TUZLANSKI DOSJE

16.04.2016.
Trg Slobode:
Promovisan novi Renault Megane
Nakon nedavno održane promocije novog Renault Megane u Sarajevu, ove subote Renault, Nissan i Dacia karavan u organizaciji GUMA M stigao je i u Tuzlu.

Tuzlarije


Građani su na Trgu slobode imali priliku upoznati najnoviji model iz Renaulta, a to je novi MEGANE.

Dinamični i senzualni novi Renault MEGANE naprosto zrači. Njegove skladne proporcije i sportski elegantna linija pozivaju vas da odmah zauzmete svoje mjesto za upravljačem. Čim uđete u novi Renault MEGANE uronit će te u svijet vrhunske tehnologije. Vozačevo mjesto je kao u pravoj pilotskoj kabini opremljeno brojnim vrhunskim tehnologijama dosad neviđenim u ovoj klasi.

Novi Renault MEGANE već od samog početka prodaje dostupan je sa cijelom paletom motora. Renaultvovi inžinjeri su ************ svo svoje znanje i iskustvo i najbolje Renault tehnologije: sistem Stop&Start, sistem za obnovu energije Energy Smart Management, smanjeno trenje... Na izboru su četiri benzinska i pet dizelskih motora, a među njima su neki dostupni i s automatskim mjenjačem EDC sa dvostrukim kvačilom.

Benzinski motori: Energy TCe 100, Energy TCe 130 i Energy TCe 205, a uskoro i SCe 115.

Dizel motori: Energy dCi 90, Energy dCi 110, Energy dCi 130, a uskoro i Energy dCi 165 te dCi 110 Hybrid Assist.

Uz Renault MEGANE kao zvijezdu ovog događanja, posjetitelji će moći vidjeti i već dobro poznate modele: Renault KADJAR, Nissan, QASHQAI i Dacia DUSTER.

GUMA M je ovom prilikom predstavila i veliki izbor ljetnih guma poznatih svjetskih brendova.

Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije

Tuzlarije


S.P.

Priredio(la):