SPORTARIJE

14.07.2015.
Karate klub ˝Winner˝ obilježio prvi rođendan
U prepunoj sali Bosanskog kulturnog centra, a u povodu prve godišnjice Karate kluba "Winner" iz Tuzle održano je Klubsko takmičenje gdje su učešće uzeli najmlađi članovi ovog kluba.

Tuzlarije


Karate klub „Winner“ Tuzla je osnovan 30.06.2014 godine, i za to vrijeme okupio je 190 članova svih uzrasta.

- Možemo se pohvaliti da smo za godinu dana postojanja izrasli u respektabilan sportski kolektiv koji je nastupao na brojnim takmičenjima u državi i regionu.
Na pobjednička postolja naši takmičari popeli su se 222 puta i naš klub je proglašen najuspješnijim klubom na takmičenjima u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji - navode iz tuzlanskog kluba.

"Uspjehu takmičara možemo zahvaliti prije svega predanom radu naših trenera Lejle Ferhatbegović Dizdarević, Mirsade Suljkanović Selimović, Mirnesa Ferhatbegovića i Danijela Iličića.
Svakako moramo zahvaliti i roditeljima na povjerenju koje su nam ukazali, kao i upravi kluba na čelu sa predsjednicom Melihom Mustafić te članovima UO Ahmedu Sraboviću, Bahriji Jusupoviću, Zijadu Grabiću i Amiru Slipičeviću" - dodaju iz Kluba "Winner".

Posebnu zahvalnost iz ovog Kluba duguju gospodinu Elviru Ferizoviću, koji je jedan od osnivača kluba, koji prati rad sportista, te nesebično pruža svaku vrstu pomoći.

"Ali ipak najveće zasluge za rad i uspjehe kluba dugujemo takmičarima kluba koji svojim marljivim radom, ozbiljnošću i predanošću proslavljaju ime kluba, i našeg grada u zemlji i inostranstvu".

Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Pored diploma i medalja koje si pripremeljene za takmičare, priznanja u vidu zahvalnica su uručena i mnogim dobrim ljudima koji su pomagali rad Kluba u protekloj godini, te medijima koji su promovisali rad i rezultate. "A najveću zahvalnost dugujemo gospodinu Bahriji Jusupoviću koji je svojim vlastitim sredstvima bio pokrovitelj ovog takmičenja, te firmi Elcom i firmi Cames" - dodaju na kraju saopšenja za javnost iz Kluba "Winner".


Priredio(la):                

Osmrtnicama ba