TUZLARIJE - BILTEN OBRAZOVANJA

09.10.2016.
Dječija nedjelja u JUOŠ ˝Miladije˝
Tuzlarije


Razvojni tim JUOŠ "Miladije" je uz pomoć menadžmenta škole uspio vrlo uspješno realizovati još jednu aktivnost u našoj školi.

Kao rezultat dugogodišnje saradnje JUOŠ "Miladije" i Udruženje građana oštećenog vida Tuzla, u petak 07.10.2016. godine organizovali su obilježavanje "Dječije nedjelje" prigodnim kulturno-zabavnim programom. U realizaciji navedene aktivosti učešće su uzeli i učenici OŠ "Simin Han", OŠ "Husino", "Koraci nade", učenici Zavoda za odgoj i obrazovanje osoba sa smetnjama u psihičkom i tjelesnom razvoju kao i učenici Centra za obrazovanja vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora iz Miladija.

Tuzlarije


Učenici, roditelji i gosti su uživali u programu koji je pripremljen za ovu priliku u slogan koji je bio vodilja glasio je "DJECA SU UKRAS SVIJETA".

Posebnu zahvalnost dugujemo nastavnicima i učiteljima naše škole: Begović Robini, Selimović Aleksandri, Smajić Edini, Selimović Jasminu koji već godinama ostvaruju saradnju sa gore navedenim udruženjima ali i svim ostalim nastavnicima koji su dali učešće u organizaciji priredbe.

Tuzlarije


Kao gost na priredbi pojavila se predstavnica Ministarstva sa rad i socijanu politiku TK Suada Selimović, predstavnici udruženja MIOS i dr. Nakon priredbe učenici su imali zajedničko druženje ispunivši cilj aktivnosti a to je unapređenje integracije učenika sa i bez invaliditeta.

FOTO GALERIJA


NOVINARSKO-MEDIJSKA SEKCIJA JUOŠ "MILADIJE"