TUZLARIJE - BILTEN TK

24.08.2016.
Vlada TK
Kreiranje 93 nova radna mjesta kroz razne programe


Vlada je dala saglasnost na Pravilnik Ministarstva razvoja i poduzetništva o utvrđivanju uslova, kriterija i postupka dodjele nepovratnih sredstava za subvencije za podrsku novoosnovanim MSP i obrtima.

Tuzlarije


Vlada je dala saglasnost na Pravilnik resornog mnistarstva o utvrđivanju uslova, kriterija i postupka dodjele nepovratnih sredstava za subvencije IT poduzetništvu.
Vlada je dala saglasnost na Pravilnik o utvrđivanju uslova, kriterija i postupka dodjele nepovratnih sredstava za subvencije za podršku malih i srednjih preduzeća.
Vlada je dala saglasnost na Pravilnik o utvrđivanju uslova, kriterija i postupka dodjele nepovratnih sredstava za subvencije za podršku obrtničkim komorama.
Vlada je dala saglasnost na Pravilnik o utvrđivanju uslova, kriterija i postupka dodjele nepovratnih sredstava za subvencije za podršku obrtu.
Vlada je dala saglasnost na Pravilnik Mnistarstva razvoja i poduzetništva o utvrđivanju uslova, kriterija i postupka dodjele nepovratnih sredstava
za poticaje inovatorstvu.
Vlada je dala saglasnost na Pravilnik o utvrđivanju uslova, kriterija i postupka dodjele nepovratnih sredstava za subvencije za promociju poduzetništva.
Vlada je dala saglasnost na Pravilnik o utvrđivanju uslova, kriterija i postupka dodjele nepovratnih sredstava za subvencije za zaštitu i registraciju autohtonih proizvoda.
Vlada je dala saglasnost na Pravilnik o utvrđivanju uslova, kriterija i postupka dodjele nepovratnih sredstava za sufinansiranje projekata promocije i razvoja poduzetništva.

Priredio(la): Odjeljenje za informisanje Vlade TK