TUZLARIJE - KULTURA

25.06.2023.
Gibonnijev koncert u povodu 20 godina Panonskih jezera:
Veče ispunjeno dobrim vibracijama



Sada kada je sve završeno, utisci se poslagali, teško je zamisliti bolji rođendanski poklon za 20 godina Panonskih jezera od Gibonnijevog koncerta. Nebeske sile, koje se od aprila poigravaju s vremenom, odlučile su da vrijeme u toku održavanja koncerta bude idealno.

Sve se poklopilo za odličnu zabavu, raspoložena publika, dobar razglas, video zidovi i Gibonni koji zvuči "kao na ploči". Fotografije smo preuzeli sa FB stranice Panonskih jezera



















Ambijent Panonskih jezera kao da je pojačao dobre vibracije između gledalaca i izvođača na sceni pa je teško procijeniti ko se više zabavljao, gledaoci ili Gibonni sa svojom ekipom vrhunskih muzičara. Naša saradnica Bedrana Kaletović, našla se u pravom trenutku na pravom mjestu i snimila situaciju kada je Gibonni odlučio da siđe sa pozornice i prošeta kroz publiku.



Gibonni je sa bine poručio redarima da ga niko nije taknuo, da se ne brinu za njega, da je svoj medju svojima.















Ko ne zna da obavijestimo, ko zna da podsjetimo, da su julu na Panonskim jezerima planirana dva koncerta. Prvi je 8. jula koncert grupe ROCK KO FOL, drugi je 14. jula, nastupa grupa ZOSTER.

Osmrtnicama ba smrtovnice