TUZLARIJE - KULTURA

13.09.2005.
R E P E R T O A R
Multiplex kino VF komerc Lukavac
15.09.-21.09.2005

SALA 1: KUNG FU FRKA. 17:00 / 19:00 / 21:00

SALA 2: 5 DJECE I ŽELJOSAUR.16:00 / 18:00 / 20:00

SALA 3: PRAVILA PRIVLAČNOSTI 16:30 / 18:30 / 20:30

Kung Fu Frka

Režiser: Stephen Chiau

Žanr: Akcija

Uloge: Kwok Kuen Chan, Stephen Chow, Yuen Wah

O filmu: U Šangaju u 30-tim godinama prošlog stoljeća, vremena su teška i bande vladaju ulicama. Najozloglašeniji među njima, Axes, straše pošteno građanstvo i bude divljenje kod mladića koji bi im se želio pridružiti. Jedan dan, u sirotinjskoj četvrti na rubu grada, mladić postane bezobziran član njihove bande i uzrokuje pravi sukob između članova bande i stanovnika stambenog projekta koji su začuđujuće dobro upoznati sa vještinom kung fua.


Petero djece i željosaurus

Režija: John Stephenson

Žanr: obiteljski

Uloge: Kenneth Branagh, Eddie Izzard, Freddie Highmore, Alex Jennings, Zoe Wannamaker

O filmu: Petoro djece misli kako će na ladanju provesti dosadno ljeto, no kad iskopaju pješčanog vilenjaka starog 8000 godina predstoji im najuzbudljivija pustolovina koju su dosad doživjeli. Vilenjak im je spreman ostvariti najluđe snove... što, naravno ima i svoju cijenu...PRAVILA PRIVLAČNOSTI

Režiser: Peter Howitt

Žanr: ljubavni

Trajanje (min): 90

Uloge: Frances Fisher, Julianne Moore, Michael Sheen, Parker Posey, Pierce Brosnan.

O filmu: Možda je najbolji način da se ljudi zaljube, taj da se prvo vjenčaju?, Njujorški advokati Daniel Raferti (Pirs Brosnan) i Odri Vuds (Džulijan Mur) su specijalisti za brakorazvodne parnice. Oboje su već vidjeli sve što u ljubavnoj vezi može da pođe naopako – i kakve su onda njima šanse da im se dogodi suprotno?