TUZLANSKI DOSJE

22.04.2016.
Najava
Posjetite Tuzla Tuning Show


Tuzla tuning show je jedinstven događaj u Tuzli namjenjen za dobro druženje i spajanje ljudi sa sličnim interesima.  Događaj će biti održan 24. aprila 2016. godine u Tuzli na gradskom parkingu "PINGA" kod Panonskih jezera.

Tuzlarije


Takmičari, njih preko 60, će imati priliku da predstave svoje četverotočkaše, i da se takmiče u različitim kategorijama.

Takmičenje podrazumijeva ocjenjivanje automobila od strane stručnog žirija, a ocjenjuje se izgled automobila. Brza vožnja, trke i slične radnje nisu dozvoljene na ovom događaju.

Organizatori su, u saradnji sa JKP „Saobraćaj i komunikacije Tuzla“, odabrali najatraktivniju lokaciju za održavanje događaja. Pristupačna, u centru grada te sa pogledom na predivna Panonska jezera.

Tuzlarije


Prijave takmičara će biti održane u jutarnjim satima, a u 11 sati počinje oficijalni dio događaja. Nakon detaljnog pregleda automobila od strane sudija te ocjenjivanja svih karakteristika, takmičenje će biti krunisano dodjelom nagrada za najbolje uređene automobile.
Kao posljednja tačka događaja planirano je kruziranje gradom, u koloni koju će činiti takmičari uz policijsku pratnju, i to rutom: Skver – BKC – Brčanska Malta – Skver.

Tuzlarije


Pozivamo sve građane i građanke Tuzle da posjete ovaj događaj i pogledaju jedinstvene primjerke automobila u koje su vrijedni momci uložili mnogo truda i rada, poručuju iz Kameleon Youth Cluba!
Ulaz za posjetioce je BESPLATAN.


08:00-10:00 Dolazak učesnika i prijave
11:00 – OTVARANJE i oficijalni dio show-a
12:00-15:30 - Ocjenjivanje učesnika i zabavni program 
16:30 – Proglašenje pobjednika u svakoj od kategorija, podjela nagrada
17:00 – Veliki defile kroz grad 

Priredio(la):