TUZLARIJE - KULTURA

25.03.2015.
Koncert Vlatka Stefanovskog 8. maja u Tuzli
Vlatko Stefanovski, vrhunski makedonski gitarista sa prepoznatljivim stilom, održat će koncert u Koncertnoj dvorani BKC - a Tuzla 8. maja 2015. godine sa početkom u 20, 00 sati.

Tuzlarije


Ulaznice po cijeni od 15 i 20 KM za koncert Vlatko Stefanovski Trio možete kupiti u Marketing službi BKC - a Tuzla i kod Seje & Vilija na Korzu. Sve informacije na kontakt tel. 035/311 070.

"Sa zadovoljstvom dolazim u Tuzlu, u Bosanski kulturni centar sa svojim Triom i verujem da će moj nastup zainteresirati sve fanove i publiku koja me odavno nije slušala. Ako se dobro sećam, zadnji put sam u Tuzli nastupao sa grupom “Leb i Sol” kada je bilo ponovno okupljanje grupe za tridesetgodišnjicu. Ali od onda je prošlo puno vremena i ja sam u međuvremenu imao dosta turneja i dosta saradnji sa različitim ljudima. Imao sam dosta izdanja novih, snimao albume, svirao okolo i verujem da se bosanska publika zaželela da me čuje i da me vidi u nekom novom izdanju. Ovaj put dolazim sa Triom i verujem da ćemo dati sve od sebe da zadovoljimo apetite publike u Tuzli. I eto sa nestrpljenjem očekujemo svoj nastup u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli, 8. maja." - izjavio je Vlatko Stefanovski.



Organizator koncerta je UG pARTner Tuzla, a suorganizator koncerta JU BKC TK - a Tuzla

Osmrtnicama ba smrtovnice