TUZLARIJE - BILTEN TK

24.10.2012.
Ministarstvo obrazovanja
Konačne rang liste prijavljenih kandidata po Komisijama za obradu prijava


U skladu sa članom 18. stav 1. Pravilnika o uslovima, kriterijima i postupku zapošljavanja u javnim ustanovama osnovnog i srednjeg obrazovanja na području Tuzlanskog kantona, direktor škole donosi odluku o prijemu prvorangiranog kandidata na osnovu konačne rang liste kandidata po školama i pozicijama dostavljene od ministarstva, u roku od jednog dana od prijema konačne rang liste kandidata.

Kandidat koji je nezadovoljan bodovanjem ima pravo da u roku od 8 dana od dana isticanja konačne rang liste na oglasnoj ploči škole i web stranici ministarstva izjaviti prigovor školskom odboru škole za koju je aplicirao.

1. Komisija za bodovanje kandidata za razrednu nastavu, i sekretare (6, 9 MB)

2. Komisija za bodovanje kandidata za matematiku, fiziku, hemiju, kulturu življenja, biologiju, prirodu, ekologiju, osnove tehnike i informatike, informatiku i tehničku kulturu (9.9 MB)

3. Komisija za bodovanje kandidata za historiju, društvo, religijsku kulturu, geografiju, sociologiju, demokratiju i ljudska prava, filozofiju i logiku (3.8 MB)

4. Komisija za bodovanje kandidata za vjeronauku (islamsku, katoličku i pravoslavnu), muzičku kulturu, muzičku grupu predmeta, likovnu kulturu, likovnu grupu predmeta i tjelesni i zdravstveni odgoj (8.1 MB)

5. Komisija za bodovanje kandidata za bibliotekare, bosanski jezik i književnost, strani jezik (engleski, njemački, francuski i dr) i latinski jezik (13.8 MB)

6. Komisija za bodovanje kandidata za građevinsku, saobraćajnu, drvoprerađivačku i šumarsku grupu predmeta (470 KB)

7. Komisija za bodovanje kandidata za hemijsku, grafičku, tekstilnu grupu predmeta i ostala zanimanja (Frizer-vasuljar, kozmetičar i dr) (507 KB)

8. Komisija za bodovanje kandidata za poljoprivrednu, prehrambenu, medicinsku i veterinarsku grupu predmeta (643 KB)

9. Komisija za bodovanje kandidata za ekonomsku, trgovinsku, poslovno-pravnu i turističko-ugostiteljsku grupu predmeta (1.32 MB)

10.Komisija za bodovanje kandidata za mašinsku, elektrotehničku i rudarsku grupu predmeta (2.0 MB)

11.Komisija za bodovanje kandidata za pedagoga škole, pedagogiju, psihologiju i saradnici "defektolozi" (4.3 MB)

Lista prijava koje nisu razmatrane jer nisu sadržavale Prijavni obrazac 2 sa pozicijama iz konkursa na koje su kandidati aplicirali. (38 KB)