TUZLARIJE - KULTURA

14.01.2006.
Djeco i omladino, Kuća plamena mira vas poziva
Dođite za raspust da se zabavimo i radimo!
Očekujemo vas već u subotu, 14. januara u 12 sati

Kuća plamena mira pokreće program radionica za djecu i omladinu. Početne aktivnosti će se odvijati u Kući plamena mira tokom zimskog raspusta. Cilj je da okupimo djecu i omladinu i zabavimo ih kroz slobodne aktivnosti, te da saslušamo njihove želje i potrebe i izgradimo plan stalnih radionica u Kući koje bi se nastavile i nakon raspusta, a u skladu sa mogućnostima učesnika i njihovim školskim obavezama.U Kući plamena mira na Slanoj banji pripremili smo mnogobrojne radionice zabavnog i edukativnog karaktera:

- gluma
- kamera
- vajarstvo
- sport
- sviranje gitare
- DJ-ing
- brejkdens

- režija
- pisanje scenarija
- književnost
- pjevanje
- različite vrste plesa
- VJ-ing
- slobodne aktivnosti po izboru djece

- fotografija
- slikanje
- ekologija
- sviranje bubnjeva
- video montaža
- audio montaža


Oni koji postanu aktivni članovi bar jedne od navedenih sekcija imaju mogućnost da budu uključeni u izradu omladinske TV emisije koja će biti emitovana putem televizijskih stanica tokom 2006. godine, kao i da učestvuju na nekoliko većih manifestacija koje će biti organizovane na nivou grada.Želja nam je da se sva djeca zabave i svoje slobodno vrijeme kvalitetno provedu sa prijateljima u ponuđenim aktivnostima ili onima koje sami osmisle.

Svi zainteresovani mogu doći na prve sastanke već u subotu, 14. januara u 12 sati, a članstvo za sve navedene sekcije će biti otvoreno tokom cijelog raspusta.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na sljedeće brojeve:

Telefon: 276 330;
Fax: 276 331;
Mobilni: 061 195 743.
Mail: info@kpm.co.ba
www.kpm.co.ba

Priredio(la): V.K