TUZLARIJE - VIJESTI

16.12.2016.
JKP ˝Pannonica˝
Poziv za jubilarnu 10. Školu osnova klizanja
Tuzlarije


JKP "Pannonica" doo-Tuzla i ove godine organizuje jubilarnu 10. Školu osnova klizanja na klizalištu Panonika koje se nalazi u centru grada na Trgu Slobode.

Tuzlarije


Škola osnova klizanja počinje od utorka 3. januara 2017. godine. Održavat će se tokom zimskog školskog raspusta, od ponedjeljka do četvrtka u jutarnjim terminima:

1. grupa od 10:00 do 10:45 sati, i
2. grupa od 11:00 do 11:45 sati.

CIJENA ŠKOLE OSNOVA KLIZANJA JE 12 KM PO KANDIDATU ZA 4 ČASA/SATA.

Tuzlarije


Škola Osnova Klizanja namijenjena je samo za one koji nikako ne znaju klizati, djecu uzrasta od 6. godina do 12. godina.

Klizaljke i stručni nadzor instruktora klizanja su uključeni, a obuka za svakog kandidata traje 4 časa/dana.

Tuzlarije


Prijave se primaju do utorka 3. januara 2016. godine ili do popune grupa, a grupe se formiraju prema prijavama kandidata. Nakon popune grupe više se neće biti moguće prijaviti. Grupe broje maksimalno 25 polaznika zbog organizacionih, sigurnosnih i metodoloških principa rada škole klizanja.

Tuzlarije


Škola klizanja je organizovana po strogim sigurnosnim i metodološkim principima i pod stručnim je vodstvom instruktora klizanja, profesora sporta. Radi sigurnog klizanja veoma je važno da se svi klizači pridržavaju propisanog i na klizalištu vidno istaknutog kućnog reda!

Tuzlarije


Za prijave javiti se radnim danima od 9:00–15:00 sati na telefon 035/246-711, e-mail: kontakt@panonika .ba ili lično u Upravi JKP "Pannonica" doo-Tuzla na Panonskom jezeru. Sve dodatne informacije mogu se naći na web stranici www.panonika.ba, facebook profilu " Panonika Tuzla BiH" i facebook profilu "Klizalište Panonika" i "Klizalište Panonika / Tuzla".