TUZLARIJE - KULTURA

28.03.2013.
Danas na XI TKT Festu
Predstava ˝To samo Bog zna˝ u dva termina


To samo Bog zna

Predstava igra 28.3.2013. u 17h i 19.30h

Predstava nije namjenjena publici mlađoj od 17 godina.

Produkcija: Teatar EXIT
Autori: Saša Anočić, Daria Lorenci, Rakan Rushaidat i Bojan Navojec
Režija: Saša Anočić
Igraju: Daria Lorenci Flatz, Rakan Rushaidat, Bojan Navojec

Itekako je moguće preseliti svakodnevicu na kazališne daske i dočarati istinsku ugodu i neugodu života. Tema predstave je široka i vječna – ŽIVOT – u odnosima od rođenja do smrti, u odnosima prema sebi i drugima. Iste životne teme kroz različite životne faze. Možda je veći dio predstave zasnovan na muško-ženskim odnosima, a to je i logično, ujedno i smiješno i tužno, ali nadasve – ISKRENO. A Bog – možda smo to upravo mi. Ne znam. To samo Bog zna. (Saša Anočić, redatelj)



Jeste li se ikada pitali kako problemi odraslih izgledaju iz dječje perspektive? Odlična glumačka postava u sastavu Daria Lorenci, Bojan Navojec i Rakan Rushaidat pokazat će Vam kako to izgleda kad se djeca igraju odraslih. Na sceni se tako izmjenjuju poznate situacije iz svakodnevnog života: bračne svađe, čekanje u redu u banci, obiteljski ručak, gledanje televizije, obljetnica mature…
Ova dirljiva i duhovita, ali prije svega bolno iskrena predstava zasigurno će Vas osvojiti, na trenutke možda i šokirati te svakako potaknuti na razmišljanje. „To samo Bog zna” jedna je od kultnih predstava Teatra EXIT, na rasporedu još od 2004. godine.

Osmrtnicama ba smrtovnice