TUZLARIJE - BILTEN OBRAZOVANJA

04.01.2016.
U OŠ Simin Han obilježen ˝Dan dječije radosti˝ i ispraćena stara godina
Piše: Info-služba škole

Tuzlarije


Učenicima je posljednji dan u decembru, osim radosti i lijepog druženja, bio kraj prvog polugodišta.

Dragi naši učenici neka vam zimski raspust protekne u lijepo isplaniranom slobodnom vremenu uz druženje sa porodicom, drugovima ali i knjigom.

Tuzlarije


Učenici naše područne i centralne škole imali su priliku da se druže, igraju, plešu i uživaju u zakuskama koje su upriličili za Dan dječije radosti.

Tuzlarije


Direktor škole Nijaz Hamidović obišao je sve razrede i odjeljenja, podijelio radost sa našim učenicima i nastavnicima, zaželio im uspješnu Novu godinu i sretan zimski raspust.
Direktor je također obezbijedio preko sto paketa za socijalno ugrožene učenike koji su danas uručeni roditeljima učenika.

Tuzlarije


Nadamo se da ćemo u Novoj 2016. godini ostvariti sve ciljeve koje planiramo. Poželio je učenicima da zdravlje, sreća, uspjeh u školi i životu ispune svaki dan koji dolazi, a da im jedina briga bude što bolji uspjeh u školi.

Tuzlarije


Svim učenicima, nastavnicima, saradnicima u školi, pomoćnom osoblju, roditeljima sretnu i uspješnu Novu 2016. godinu upućuje direktor škole Nijaz Hamidović uz želju da lijepom riječi i dobrim djelima krenemo u narednu godinu, da na budućnost gledamo pozitivno i da sa optimizmom slijedimo ciljeve kojima težimo. Osim toga, direktor škole ovom prilikom upućuje iskrene čestitike i Pedagoškom zavodu Tuzla, MONKS TK Tuzla, svim vladinim i nevladinim organizacijama sa kojima smo uspješno sarađivali, poslovnim saradnicima, medijima koji su pratili dešavanja u našoj školi i o tome informisali javnost, zatim i svim ostalim koji su na bilo koji način pomogli školi, te im se svima ujedno i zahvaljuje na saradnji.

Tuzlarije


Fotografijama vam prenosimo samo jedan dio atmosfere iz sale male škole sa druženja.
Takođe našim dragim „ Tuzlarijancima“ čestitamo Novu godinu i svim Bosancima i Harcegovcima.