TUZLARIJE - BILTEN OBRAZOVANJA

02.07.2015.
Konkurs za dodjelu stipendija na Visokoj školi eMPIRICA
Tuzlarije


Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA raspisala je Konkurs za dodjelu dvije stipendije za studij na Odjeljenju Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Tuzli u punom iznosu školarine za sve tri godine studija, za upis u akademskoj 2015./2016. godini, za studijske programe Poslovna informatika i Inženjerska informatika, za redovan način studiranja, za specificirane kategorije studenata. Konkurs ostaje otvoren do 19.09.2015. godine.

Za sve ostale kandidate koji se prijave u prvom upisnom roku – do 15.07.2015. godine na Odjeljenje Visoke škole eMPIRICA u Tuzli, a koji odaberu redovan način studiranja i plasiraju se među prvih 10 na zbirnoj rang listi primljenih kandidata, Visoka škola eMPIRICA odobrava popust od 10% na iznos jednogodišnje školarine.

Visoka škola eMPIRICA na ovaj način želi približiti svoje inovativne studijske programe Poslovna informatika – sa dvojnom BiH-slovenačkom diplomom i Inženjerska informatika – sa integriranom i besplatnom Cisco akademijom, svojoj prvoj generaciji studenata u Tuzlanskom kantonu.

Više informacija na www.empirica.ba