TUZLANSKI DOSJE

13.05.2017.
14. maja:
Panonika Sport Fest - Tuzla 2017
Povodom 10. maja Međunarodnog dana fizičke aktivnosti, JKP ´´Pannonica´´ doo-Tuzla će u nedjelju 14.05.2017. god. na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli realizovati 2.´´Panonika Sport Fest-Tuzla 2017´´.

Tuzlarije


Ideja je da ovaj dan pretvorimo u najaktivniji i najzdraviji dan koji će, onima koji koji to žele, promjeniti stil života na bolje.

U toku ovog dana planirane su razne promocije sportskih klubova i udruženja kroz prezentacije svog sporta i škola sporta, zatim edukacije o korištenju fitness sprava na otvorenom, edukacije o zdravoj ishrani i zdravom življenju, odbojka/fudbal na pijesku, mamutski šah, zabavno-muzički program i još puno toga.

Ukratko kompleks Panonskih jezera bi trebao poslužiti kao sajamski prostor za sve sportske organizacije i udruženja iz grada i šire, a Panonika će otvoriti svoja vrata i omogučiti besplatno korištenje sportskih terena na kompleksu.

Pozivamo sve sportske i fitness klubove, sportska udruženja, te organizacije koje se bave promocijom zdravog načina života da iskoriste ovaj dan i svoje aktivnosti približe i prezentiraju velikom broju građana.

Učešće na 2.´´Panonika Sport Fest-Tuzla 2017´´ je besplatno i bez ikakvih obaveza za učesnike/izlagače, a za sve blagovremeno prijavljene učesnike obezbijeđeni su štandovi (1 stol, 2 stolice, 1 suncobran) za izlaganje!

Zainteresovane molimo da nam se najkasnije do srijede 10.05.2017. god. jave na 061/721-611 i 061/942-563 radnim danima od 9-15 sati ili na email: kontakt@panonika.ba kako bi zajednički dogovorili sve aktivnosti vezano za ovaj dan. Sve informacije o ovom događaju bit će dostupne i na našoj web stranici www.panonika.ba. i oficijelnoj facebook stranici Panonika Tuzla BiH.

Priredio(la):