TUZLARIJE - BILTEN TK

12.07.2017.
Ministarstvo za boračka pitanja TK
Obavijest o održavanju radnog sastanka sa volonterima

Tuzlarije


Ministarstvo za boračka pitanja Tuzlanskog kantona obavještava volontere koji se nalaze na Konačnoj listi branitelja i članova njihove porodice kojima se u Budžetu TK obezbjeđuju sredstva za obavljanje volonterskog staža/stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa branitelja i članova njihovih porodica za 2017. godinu, da će u saradnji sa Službom za zapošljavanje TK održati radni sastanak 17. jula 2017. godine, sa početkom u 11 časova u BKC Tuzla.

Na sastanaku će kandidati bili upoznati sa detaljima budućeg angažmana po Programu sufinansiranja za učešće u VI Programu sufinansiranja obavljanja stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa / volonterskog staža, boraca i članova njihovih porodica i raspisanom javnom pozivu.

Iz Ministarstva pozivaju sve kandidate sa Konačne liste branitelja i članova njihove porodice kojima se u Budžetu Tuzlanskog kantona obezbjeđuju sredstva za obavljanje volonterskog staža/stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa branitelja i članova njihovih porodica za 2017. godinu, da u navedenom terminu prisustvuju ovom sastanku.

Priredio(la): Odjeljenje za informisanje Vlade TK