenih toplinom.

Još jedan inženjer Kevin McCluney iz Svemirskog centra Johnson opisao je opasnosti koje mogu dovesti do gubtika posade i letjelice, ali na kraju nije preporučio da se nešto učini osim ako podaci senzora iz lijevoga krila potpuno ne iščeznu.

Nakon što je na kraju došlo do potpunog gubitka podata senzora iz lijevoga krila Colkumbije bilo je kasno da se bilo što učini.

Rasprava među inženjerima uslijedila je danim nakon što su inženjeri iz Boeinga, koji radi za NASA-u, zaključili da se Columbija može sigurno vratiti iz Zemljine orbite unatoč mogućem oštećenju od komada izolacijske pjene s tanka za gorivo što je pri polijetanju udario u lijevo krilo.
Saddam Hussein kažnjava pretilost
srijeda, 26.2.2003 23:44

IRAČKI predsjednik Saddam Hussein odlučio je novčano kazniti sve vladine dužnosnike i vojne oficire s prekomjernom tjelesnom težinom.

Saddam Hussein potpisao je dekret prema kojemu će se prepoloviti plaća svakom dužnosniku za kojega se, tijekom obvezne polugodišnje provjere fizičke spremnosti, ustvrdi da njegova tjelesna težina ´premašuje dopuštenu granicu´.

Irački je predsjednik također dekretom propisao trogodišnji zatvor za svakog člana vladajuće stranke Baas uhvaćenog kako se kocka ´s namjerom zarađivanja novca´. Prijestupnici će također izgubiti posao i stranačko članstvo.


Bush rat u Iraku vidi kao dio bliskoistočne strategije
četvrtak, 27.2.2003 05:59
AMERIČKI predsjednik George W. Bush rekao je kako će mogući rat u Iraku biti poluga za postizanje širih regionalnih ciljeva, mira na Bliskom istoku i demokratizacije arapskog svijeta.

Bush je govoreći u institutu American Enterprise u Washingtonu, konzervativnom institutu od kojega je kako se tvrdi preuzeo mnoge ideje, braneći mogući rat u Iraku prikazao taj rat kao dio šire regionalne strategije svoje administracije sa konačnim ciljem postizanja mira na Bliskom istoku i demokratskih reformi arapskih zemalja.

Kazavši kako su najveća opasnost za sigurnost u 21. stoljeću odmetnički režimi s oružjem masovnog uništavanja povezani s terorističkim organizacijama, Bush je rekao kako će opasnost koju predstavlja Irak biti uklonjena mirno ili silom.

´Nadamo se da će irački režim udvoljiti zahtjevima Ujedinjenih naroda i razoružati se mirno i potpuno, ako ne pripravni smo razoružati Irak silom. U svakom slučaju ta opasnost će biti uklonjena,´ rekao je Bush.

On je ocijenio kako će ´djelovanje protiv te opasnosti također pridonijeti i dugoročnoj sigurnosti i stabilnosti´ u svijetu.

´Amerika će iskoristiti svaku prigodu za traženje mira, a kraj sadašnjeg režima u Iraku će storiti takvu prigodu,´ rekao je Bush ukazujući na šire implikacije rata u Iraku kako ih on vidi.

Bush je ocrtao strategiju u kojoj će skidanje diktatorskog režima Saddama Husseina s vlasti u Iraku i uspostava demokratske vlasti ukloniti destabilizirajući čimbenik na Bliskom istoku i biti primjer drugim zemljama u regiji.

´Oslobođeni Irak će pokazati snagu slobode za preobražaj ove važne regije donoseći nadu i napredak u živote milijuna,´, rekao je on.

On je kazao kako arapski intelektualci traže od arapskih vlada slobodu, te da se govori o novoj arapskoj povelji koja zagovara interne reforme, političko sudjelovanje, ekonomsku otovrenost i slobodnu trgovinu.

Nazvavši preuzetnim i uvredljivim tvrdnje da jedna petina svijeta, islamski svijet, nije dotaknut nekim potrebama on je kazao kako se osjećaju znakovi želje za slobodom i u tom svijetu.

´Sloboda i demokracija će uvijek i svagdje imati veću privlačnost nego slogani mržnje i teror,´, kazao je Bush.

´Novi režim u Iraku će biti primjer slobode za druge zemlje u regiji´, rekao je on ukazujući na to kakvu ulogu Iraku u regiji namjenjuju Sjedinjene Države.

Američki dužnosnici su rekli kako Sjedinjene Države već mjesecima planiraju Irak nakon Saddama. Plan je da se nakon okupacije što je brže moguće uspostavi civilna američka vlast koja će uz što veće sudjelovanje Iračana pripremiti zemlju za izbore i demokratsku državu.

Bush je kazao kako Sjedinjene Države ne namjeravaju okupirati nego osloboditi Irak.

´Ostat ćemo u Iraku koliko bude neophodno, ali ni dana duže,´, rekao je on.

Drugi cilj koji Bush namjerava postići izmjenom režima u Bagdadu je poticaj miru na Bliskom istoku za koji smatra da će se lakše postići demokratizacijom arapskih režima.

´Uspjeh u Iraku će započeti i novu fazu za bliskoistočni mir i započeti napredak prema istinski demokratskoj palestinskoj državi,´, kazao je on.

´Palestinska država mora biti reformirana i miroljubiva država koja će zauvijek napustiti uporabu terora,´, rekao je.

Izrael bi, rekao je američki predsjednik, trebao podržati takvu državu i usmjeriti se što brže na konačni sporazum te prekinuti izgradnju naselja na okupiranim teritorijima.

Sa svoje strane arapske države moraju poduprijeti takvu državu i jasno reći da će živjeti u miru s Izraelom.

´Stari obrasci sukoba na Bliskom istoku mogu se prekinuti, ako svi napuste gorčinu i mržnju i nasilje i nastave ozbiljno s ekonomskim razvitkom i političkim reformama i pomirbom,´ drži Bush.

Analitičari drže kako su Sjedinjene Države usmjerene na uklanjanje Saddam Husseina i uklanjanje oružja masovnog uništavanja kao neposredni cilj, ali istovremeno drže da će uspješna misija u Iraku uspostaviti prijateljsku, pro-zapadnu vladu i pomoći temeljni preobražaj regije istodobno jačajući američke interese.

Uklanjanje režima Saddama Husseina i izgradnja demokratskog Iraka je veliki izazov za administraciju predsjednika Busha, a širi ciljevi mira i stabilnosti te demokratizacije regije koje želi potaknuti tim putem mogu se pokazati još težim.

´Mislim da bi Arapi skoro bez iznimke pozdravili više demokracije i više slobode izražavanja i da budu oslobođeni od policijskih država pod kojima svi, u jednom ili drugom obliku, žive´, rekao je Youssef Ibrahim iz Vijeća za vanjske odnose. ´Ne slijedi iz toga da će povjeriti Americi da to učini za njih. Gledanje na to je tamo potpuno drugačije od pogleda koji se izražavaju ovdje´.

Unutar kruga Bushovih najužih suradnika Irak se vidi kao prijetnja sigurnosti i istodobno kao geopolitička prigoda. Bush i njegovi savjetnici vjeruju kako su na pravoj strani toka povijesti. Oni drže da se dijelovi arapskog svijeta sada reformira i da je to trend koji će drugi slijediti.

´Ako i kad Irak bude oslobođen, može uspostaviti reprezentativnu vlast koja se prema svojem narodu odnosi s dostojanstvom, i mislim da to može imati značajne učinke na cijelom Bliskom istoku´, rekao je jedan iz najužeg Bushevog kruga Paul Wolfowitz, zamjenik ministra obrane.

Analitičari drže da se mir i stabilnost na Bliskom istoku i reforma arapskog svijeta neće moći postići ukoliko Sjedinjene Države ne pojačaju napore da riješe izraelsko-palestinski sukob.

´To je bitno pitanje´, smatra Judith Kipper iz Centra za strateške i međunarodne studije. ´Okončanje nasilja između Izraelaca i Palestinaca, što mogu učiniti samo Sjedinjene Države, je jedina dobra stvar koju SAD može učiniti za Izraelce i Palestince, a također će smanjiti anti-amerikanizam i sumnje´.


Zrakoplov Concorde izgubio dio repnog kormila u zraku
NADZVUČNI zrakoplov Concorde Air Francea, koji je putovao za New York, izgubio je dio repnog kormila na letu u četvrtak, ali je sletio sigurno i na vrijeme na svoje odredište, saopštio je Air France.

U priopćenju se navodi da je tehnička istraga u tijeku.

Incident se dogodio tjedan dana nakon što je isti tip zrakoplova Air Francea, na istoj ruti, prisilno sletio u Kanadi zbog kvara jednog od motora.


Irački ministar: Irak će postati grob stranim vojnicima
IRAČKI ministar trgovine Mohammed Mehdi Saleh izjavio je da niti jedan strani vojnik koji napadne Irak neće živ izaći iz zemlje.

´Irak će postati grob svakome tko uđe u zemlju. To će biti novi Vijetnam´, rekao je.

On je rekao novinarima u Sharm el-Sheikhu da je Irak spreman i da je narod u potpunosti naoružan.

Saleh je došao u Sharm el-Sheikh nakon sastanka arapskih ministara gospodarstva u Kairu.


Preuzeto sa portala INDEX.HR

ARHIVA TOP STORIES

2003: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2004: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2005: I - II - III - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2006: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2007: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2008: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2009: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2010: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2011: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2012: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2013: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2014: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2015: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2016: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2017: I - II - III - IV - V - VI - VII - VIII - IX - X - XI - XII mjesec

2018: I mjesec

 


OSTALE VIJESTI
Međunarodna ministarska konferencija u Banjoj Luci: Evropske integracije BiH i zemalja regionaU sali ostalo 70 delegata, birali između Kurića i Š atorovića: Kongres prekinut, nije izabran novi predsjednik SindikataNema zaključaka sa sastanka Wigemarka i predstavnika stranaka: Nije postignut dogovor o reformi Izbornog zakona BiHBacio bombu na američku Ambasadu u Podgorici: Pronađeno oproštajno pismo Dalibora JaukovićaSAD: Više stotina ljudi napustilo domove: U poplavama poginule najmanje tri osobeVijeće sigurnosti UN-a: Danas glasanje o 30-dnevnom primirju u SirijiSkandal u Australiji: Zamjenik premijera dao ostavku zbog veze sa tajnicomU sklopu provedbe programa društvenih i gospodarskih reformi: Saudijska Arabija ulaže 64 milijarde dolara u zabavuMeč 3. kola kvalifikacija za svjetsko prvenstvo: Košarkaši BiH večeras protiv BelgijeIzborili plasman u osminu finala Europske lige: Prošli Arsenal, Milan, Marseille, Athletic Bilbao i RB Salzburg
Preuzeto sa portala INDEX.HR

Objavljeno prije sat vremena
Skandal u Australiji, zamjenik premijera dao ostavku zbog veze s tajnicom
četvrtak, 22.2.2018. 22:38
Šef NRA-e slaže se s Trumpom da učitelje treba naoružati: "Pomoći ćemo svima i nećemo to naplatiti"
četvrtak, 22.2.2018. 21:27
Kurdske snage pozivaju sirijsku vojsku u borbu protiv Turske: "Moraju ispuniti svoju dužnost"
četvrtak, 22.2.2018. 20:35
Nizozemska priznala turski masakr nad Armencima kao genocid
četvrtak, 22.2.2018. 20:08
"REKLI SU NAM DA SE SKLUPČAMO" Avion Croatia Airlinesa imao problema sa slijetanjem u Bruxelles
četvrtak, 22.2.2018. 19:58
Zamjenik ravnatelja UNICEF-a dao otkaz, optužen da je slao neprimjerene poruke djelatnicama

Google

Rezultati

STARE ANKETE

KAPIJA

25-05-1995OSTALE VIJESTI
Međunarodna ministarska konferencija u Banjoj Luci: Evropske integracije BiH i zemalja regionaU sali ostalo 70 delegata, birali između Kurića i Š atorovića: Kongres prekinut, nije izabran novi predsjednik SindikataNema zaključaka sa sastanka Wigemarka i predstavnika stranaka: Nije postignut dogovor o reformi Izbornog zakona BiHBacio bombu na američku Ambasadu u Podgorici: Pronađeno oproštajno pismo Dalibora JaukovićaSAD: Više stotina ljudi napustilo domove: U poplavama poginule najmanje tri osobeVijeće sigurnosti UN-a: Danas glasanje o 30-dnevnom primirju u SirijiSkandal u Australiji: Zamjenik premijera dao ostavku zbog veze sa tajnicomU sklopu provedbe programa društvenih i gospodarskih reformi: Saudijska Arabija ulaže 64 milijarde dolara u zabavuMeč 3. kola kvalifikacija za svjetsko prvenstvo: Košarkaši BiH večeras protiv BelgijeIzborili plasman u osminu finala Europske lige: Prošli Arsenal, Milan, Marseille, Athletic Bilbao i RB Salzburg
Preuzeto sa portala INDEX.HR

Objavljeno prije sat vremena
Skandal u Australiji, zamjenik premijera dao ostavku zbog veze s tajnicom
četvrtak, 22.2.2018. 22:38
Šef NRA-e slaže se s Trumpom da učitelje treba naoružati: "Pomoći ćemo svima i nećemo to naplatiti"
četvrtak, 22.2.2018. 21:27
Kurdske snage pozivaju sirijsku vojsku u borbu protiv Turske: "Moraju ispuniti svoju dužnost"
četvrtak, 22.2.2018. 20:35
Nizozemska priznala turski masakr nad Armencima kao genocid
četvrtak, 22.2.2018. 20:08
"REKLI SU NAM DA SE SKLUPČAMO" Avion Croatia Airlinesa imao problema sa slijetanjem u Bruxelles
četvrtak, 22.2.2018. 19:58
Zamjenik ravnatelja UNICEF-a dao otkaz, optužen da je slao neprimjerene poruke djelatnicamaRAZBIBRIGA

Big Brother: Luka Rok završio u bolnici

Severina izgubila spor protiv Milana Popovića, Aleksandar će živjeti jednako kod oba roditelja

"Žena vrač" se u 68. godini slikala za Playboy i još uvijek je prava bomba

VIDEO Nitko ne zna otkud se na Baliju pojavio napušteni Boeing 737, ali svi se naslikavaju kraj njega

Svi vi koji kukate zbog snijega, pogledajte u čemu je Ana Rucner danas došla u Gradsku skupštinu

BB Antonio Lidiji: Znam ti muža i čudim se što se još nije rastao od tebe jer može imati mlađu

U Jugoslaviji su ga obožavali: Preminuo pjevač Tomislav Bajić

Ella Dvornik napravila Instagram kćerkici, nećete vjerovati koliko pratitelja već ima

Dobitniku iz Slavonskog Broda isplaćeno više od 18,3 milijuna kuna: "Lako možemo ostati bez toga"

Sobarice primijetile zabrinjavajuće ponašanje sve većeg broja gostiju hotela

Zebo i Juraj udarili po lijepoj BB-ovki: "Koliko mi se gadi, mislim da bih sam sebi oči iščupao"

Pogledajte kako izgleda muž BB Dubravke zbog kojeg se nije htjela ljubiti s Marijanom

VIDEO Bill Gates probao je pogoditi cijene stvari koje kupuju "obični ljudi", evo kako je prošao

Duža crvena kosa, u društvu poznatog dizajnera: Ovako je BB Dubravka izgledala prije osam godina

Fotka golišave Jennifer Lawrence u hladnom Londonu razljutila mnoge: "Žena mora pokazati kožu?"

VIDEO Srbi odabrali pjesmu koju šalju na Eurosong, sviđa li vam se?

Kontakt mail
tuzlarije@tuzlarije.net