TUZLARIJE - BILTEN TK

29.12.2016.
Vlada TK
Novogodišnje druženje s privrednicima

U okviru novogodišnjeg druženja, koje je sa privrednicima Tuzlanskog kantona upriličila danas Kantonalna privredna komora Tuzla, privrednicima se obratio i premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić.

Tuzlarije


Premijer je ovom prilikom privrednicima čestitao nastupajuće novogodišnje praznike i izrazio očekivanja da se pozitivni trendovi privrednih kretanja, kojima svjedočimo u posljednje vrijeme, znatno intenziviraju u idućoj 2017. godini.

Tuzlarije


„Zadovoljstvo nam je vidjeti da se privreda na području našeg kantona polako oporavlja i da su prisutni određeni pozitivni pomaci i trendovi. Drago nam je ako je tim pozitivnim kretanjima svojim postupcima i politikom doprinijela i Vlada Tuzlanskog kantona. Brojni su programi i aktivnosti koje smo ove godine realizirali, a koji su u pravo u fokusu imali naše privrednike, njihovo poslovanje, nove investicije, a onda i otvaranje novih radnih mjesta. Tim kursom Vlada će nastaviti i u narednoj godini“, rekao je premijer Gutić i svim privrednicima zaželio mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u 2017. godini.

Priredio(la): Odjeljenje za informisanje Vlade TK