TUZLARIJE - KULTURA

09.08.2019.
Najava koncerta Van Gogha na Panonici 9.8.2019.

Tuzlarije


Grupa Van Gogh ispunjava svoje prošlogodišnje obećanje i u okviru turneje "Obraz uz obraz" na Panonici će spektakularno predstaviti svoj zadnji album "More bez obala" u kombinaciji sa pregrštom svojih vanvremenskih rock hitova.

Koncert će se održati u petak, 9. avgusta sa početkom u 21 sat pod otvorenim nebom, na platou ljetne bašte Vrtić na prvom Panonskom jezeru u Tuzli.

Ulaznice u predprodaji se mogu kupiti po cijeni od 10 KM (CD Shop MIDO u centru grada), a na dan koncerta na ulazu za 15 KM.

Ulaz: Istočna kapija (iza benzinske pumpe Ina) na prvom Panonskom jezeru.

Predstavljamo vam i snimak sa fantastičnog koncerta grupe Van Gogh prošle godine, kojim je obilježen petnaesti rođendan Panonike i trideseti rođendan ove legendarne rock grupe.



Numera sa novog albuma pod nazivom "Gotovo je sve" predstavlja prepoznatljivi zvuk Van Gogh-a i sigurno je jedan od hitova na koje ćemo zajedno skakati i zapjevati iz sve snage.



Pozivamo sve ljubitelje dobre muzike, dobre zabave i provoda da u petak od 21 sat posjete Panoniku i u prelijepom ambijentu ljetne bašte Vrtić svi zajedno zapjevamo dobro poznate hitove kao i odlične numere sa novog albuma "Obraz uz obraz".


JKP "Pannonica" doo

Osmrtnicama ba smrtovnice