TUZLARIJE - KULTURA

09.11.2005.
Promo fashion week party
Muzička organizacija Different Style & modna agencija Free style model¨s u subotu 12.11.2005.g. organizuju zabavu obojenu glamurom, modom i dobrom muzikom.

Želeći što bolje upoznati posjetioce sa sadržajem prestižne modne manifestacije u našem gradu (Fashion week), organizatori su odlučili da u subotu 12.11.2005. godine u Klubu 65 upriliče zabavu u okviru promotivne kampanje.

Pored vizualnog zadovoljstva prisutnima će biti predstavljen i kompletan sadržaj te program Tuzlanske sedmice mode čiji je organizator modna agencija "Free Style Model¨s" iz Tuzle. Izvršni organizator zabave u Klubu 65 je Different Style. Ulaz je besplatan.

Svi posjetioci će imati priliku uživati u društvu prelijepih i uvijek atraktivnih manekenki koje će nositi modele na ovogodišnjem Fashion week-u koji počinje 14.11.2005.g. u Bosanskom kulturnom centru.

Na otvorenju Fashion week-a svoje kolekcije će predstaviti Svetlana Vuković i Suada Delić. Osim naših dizajnera Tuzlacima će se predstaviti i kreatori iz Njemačke, Italije, Srbije i Crne Gore. Posjetitelji će moći vidjeti i nove kolekcije modnih kuća "Famaco&Go", "Lisca", "Happening" i druge.(t.z.)

Detaljnije informacije možete pogledati na http://www.differentstyle.com/

Osmrtnicama ba smrtovnice