TUZLANSKI DOSJE

02.05.2017.
Studentski sajam i Dan otvorenih vrata na Ekonomskom fakultetu

 Ekonomski fakultet u Tuzli u saradnji sa Erasmus Students Network i Asocijacijom studenata Ekonomskog fakulteta organizira  "Studentski sajam i dan otvorenih vrata" koji će se održati na Ekonomskom fakultetu 4. maja 2017. godine.

Tuzlarije


Erasmus Student Network Tuzla će u auli Ekonomskog fakulteta predstaviti projekat pod nazivom „Student Fair“. Ovaj projekat bazira se na predstavljanju studentskih i nevladinih organizacija. Cilj Student Fair-a jeste da studenti na jednom mjestu dobiju informacije o NVO sektoru i o tome kako da se uključe u razne organizacije i volontiranjem steknu nove vještine i znanja.

Pored toga na Dan otvorenih vrata će se studentima, srednjoškolcima i mladima pored Erasmus students network, Ekonomskog fakulteta i Asocijacije studenata fakulteta predstaviti i brojne druge organizacije iz nevladinog i civilnog sektora koje rade sa mladima.

Dan otvorenih vrata i Sajam ce se na Ekonomskom fakultetu održavati u periodu od 10h do 16h. Programom je predviđena prezentacija mogućnosti zapošljavanja za studente Ekonomije od 10h do 11 h predavanje za studente, mlade, srednjoškolce i ostale goste na kojem će se predstaviti organizatori i prezentirati svoje aktivnosti (studentske mobilnosti, studijski programi, studentski aktivizam i asocijacija itd.), a  fakultet će predstaviti svoje modernizirane studijske programe i sve relevantne informacije za buduće brucoše.

Pozivamo sve srednjoškolce, studente i mlade da nam se pridruže na druženju na Ekonomskom fakultetu!

Priredio(la):