TUZLARIJE - KULTURA

17.12.2018.
Nova iznenađenja iz Zimskog grada Tuzla

Svaku noć dobra atmosfera i hiljade posjetilaca na Trgu slobode u Tuzli dovoljan je poziv da i vi posjetite (ako već niste) Zimski grad.

Foto: Mario Stjepić
Tuzlarije


Kuhano vino, rakije, pivo, brojne gastronomske delicije uz koncerte svake noći vas očekuju svaki dan do 7.januara, a ponuda Zimskog grada od večeras je bogatija za dvije nove ponude.

Organizatori su na poseban način odlučili i da nagrade posjetioce ali i da učestvuju u jednoj humanitarnoj misiji. Organizovana je TOMBOLA čija je cijena 2KM, a osim nagrada koje možete osvojiti važno je napomenuti da ova tombola ima i svoj humanitarni karakter. Naime od svake prodate tombole dio sredstvava se odvaja za UG „Korak po korak“ Tuzla koje se brine za djecu sa posebnim potrebama u razvoju.

Inače nagrade za tombolu su obezbijedili: Pan, Carlsberg, Podrum Tolj, Vinska klet Goriška Brda, Snack Bar BAGUERI/ Hotel Tuzla, HEPOK, Vina Rubis, Knjižara „Zoljić“. Znači potražite simpatične hostese sa tombolom ... učestvujte, osvojite ... ali i pokažite svoje veliko srce.

Pored tombole u Zimskom gradu Tuzla od večeras su u ponudi i najkvalitetniji sirevi sa Balkana, sve na jednom mjestu u KUĆI SIRA i sve po posebno povoljnim cijenama.

Ne znamo da li znate ali na Bakanskom takmičenju sireva koje se održava svakog proljeća u Beogradu, Bosna i Hercegovina već dvije godine za redom ima NAJBOLJE SIREVE. Prošle godine tu je titulu ponio Zlatni sir iz Foče, a ove godine Eko Sir PUĐA. Da ne bude sve u "lokalnim“ okvirima predstavljamo vam i najbolje specijalitete od sira iz Sjenice.

Tuzlarije


Vaše je samo da dođete i uživate.

Osmrtnicama ba smrtovnice