TUZLARIJE - VIJESTI

14.12.2015. u 10:25 Broj citanja: 3888
Uni Bristol: Saopštenje za javnost
Nova parking garaža
Tuzlarije


U Tuzli je sa probnim radom počela parking garaža kapaciteta cca 500 parking mjesta na tri nivoa. Ovo je prva garaža ovog tipa u Tuzli. Parking se nalazi u stambeno poslovnom kompleksu "Mellain", a u strogom centru Tuzle, na jednoj od najatraktivnijih i najpoželjnijih lokacija.

Tuzlarije


- Objekat je saobraćajno odlično povezan sa svim dijelovima grada kao i glavnim saobraćajnicama, te predstavlja jedinstvenu građevinsku cjelinu, čije arhitektonsko rješenje se ogleda u četiri lamele, funkcionlno i estetki organizirane i spojene u jedan jedinstven i fascinantan objekat – rekao je Enes Jusufović, referent marketinga i prodaje

Tuzlarije


Parking je javan, a pristup parking garaži se odvija preko dvije rampe, kroz ulicu Aleja Alije Izetbegović, te ulicu ZAVNOBIH-a. Namjenjen je prije svega je za buduće goste hotela, stanare, korisnike poslovnih prostora i hipermarketa, te posjetitelje i korisnike lječilišta "Aqua Bristol”, kao i Sportsko Rekreativnog & Spa centra Uni Bristol.

Tuzlarije


Korisnici imaju mogućnost parkirati svoje motorno vozilo u vremenu od 08.00 - 22.00 h po cijeni od 1,00 KM, te u vremenu od 22.00 - 08.00 h po cijeni od 0,50 KM po satu. Pored toga postoji mogućnost kupovine sezonske parking karte. Smatramo da je cijena realna i konkurentna, obzirom da je navedeni prostor smješten u strogom centru grada, te da je obezbjeđen video nadzor 24 sata dnevno.

Tuzlarije


Sve dodatne informacije možete dobiti i putem kontakt telefona 035/278-257 ili upitima na e-mail: info@unibristol-tuzla.ba

(tuzlarije.net)               

 Kvalifikacije za SP 2019. u Kini
Košarkaši BiH u dramatičnoj završnici bolji od Belgije
Velika Britanija:
Godišnje 22.000 ljudi umre usljed pogrešnog lijeka
I slavni imaju tajne:
Tko je skupljao odjeću striptizeta, a tko frizirao mrtvace?

24.02.2018. u 12:35 Broj citanja: 582
Naselje Sjenjak:
Zapalio se automobil na parkingu


Na parkingu u tuzlanskom naselju Sjenjak danas oko 12 časova došlo je do požara na putničkom motornom vozilu. Profesionalna vatrogasna brigada je izašla na lice mjesta i lokalizovala požar. Na svu sreću, povrijeđenih nije bilo.

OPŠIRNIJE


24.02.2018. u 11:55 Broj citanja: 1273
Reagovanje Bege Gutića na saopštenje Sindikalne organizacije RMU Banovići


TuzlarijeU vezi sa Vašim saopštenjem za javnost u kojom na jedan vrlo indikativan i nekorektan način, pokušavate staviti metu na čelo meni i mojoj porodici, dozvoljavajući sebi iako za to niste nadležni, da paušalno cijenite ko je to imao motiv da organizira bacanje eksplozivne naprave, na diskoteku QM, a neki dijelovi sadrže osnove sumnje poticanja na krivično djelo.

OPŠIRNIJE


24.02.2018. u 11:00
Najava
Svečanost obilježavanja 1. Marta – Dana nezavisnoti BiHSvečanost obilježavanja 1. Marta – Dana nezavisnoti Bosne i Hercegovine, održat će se u ponedjeljak, 26. 2. 2018. u Međunarodnoj galeriji portreta u 19.00 sati.

OPŠIRNIJE


24.02.2018. u 00:20 Broj citanja: 12567
Dešavanja u Tuzli na današnji dan


TuzlarijeTuzlarije su dugo na netu, gotovo sve što je objavljivano sačuvano je u nekom obliku, stvorene su bogate arhive i tekstova i slika. Podaci iz rubrike "Vijesti iz Tuzle" prikupljaju se u bazi podataka od 2003. godine. Vjerujemo da će mnogim čitaocima biti zanimljivo da pogledaju šta se to u Tuzli dešavalo na današnji dan prethodnih godina.

OPŠIRNIJE


24.02.2018. u 00:07 Broj citanja: 20703
Najnovije vijesti iz svijeta


Tuzlarije

OPŠIRNIJE


24.02.2018. u 00:00
Završna aktivnost obilježavanja Dana maternjeg jezika:
˝Prava domovina je zapravo jezik“


TuzlarijePovodom obilježavanja 21. februara-Međunarodnog dana maternjeg jezika, kao završna aktivnost sedmice posvećene maternjem jeziku, u JU Mješovitoj srednjoj građevinsko-geodetskoj školi Tuzla u petak, 23. februara 2018. god., održan je okrugli sto o temi "Prava domovina je zapravo jezik“.

OPŠIRNIJE

OSTALE VIJESTI
Primljeni u audijenciju kod pape Franje: Članovi Predsjedništva BiH u Vatikanu

Konferencija u Sarajevu: Oko 23 posto mališana u BiH ima neki vid atipičnog razvoja

Projekt ELAN: Organizacije civilnog društva u promociji zaštite okoliša

Snage sirijskog režima nastavile bombardovanje enklave: U napadima na Istočnu Gutu poginulo najmanje 38 civila

U somalijskoj prijestonici eksplodirale dvije autobombe: Broj žrtava napada u Mogadišu povećan na 38

Bez dogovora o nacrtu koji su predložili Š vedska i Kuvajt: Vijeće sigurnosti UN-a odgodilo glasanje o primirju u Siriji

Obuhvaćeno preko 50 brodova i kompanija za pomorski prijevoz: SAD uvodi \'najveće ikada\' sankcije Sjevernoj Koreji

VIDEO: Odgovornost preuzeli talibani i ISIL: U više napada u Afganistanu najmanje 30 poginulih

Nadežda Sergejeva pozitivna na supstancu trimetazdin: Ruskinja priznala doping, privremeno suspendovana sa OI

Pyeongchang 2018.: Norveška sa 38 osvojenih medalja postavila novi rekord ZOI