TUZLANSKI DOSJE

09.05.2016.
Marija Šerifović najavila spektakl:
Obećavam nastup koji ćete pamtiti
Za nekoga petak 13., a za Mariju Šerifović ovaj, majski, će biti prilika da ga uljepša svima koji dolaze na njen tuzlanski koncert.

Biće to prvi koncert nakon odličnog sarajevskog, a prije svog dugo planiranog odmora u Los Angelesu imaće još jedno gostovanje u BiH.

Tuzlarije


Tuzlarije


Za svoj tuzlanski nastup ističe da mu se mnogo raduje, a organizatori obećavaju vrhunski audio i vizuelni spektakl kakav zaslužuje publika u Tuzli za Marijin prvi solistički nastup u gradu soli.

"Koliko se koncertu radujem dokazuje i činjenica da ću baš ovde premijerno izvesti novu pjesmu „Svoja i tvoja“, a koja je nakon pjesama „Pametna i luda“ i „Sama i nervozna“ zaokružena trilogija koja me odlično opisuje", kazala je Marija Šerifović.

Tuzlarije


Gosti koncerta za koji je ostalo tek nešto malo karata u prodaji su njena majka Verica Šerifović, ali i dobro poznati Mirza Selimović iz Srebrenika i srbijanska pjevačica Milica Pavlović. To je sasvim dovoljan razlog za sve koji tu noć odluče provesti u Mejdanu da pozovu i one neodlučne da im se pridruže i poslušaju kako zvuči Eurosong pobjednica.

B.K.

Priredio(la):