SPORTARIJE

09.10.2004.
Sport
BiH : SCG 0:0
U prvom poluvremenu ne možemo ništa zamjeriti našim igračima. Obje reprezentacije igraju povučeno. Igra se na rezultat. Naša odbrana je igrala bez greške. Stvorili smo tri šanse, ali nažalost bez golova. Igrači Srbije i Crne Gore su stvorili jednu polušansu, a igrač SCG-a Nenad Đorđević je dobio žuti karton u 29. minuti susreta.
Prvi dio drugog poluvremena obilježila je stopostotna šansa Elvira Baljića i bolja igra naših. U 57. minuti Petković vrši prvu izmjenu - ulazi Marković u mjesto Nenada Đorđevića. U našoj reprezentaciji, u 60. minuti, Slišković je sa terena izveo Bajića, a uveo Mirka Hrgovića. U 65. minuti za SCG žuti karton zaradio je i Vukić, a nešto kasnije (76´) Pantelić mijenja Miloševića. U 78. minuti dvostruka izmjena u našoj reprezentaciji - ulaze Santos i Crnogorac, a izlaze Baljić i Papac.
Tolja je odbranio dvije stopostotne šanse SCG-a u drugom poluvremenu. Utakmica je završena bez golova, ali sa dobrom igrom naših s obzirom da su nedostajali neki od naših ključnih reprezentativaca
Na Koševu je bilo preko 30 000 naših navijača, a na južnoj tribini smješteni su navijači SCG pretežno iz Republike S nažalost. Valjda će jednog dana shvatiti u kojoj državi žive.


Najviše zvižduka od prisutne publike dobio je Savo Milošević

Priredio(la): cupo/sarajevo x