TUZLARIJE - BILTEN TK

14.07.2014.
Obavještenje
Cjelodnevno radno vrijeme Turističko informativnog centra


Radi unapređenja opštih uslova boravka turista i posjetitelja te dodatne promocije turističkih proizvoda s područja grada Tuzle i Tuzlanskog kantona, Turistička zajednica Tuzlanskog kantona utvrdila je cjelodnevno radno vrijeme u Turističko informativnom centru za vrijeme trajanja ljetne turističke sezone.

Tuzlarije


Turističko informativni centar Turističke zajednice Tuzlanskog kantona koji se nalazi u Tuzli na Sonom trgu u jeku ljetne turističke sezone radiće tokom cijele sedmice uključujući i vikende sa radnim vremenom od 9 sati ujutru do 21 sat navečer.

Turističko informativni centar Turističke zajednice Tuzlanskog kantona između ostalog se bavi davanjem servisnih turističkih informacija a naročito onih koji se tiču pronalaska smještaja, ugostiteljskih usluga, različitih kulturnih, sportskih i zabavnih sadržaja na području grada Tuzle i Tuzlanskog kantona.

U turističkom informativnom centru turisti i posjetitelji pored kupovine suvenira mogu dobiti besplatni promotivni materijal ( brošure, mape, razglednice ).

Priredio(la): Turistički Ured TZ-TK-a