TUZLARIJE - BILTEN TK

19.04.2013.
Wizz Air uvodi i treću avionsku liniju iz Tuzle




Wizz Air je objavio danas uspostavljanje dodatnih letova na relaciji iz Tuzle za Geteborg koji, zajedno sa prethodno objavljenim letovima prema Bazelu (Mulhouse) u Švicarskoj i Malmeu u Švedskoj, uspostavljenim prije manje od mjesec dana, povećavaju kapacitete na preko 100.000 jeftinih sjedišta godišnje.

Ovakav razvoj i uvođenje novih linija rezultat je istinske potrebe korisnika usluga za pristupom opcijama jeftinog putovanja avionom i da niske cijene vode jačem razvoju turizma i otvaranju novih radnih mjesta. Novi letovi iz Tuzle za Geteborg počinju od 17 juna, dva puta sedmično, ponedjeljkom i petkom. Također, odgovarajući na veliki odaziv korisnika usluga, Wizz Air je dodao još jedan, treći sedmični let u ponudi za Malmo u Švedskoj.

Bosna i Hercegovina je sada, uz ponudu niskih cijena karata, spojena sa Švedskom i Švicarskom preko tri direktne međunarodne linije. Kapaciteti dostupni na letovima iz Tuzle za Geteborg će biti u prodaji od danas poslijepodne na web stranici kompanije Wizz Air (www.wizzair.com) po cijeni već od 29.99 Eura u jednom smjeru u što su uračunate i takse.

Pregled letova sa međunarodnog aerodroma u Tuzli:


Priredio(la): Odjeljenje za informisanje Vlade TK