TUZLARIJE - OSTALE VIJESTI

VIDEO Martinu šokiralo twerkanje u Supertalentu: "Ovo je poziv na parenje"

VIDEO Martinu šokiralo twerkanje u Supertalentu: "Ovo je poziv na parenje" - black

Screenshot: Nova TV

TALENTIRANI sedamnaestogodišnji Martin Kutnar u drugoj epizodi Supertalenta pokazao je svoje umijeće sviranja harmonike i violončela, a Janko Popović Volarić nije ostao ravnodušan. Na oduševljenje publike pritisnuo je zlatni gumb.

"Kad sam došao u ovo sve, nadao sam se da će se pojaviti netko kao Martin. Tresao sam se cijeli, rasplakao sam se skoro", rekao je Janko nakon toga.

Dok je Martin svirao, Janko, Martina i Maja digli su se na noge.

"Martine, jedini razlog zašto ja nisam ustao je taj što sam ja htio pritisnuti taj zlatni gumb, ali me Janko preduhitrio, tako da apsolutno bravo! Kao što Maja kaže, kod mene je teško izazvati neku emociju, ti si bio najbliže tome", priznao je i Davor Bilman.

Martin je otkrio da će kupiti vlastiti instrument ako osvoji glavnu nagradu.

U nevjericu je žiri dovela i Matea Bošnjak koja je otpjevala pjesmu Bonnie Tyler "Holding Out For A Hero", a svojim talentom najviše je oduševila Martinu koja joj je poručila: "Pa ovo nije svijet vidio! Imaš 17 godina i imaš vokalčinu! Toliko si bezobrazno, prepotentno donijela tu svoju interpretaciju i to mislim najpozitivnije moguće".

Jednako oduševljenje nastupom žiri je pokazao i prema sestrama Ramljak.

"Ja sam preoduševljena. Ti kad pjevaš, to je neki božanski glas. Ja ne znam kako se to dogodilo. Ne znam kako mi za tebe već nismo čuli i zašto se ovaj nastup nije dogodio prije", kazala je Maja sestrama Dariji i Anna Mariji, dok im je Martina poručila: "Sestre Ramljak, dobrodošle u hrvatski Supertalent".

Kako to izgleda kada šestogodišnjak otpjeva pjesmu Miše Kovača i pritom nastup upotpuni njegovim scenskim pokretima, gledateljima je uprizorio maleni Gabrijel Čačić kojega je otac Josip pratio na klavijaturama.

"Imaš tu pozornicu u sebi, vidi se da vladaš s tim", poručio mu je Davor, a Maja je dodala: "To može Gabrijel i Mišo! Ja te apsolutno želim vidjeti i sljedeći put, i tebe i tatu i dovedite koga god hoćete".

Svojim cipelicama za step atmosferu u studiju zažarila je četveročlana ekipa Step boys. Martina im je rekla kako plešu na svjetskoj razini i da ne može dočekati da ih ponovno vidi, Maja je zaključila da im uopće ne treba glazbena podloga jer dišu kao jedno, a Davor je kazao: "Posebno mi se sviđalo to što u niti jednom trenutku niste bili dosadni. Iako nisam neki pretjerani ljubitelj stepa, cijelo vrijeme ste držali moju pažnju, tako da velika pohvala".

Dvojac iz Slovenije, poznat pod imenom F&B acrobatics, oduševio je sve prisutne u studiju svojim akrobacijama na hoverboardu.

"Van svake pameti, suludo! To je upgradeana vrsta streetworkout-a. Jel postoji naziv za to ili je to vaša izmišljotina?", priupitala ih je Martina, koja je kao i ostatak žirija ostala bez teksta.

Zanimljiv nastup osigurao je i Angelo Švec, mlađi brat streetworkoutera Mateja i Danijela koji su prošle sezone nastupali na Supertalentu pod imenom Street Brothers.

"Imam jednu želju, da idući nastup traje malo duže", zaželjela je Maja koja nije propustila priliku popeti se na pozornicu i dotaknuti mišiće Angelovog brata Danijela koji mu je bio podrška u backstageu.

"Čovječe, ovdje možeš sir naribati", oduševljena je bila Maja.

Unatoč tome što je demolirao cijelu pozornicu, Mr. Hammerhand također je od žirija dobio 4 DA. Muhamed Kahrimanović, umjetničkim imenom Mr. Hammerhand, izveo je svoj performans pozvavši sve članove žirija na pozornicu. Prva je asistirala Martina dok je Mr. Hammerhand razbijao boce i daske golom rukom držeći jaje u istoj ruci bez da se razbije. Potom je pozvao Janka koji je zajedno s njim bejzbolskim palicama razbijao limenke piva. Maju je pozvao da s njim popije sok kokosa kojega je on prethodno razbio, također golom rukom. Posljednji na pozornici pridružio mu se Davor koji je zajedno s njim razbijao kokse.

Nastup natjecateljice Sarah Seifert izazvao je posebnu pozornost žirija. Predstavila se talentom twerkanja koji je oduševio Maju, Davora i Janka koji su joj dali DA, dok Martina nije bila blagonaklona prema njezinom talentu te joj je stisnula X.

"Kada bi moje dijete došlo doma s idejom da se ovim bavi, naprosto ne bih mogla dati podršku", komentirala je Martina, dok je Davor stao u Sarahinu obranu kazavši: "Ja razlikujem nekoliko stvari u tvom nastupu. Što se tiče toga da li se to nekome sviđa ili ne, je li to pristojno ili ne, gluteus je isto dio tijela kao i glasnice za proizvodnju zvuka. Ja znam da je to jako teško i to što radiš je definitivno talent za koji treba imati hrabrosti da se napravi. Meni se to sviđalo".

Martina je pak dodala da je njoj potpuno neprimjereno za show: "Ovo je poziv na parenje".

Tri DA i jedan NE dobio je i Viteški red sv. Nikole koji su se predstavili streličarstvom. U jednom trenutku zamolili su Maju da dođe na pozornicu i stavi jabuku na glavu koju bi oni potom pokušali skinuti strijelom, a nakon što su rekli da se samo šale, Maja je odahnula: "Pod uvjetom da me ne zovete na binu, dovedite sve i idemo sljedeći put to razvaliti".

Umirovljenik iz Zaprešića, Franjo Horvat, žiriju se predstavio svojim talentom imitiranja ptica, no žiri je zaključio kako njegov nastup ipak nije za prolazak u daljnje natjecanje. Četiri X-a žiri je dao natjecateljima Muji Memiću, Draganu Mediću i Princu Georgeu. Mujo Memić predstavio se sevdahom, no njegovo pjevanje nije zaintrigiralo žiri. Dragan Medić pjevao je pjesmu 'Marija Magdalena' svoje omiljene pjevačice Doris Dragović, no nije uspio impresionirati žiri.  

 OBNOVI SADRŽAJ

INDEX.HROSTALE VIJESTI
Reakcije na usvajanje Rezolucije o vojnoj neutralnosti RS-a: Vanjska politika u isključivoj nadležnosti državnih institucija

Cilj opozicije nisu prijevremeni izbori, već vladavina prava: Govedarica: Raspustiti parlament RS-a

Odluka zajedničke komisije za nadzor nad radom OSA-e: Bariša Čolak privremeni predsjedavajući umjesto Nikole Š pirića

Usluge će se i dalje pružati samo u hitnim slučajevima: Nema pomaka u pregovorima, štrajk zdravstvenih radnika se nastavlja

VIDEO: Stock se sastao s ministrom sigurnosti BiH: Generalni sekretar INTERPOL-a: BiH u samom vrhu zemalja članica

Županijski sud u Zagrebu o slučaju Agrokor: Ivici Todoriću istražni zatvor, ostali se brane sa slobode

Proširuju se ovlaštenja vlasti u borbi protiv terorizma: Francuski parlament usvojio kontroverzni antiteroristički zakon

Gdje je sada Colin Kaepernick?: Od jednog čovjeka koji kleči do pokreta koji je podijelio naciju

U narednom kolu \'Plavi\' će igrati protiv Lokomotive iz Zagreba: Pobjeda Željezničara za plasman u 2. kolo omladinske Lige prvaka

Igrane utakmice nogometne Lige prvaka u grupama A, B, C i D: Džeko postigao dva gola, Pjanić strijelac za Juventus
Preuzeto sa portala INDEX.HR

Objavljeno prije 5 sati
Katalonska vlada odbija prijevremene izbore, a Rajoy prijeti ozbiljnije nego ikad
Objavljeno prije 6 sati
Je li danski izumitelj, koji je ubio i raskomadao švedsku novinarku, serijski ubojica?
Objavljeno prije 7 sati
Sve više Hrvata vjeruje u Europsku uniju
Objavljeno prije 8 sati
Predsjednica pozvala Putina u Hrvatsku, predstavila mu Inicijativu tri mora
Objavljeno prije 9 sati
"Hrabri" Trump se povukao pred dogovorom senatora oko Obamacarea
Objavljeno prije 9 sati
Europska komisija izdvaja 120 milijuna eura za bolju zaštitu javnog prostora od terorista