SPORTARIJE

17.10.2005.
Sloboda se sa još jednog gostavanja vratila bez bodova
Mujezinović najavljuje rezove
Darko Vojvodić razočaran

Iako su u redovima vjernih pristalica "crveno-crne" boje, ali i u taboru Slobodnih nogometaša vjerovali da se iz Lukavice mogu vratiti neporaženi, Tuzlaci su uspjeli samo napraviti reprizu dosadašnjih gostovanja. Subotnji izlet, ručak, večera i povratak na Tušanj. Dovoljno za tavorenje u sredini nikad slabije Premijer lige.

- U odnosu na prošla gostovanja, ovo je po svemu bio najpovoljnije da se osvoje bodovi. Međutim, kako su pojedinci bili nezainteresirani, drugačije nismo mogli proći. U ekipi će definitivno biti rezova, ali o tome naredne sedmice kada napravimo detaljnu analizu učinjenog - kaže trener Nihad Mujezinović.

Darko Vojvodić razočaran

Jedva dočekali da vratim traku

Još jedan pokušaj da Sloboda dođe do bodova na strani ostao je samo pokušaj. Loša igra, sa nekoliko šansi, nije mogla donjeti ništa osim novog poraza.

- Ovo nam je najlošija utakmica od kako sam ja u Slobodi. To je vidljivo i moramo iz toga nekako izaći. Po prvi put ove sezone na našoj utakmici nema niti jednog našeg navijača što govori da mnogo toga nije u redu - kaže Darko Vojvodić, koji na utakmici u Istočnom Sarajevu nije nosio kapitensku traku.

- To je gotova stvar, ali me iznenadilo što me niko, pa ni šef, nije upitao zbog čega sam je vratio. Koji su razlozi? Čini mi se da su to neki jedva i dočekali - kaže Darko vojvodić. (n.ć.)

Priredio(la):