TUZLARIJE - KULTURA

10.05.2010.
Internet knjižara www.knjiga.ba
Četiri godine odgovornog rada


Internet knjižara www.knjiga.ba slavi svoj četvrti rođendan. Tim povodom za sve je obezbijeđen popust od 10% za kupovinu knjiga. Potrebno je da prilikom naručivanja knjiga unesete broj kupona TZ5C9 i vaš iznos će biti umanjen za 10%.

Internet knjižara www.knjiga.ba osnovana je u maju 2006. godine u Srebreniku u sklopu POINT knjižare i od tada do danas knjižaru knjiga.ba posjetilo je preko 48 miliona ljudi iz cijelog svijeta. Zahvaljujući ovoj knjižari mnogi naši klijenti širom svijeta došli su do željenog naslova.

Od februara 2009. godine POINT knjižaru možete da posjetite i u Tuzli u zgradi Cipelići.
Katalog internet knjižare www.knjiga.ba broji preko 7500 hiljada različitih naslova, a sam katalog se iz dana u dan popunjava sa novim naslovima kako bi ponuda ove knjižare bila što potpunija.

Zahvaljujući uspješnoj poslovnoj saradnji sa izdavačima i autorima iz BiH, Hrvatske i Srbije ponuda internet knjižare knjiga.ba kao i POINT knjižare je svakim danom sve raznovrsnija i potpunija. Pored komercijalne, internet knjižara www.knjiga.ba takođe ima i informativnu stranu, jer mnogima klijentima ova knjižara služi i kao baza za pretragu knjiga. Katalog se stalno osvježava i svi mogu da dobiju informaciju koje su to nove knjiga, a koje su knjige rasprodane, jer dobra komunikacija osoblja knjižare sa izdavačima omogućava svima do dobiju kvalitetnu i provjerenu informaciju.

Naravno da ovo nije sve. Internet knjižara knjiga.ba ide dalje u ispunjavanju svoje mislje i vizije da postane najbolja internet knjižara po pitanje printanih i elektronskih knjiga.

www.knjiga.ba knjižara modernog duha.

Osmrtnicama ba smrtovnice