TUZLARIJE - BILTEN TK

18.08.2016.
Premijer Gutić pozdravio unaprjeđenje bankarskih usluga
Tuzlarije


Svečanom otvorenju renovirane centralne tuzlanske poslovnice NLB Banke i Poslovnog centra za pravna lica koje ima i simboličko značenje za Tuzlanski kanton prisustvovao je premijer Bego Gutić. Značaj je, rečeno je ovom prilikom, utoliko veći budući da se radi o mjestu koje je već decenijama veliki broj građana i pravnih lica sa područja TK odabrao za poslovnog partnera.

Tuzlarije


- Vlada Tuzlanskog kantona s odobravanjem gleda na svaku investiciju i proširivanje kapaciteta svih privrednih subjekata u našem kantonu. Kada svoje kapacitete na ovom području proširuje bankarski sektor, kao jedan od stubova poslovanja i jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini, onda je to indirektno pokazatelj i napretka koji se ostvaruje u drugim segmentima društvenog života na našem kantonu, rekao je ovom prilikom premijer Gutić.

- Obnavljanjem ove poslovnice koja je uređena po najsavremenijim bankarskim standardima nastavljamo sa realizacijom procesa unaprjeđenja izgleda poslovnih jedinica. Iako je u današnje vrijeme naglasak na korištenju savremenih tehnologija čije trendove slijedi i NLB Banka, želio bih istaći da nam je veoma važno zadržati i unaprijediti lični kontakt sa klijentima i na taj način dodatno unaprijediti i osnažiti poslovanje Banke, izjavio je Senad Redžić, direktor NLB Banke d.d. Sarajevo.

Tuzlarije


Savremeni izgled poslovnice u Tuzli ima za cilj proširenje usluga za građane i pravna lica u novom i moderno opremljenom prostoru prilagođenom potrebama klijenata, a sve u cilju unapređenja i osnaženja odnosa s klijentima. Otvaranjem ove adaptirane poslovnice, NLB Banka d.d., Sarajevo omogućava građanima Tuzle i okoline kvalitetniju i veću dostupnost svojih usluga.

Priredio(la): Odjeljenje za informisanje Vlade TK