TUZLARIJE - KULTURA

22.03.2020.
Pozorište mladih Tuzle
Online emitovanje predstave ˝Mala sirena˝

Pozivajući građane da se pridržavaju svih mjera prevencije širenja koronavirusa izdatih od strane nadležnih ustanova, Pozorište mladih Tuzle za danas (nedjelja, 22.3.2020. godine) u 12.00h na svojoj facebook stranici organizuje online prikazivanje predstave za djecu "Mala sirena" (Režija: Amila Beširović i Adnan Mujkić) nastale u produkciji Dramskog studija za djecu, mlade i odrasle 2016. godine.
Tuzlarije



Napominjemo da je mart 2020. godine mjesec kada Udruženje "Mladi Tuzle" slavi svoj 16-ti, a Pozorište mladih Tuzle svoj 12-ti rođendan. Zbog otkazanih aktivnosti 16. Dana Mladih Tuzle, ovo su načini da ostanemo u kontaktu sa našim korisnicima i publikom. Pozivamo našu publiku da nam piše koje predstave želi gledati na našem online kanalu.

Ova aktivnosti i repertoarsko online prikazivanje pozorišnih predstava postaje stalna sedmična praksa Pozorišta mladih Tuzle sve dok traju preporuke za samoizolaciju.

Trenutno je u toku upis polaznika u Dramski studio za djecu, mlade i odrasle za uzrast od 6 do 29 i uzrast iznad 30 godina. Prijave su isključivo putem telefona: 061 365 600. Dobro nam došli.



Vaši Mladi Tuzle – Mjesto sigurnog odrastanja

Osmrtnicama ba smrtovnice