TUZLARIJE - BILTEN OBRAZOVANJA

12.12.2015.
Rotary club
Donirani laptopi za OŠ ˝Slavinovići˝

U prostorijama JUOŠ Slavinovići Tuzla održana je svečanost povodom donacije laptopa za kabinet informatike. Laptope je donirao Rotary club „Eerbeek-Zutphen“ iz Holandije i Rotary club „Tuzla 99“.

Tuzlarije


U ime donatora laptope su predali gospođa Aida Hadžibeganović članica Rotary cluba Eerbeek - Zutphen iz Holandije i gospodin Mario Zovko član Rotary cluba Tuzla 99. Laptope su u ime škole zajedno preuzeli učenici, direktor Edis Hodžić, profesor informatike Enisa Isović, i profesor razredne nastave Senada Muratbegović.

Tuzlarije


Donacija laptopa je plod saradnje JUOŠ „Slavinovići“ Tuzla sa Rotarijancima koji na ovaj način pomažu i podržavaju kvaliteno i savremeno obrazovanje. Moramo napomenuti da je ovo jedan u nizu projekta koji Rotarijanci realizuju u saradnji sa Razvojnim timom JUOŠ "Slavinovići" Tuzla.


Rotary club „Eerbeek-Zutphen“ i Rotary club „Tuzla 99“ obećali su dalju saradnju i podršku na projektima opremanja kabineta informatike sa laptopima i računarima i kapitalnom projektu zamjene stolarije u JUOŠ „Slavinovići“ čije su pripremne aktivnosti u toku i u saradnji sa Razvojnim timom škole i Vijećem roditelja JUOŠ Slavinovići Tuzla.

U ime učenika, nastavnika, roditelja, i menadžmenta naše škole VELIKO HVALA

E. H.