TUZLANSKI DOSJE

20.04.2016.
Poziv fimama članicama Privredne komore TK da prijave učešće
Peti međunarodni sajam ˝Zdravo - Prirodno - Domaće˝ - Zaječar
Peti međunarodni sajam "Zdravo - Prirodno - Domaće" će se u Zaječaru održati u oktobru ove godine a u organizaciji Regionalne privredne komore Zaječar.

Tuzlarije


Privredna komora Tuzlanskog kantona poziva sve firme članice Komore da na vrijeme planiraju obaveze i prijave svoje učešće na ovoj veoma značajnoj sajamskoj manifstaciji za širu regiju. Sajam je iz godine u godinu sve veći i bolji, sa sve većim brojem izlagača i sa sve većim brojem zemalja iz kojih izlagači dolazi.

S tim u vezi, iz Privredne komore TK smatranju da je ovo izvanredno mjesto predstavljanja svojih proizvoda i aktivnosti, jačanja poslovnih veza, ostvarivanja novih kontakata i kvalitetnijeg povezivanja unutar komorskog sistema regiona.

Pozivaju se i svi zaintesovani privredni subjekti i komore iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, da se odluče za učešće na veoma kvalitetno organizovanoj sajamskoj manifestaciji.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila i web stranice Komore a firme članice Komore Tuzla, kao i do sada, svoj nastup mogu prijaviti u Komori.

Priredio(la):