SPORTARIJE

30.03.2015.
Okončano je 5. kolo Univerzitetske malonogometne lige
Počinje malonogometna liga za zaposlenike UNTZ-a
24.03.2015.godine u Univerzitetskoj dvorani Univerziteta u Tuzli pod pokroviteljstvom Unije studenata Univerziteta u Tuzli i Univerzitetskog sportskog društva okončano je 5.kolo Univerzitetske malonogometne lige, koja iz kola u kolo postaje sve zanimljivija.
Dana 31.03.2015. godine sa početkom u 19:00 sati u Univerzitetskoj sportskoj dvorani počinje malonogometna liga za zaposlenike Univerziteteta u Tuzli. Ovo je prvi put da se organizuje liga za zaposlenike, podatak da ima šest prijavljenih selekcija pokazatelj je da i među zaposlenicima vlada veliko interesovanje za ovu vrstu sporta.

Tuzlarije


Univerzitetska malonogometna liga za studente, već je dobila epitet najbolje organizirane lige do sada, iako je odigrano tek 5. kola, najzanimljiviji dio lige nas tek očekuje u nastavku gdje će se odigrati još dva kola nakon ćega se prelazi na "Knock-out" fazu.
Tuzlarije


„Univerzitetska malonogometna liga protiče u fer plej igri svih učesnika, što nam je izuzetno važno, jer cilj ovog takmičenja je prije svega povezivanje i druženje studenata Univerziteta u Tuzli. Mogu slobodno reči da će ovo ligaško takmičenje u malom nogometu postati jedna tradicionalna sportska manifestavija” rekao je Nedžad Hodžić, predsjednik Unije studenata Univerziteta u Tuzli.


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Ovom prilikom pozivamo sve studente i zaposlenike Univerziteta u Tuzli da svojim prisustvom podrže prijavljenje ekipe.

CENTAR ZA SPORT

Priredio(la):