TUZLARIJE - BILTEN OBRAZOVANJA

23.11.2020.
Besplatna Škola plesa za učenike osnovnih škola

Škola plesa je uspješno počela sa realizacijom u novembru i održava se svake subote i nedjelje u prostorijama CPR-a (zgrada Centra za kulturu Tuzla).

Tuzlarije


Škola plesa realizuje se pod pokroviteljstvom Grada Tuzla a u sklopu projekta “Most razvoja” koji za cilj ima uključivanje djece u sportske aktivnosti u svrhu zdravog razvoja. Latinoamerički i standardni plesovi, hip hop i drugi samo su neki od plesova koje će djeca imati priliku naučiti pod vodstvom naših stručnih voditelja.

Tuzlarije


Programi se realizuju u skladu sa preporukama nadležnih institucija koje se odnose na COVID 19.

Centar za ples i rekreaciju Tuzla poziva sve zainteresovane učenike osnovnih škola na području grada Tuzla od 1. do 9. razreda da se prijave na dvomjesečnu besplatnu školu plesa.
Tuzlarije


Pridružite nam se!

Prijave i informacije putem:

E: info@cpr.ba
M: 061 979 602

O CPR-u

Centar za ples i rekreaciju Tuzla je udruženje koje se bavi plesno-sportsko rekreativnim aktivnostima. U okviru Centra provodimo sadržaje namijenjene za djecu, studente, zaposlene, učenike, zatim sadržaje namijenjene isklju
ivo ženskoj populaciji, osobama sa posebnim potrebama, te oni koji su narnijenjeni osobama treće životne dobi. Važno je naglasiti stručnost našeg kadra kao i infrastrukturu kojom raspolažemo što nas izdvaja u odnosu na druge.
Osmrtnicama ba