SPORTARIJE

08.10.2004.
Aktuelno
Ulaznice za utakmicu BiH - SCG puštene u prodaju
Karta na crno juče koštala 50 maraka

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine je juče u prodaju pustio ulaznice za utakmicu BiH - SCG. Navijačima bh. tima je prema informacijama iz FS BiH dostupno 20.000 ulaznica, na 30 prodajnih mjesta u cijeloj BiH (poslovnice ˝Centrotransa˝).

U Sarajevu se ulaznice prodaju na četiri punkta, a već u ranim jutarnjim satima su se pojavili dugački redovi u kojima se čekala ulaznica za, kako mnogi govore, utakmicu decenije.

Već u 11 sati je nestalo ulaznica u Sarajevu, a prema onome što smo uspjeli saznati na prodajnom mjestu u centru glavnog grada BiH, za prodaju su dobili tek 2.000 ulaznica. Iako je postojalo ograničenje prema kojem je jedna osoba mogla kupiti samo dvije ulaznice odmah ispred pojedinih prodajnih mjesta u Sarajevu cijena ulaznice je dostizala na crno i 50 KM.

Pristalice reprezentacije SCG ulaznice mogu kupiti u prostorijama FS SCG u Beogradu u Ulici Terazije 35.Zanimljivo je da će prije početka tekme biti priređen zabavni program za publiku, pošto će posjetioci sigurno ranije doći na stadion Koševo. Mladi Tuzlak, pobjednik takmičenja Obn-ovi talenti, Emir Džulović zvani Habibi a ja bih ga nazvao bosanski Amr Diab će prije početka tekme pjevati pjesmu na staionu Koševo, a o kojoj je pjesmi riječ za sada je tajna. Emir je skoro izdao svoj promotivno spot za pjesmu Hajmo Bosno u Evropu :)...Priredio(la): cupo/pnezavisne