TUZLARIJE - BILTEN OBRAZOVANJA

14.12.2016.
Najava:
Zimski sajam u Osnovnoj školi „Novi Grad“
Decembar je mjesec druženja, radosti, darivanja, s toga vas uposlenici i učenici Osnovne škole "Novi Grad" pozivaju da u petak, 16. decembra 2016. godine u periodu od 15 do 19 sati dođete u ovu školu na Zimski sajam.

Tuzlarije


Moći ćete uživati obilazeći bogato opremljene štandove, kako raznovrsnim ukusnim domaćim proizvodima slatkim i slanim, tako i raznovrsnim rukotvorinama naših vrijednih učenika, njihovih roditelja i nastavnika.

U mnoštvu, s ljubavlju napravljenih, proizvoda sigurno ćete pronaći savršen poklon za vama drage osobe. Svi posjetitelji će imati priliku učestvovati u nagradnoj igri.

Sajam je prodajnog karaktera, a prikupljena sredstva će biti usmjerena za sanaciju i zamjenu dotrajalih podova školskih učionica na prvom spratu škole, a sve s ciljem unapređenja uslova boravka i rada djece u školi.

- Pozivamo vas da svojim dolaskom i kupovinom nekog od proizvoda pomognete u realizaciji ove aktivnosti. Unaprijed se zahvaljujemo i radujemo vašem dolasku - saopšteno je iz Osnovne škole "Novi Grad".

S.P.