TUZLARIJE - KULTURA

21.05.2016.
Održan prvi Ladies In u Tuzli
Više od 160 poslovnih žena uživale u predstavi i druženju

Izvrsna predstava, opušteni razgovori i odlična atmosfera obilježili su prvi Ladies In by Jana voda s porukom ljubavi, koji se održao sinoć u Narodnom pozorištu Tuzla u organizaciji kompanije Altermedia.

Tuzlarije



U prvom dijelu događaja preko 160 poslovnih žena uživale su u druženju, razgovorima i iznenađenjima koje su partneri projekta pripremili za njih.

Ugodno druženje nastavljeno je i u drugom dijelu eventa uz odličnu predstavu „Budala na večeri“, realizovana po tekstu Paula Fransisa Vebera, čuvenog francuskog scenariste, pozorišnog reditelja i pisca. Predstava je svojevrsna mala osveta velikim moćnicima koji se igraju životima običnih ljudi.

Da je predstava oduševila prisutne, dokaz su višeminutne ovacije i aplauzi na kraju za izvrsne glumce: Milenko Iliktarević, Edis Žilić, Željka Marinić, Remira Osmanović, Siniša Udovičić, Elvis Jahić i Midhat Kušljugić. 

Tuzlarije


Jana, voda s porukom ljubavi, For The Hunters, Platinium, Bingo, Mingos Coffee, Bimal, Menprom, Vitalis, Voćar, Zadro, Nescafé, Veet, Rosal, Dr Pasha, Poliklinika Vaše zdravlje, Bella Vita, Čokolaterija C&P Seif, Catering restoran Royal zaslužni su za promociju kulture i poduzetništva u Tuzli.

Tuzlarije



Ladies In by Jana, voda s porukom ljubavi je projekat koji promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga. Ovo druženje pripadnica nježnijeg spola održavat će se jednom mjesečno do kraja godine pod pokroviteljstvom Jane, vode s porukom ljubavi koja sudjelovanjem podržava razvoju jedinstvenih pozitivnih priča u BiH.

Budite dio najbolje interaktivne priče za poslovne žene u Bosni i Hercegovini.

Lea Uzunović

Osmrtnicama ba smrtovnice