TUZLARIJE - BILTEN OBRAZOVANJA

17.12.2014.
BNC donirao 10 računara Turističko-ugostiteljskoj školi u Tuzli

Ulaganje u obrazovanje je ulaganje u budućnost, paradigma koju je prepoznala firma BNC, velikodušno poklanjajući deset računara Turističko-ugostiteljskoj školi u Tuzli.

Tuzlarije


Ovim gestom je uspješna informatička firma pomogla osavremenjavanje nastavnog procesa ove škole.

Firma BNC d.o.o. ( www.bnc.ba ) je osnovana 25.06.2012. godine sa ciljem da na području Bosne i Hercegovine ponudi kupcima nešto novo i nešto drugačije, najveći izbor i najbolje cijene najkvalitetnije polovne informatičke opreme.Svi artikli iz prodajnog asortimana su prošli detaljna testiranja i provjere koje garantuju ispravan i pouzdan rad.
Početkom novembra BNC je otvorio i prodajni prostor u Tuzli, na adresi Miška Jovanovića bb ( u zgradi starog kina Centar ) u centru grada.

Tuzlarije


Danas svi znamo koliko nam je bitna informatička oprema, pored nastave informatike i prakse, sve je veća primjena informacionih tehnologija i u nastavi stranih jezika, s obzirom da su naši učenici jedni od rijetkih koji pored opšteg engleskog izučavaju i poslovni engleski koji je usko vezan za njihovu struku.

Tuzlarije


U budućem periodu sve je veća potreba i za izučavanjem njemačkog jezika, tako da će donirana informatička oprema pomoći učenicima, uz savremene nastavne metode, da lakše savladaju gradivo iz oblasti stranih jezika.

Veliko hvala BNC-u poručuju učenici Turističko-ugostiteljske škole iz Tuzle !