TUZLARIJE - BILTEN OBRAZOVANJA

25.03.2016.
Radost Uskrsa u Breškama
Za blagdan će biti podijeljeno 600 jaja
U povodu Uskrsa, najvećeg katoličkog blagdana, Udruga društvo Breščana i ove godine je organizirala uskrsne radionice. Naša ekipa posjetila je Breške gdje smo se na licu mjesta uvjerili kako teku pripreme za predstojeći blagdan.- Kao i svake godine, naša Udruga organizuje prigodne sadržaje u povodu Uskrsa, a sa pripremama smo krenuli 15. marta. Za najmlađe smo organizirali radionice na kojima djeca izrađuju ukrasne košarice za jaja i još mnoge dekoracije koje ćemo mi izložiti na dan Uskrsa. Učestvuje petnaest mališana koji sa puno truda i mašte nastoje da odrade svoje zadatke - kazala je Svjetlana Nikolić, predsjednice Udruge.

Tuzlarije


Planirano je da se oboji oko 600 jaja koja će biti podijeljena učenicima u centralnoj Osnovnoj školi "Breške", u Domu penzionera u Tuzli, kao i svima koji za Uskrs posjete Breške.

- Također, u Domu kulture planirano da održimo priredbu i natjecanje u tucanju jajima. Izabrat ćemo i naljepše i najtvrđe jaje, uglavnom, mislim da će svi oni koji dođu u Breške imati šta da vide - dodala je Nikolić.

Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Podršku u organiziranju svih planiranih sadržaja dali su Grad Tuzla i Hrvatska demokratska zajednica BiH.

S.P.