TUZLANSKI DOSJE

21.05.2010.
Dani otvorenih vrata u Centru za poslovnu edukaciju


Centar za poslovnu edukaciju, u Tuzli i Sarajevu, organizuje Dane otvorenih vrata od 24-29.05.2010. godine. Djelujući u skladu sa drevnom izrekom „učitelji otvaraju vrata, ali vi morate ući sami“, Centar je širom otvorio svoja vrata, u želji da svoje potencijale još više približi građanima. To je prilika da se posjetioci upoznaju sa ponudom Centra, predavačima, prostornim kapacitetima i opremom. Uz kafu i opuštenu atmosferu mogu dobiti odgovore na sva pitanja, obaviti besplatna testiranja i odrediti sopstveni nivo znanja iz edukacijskih oblasti koje su u ponudi Centra .


CPE - Tuzla


Centar je u posljednje tri godine kvalitetom svojih edukacijskih programa i njihovom praktičnom primjenjivošću obezbijedio prepoznatljivost u domenu neformalnog obrazovanja. Dani otvorenih vrata su samo još jedna u nizu aktivnosti koja će unaprijediti komunikaciju sa građanima – potencijalnim klijentima, informisati ih o aktuelnoj i budućoj ponudi i pružiti im određeni nivo besplatnih usluga.

Kako je aktuelnost imperativ savremenog poslovanja, Centar je i tu za korak ispred drugih – u aktuelnom trenutku želi pružiti aktuelne usluge. Mjesec maj je vrijeme kada se svršeni osnovci i srednjoškolci nalaze na životnoj prekretnici u pogledu odabira srednje škole i fakulteta, odnosno budućeg zanimanja. Kvalifikovano osoblje Centra za poslovnu edukaciju želi im u tome pomoći - za vrijeme trajanja Dana otvorenih vrata obavljat će se besplatna psihološka procjena njihovih sposobnosti i sklonosti. Ovo je način da mladi ljudi, u momentima presudnim za vlastitu budućnost, donesu pravu i na afinitetima i vlastitim sklonostima, zasnovanu odluku. Planirano je da profesionalna orijentacija postane dio redovne ponude Centra za poslovnu edukaciju.


CPE - Sarajevo


Centar poziva sve zainteresovane da uđu kroz širom otvorena vrata, na Trgu slobode 16, u prostorijama BIT centra (Tuzla) i u Ulici Muhameda Kantardžića 5 – zgrada Svjetlosti (Sarajevo), uvjere se u kvalitet i mogućnosti koje Centar pruža i iskoriste jedinstvenu ponudu besplatnih testova. Za posjetioce su pripremljena i prijatna iznenađenja, kojima želimo obradovati sve one koji nam poklone svoju pažnju i vrijeme.

Priredio(la):