SPORTARIJE

08.09.2015.
DTV Partizan
Škola gimnastike počela s radom
Kao i svake godine, s početkom nastave Gimnastički klub Tuzla vrši upis novih polaznika u "Školu gimnastike". Bavljenje gimnastikom poboljšava držanje djeteta, pozitivno utiče na psihofizičke sposobnosti, koordinaciju pokreta kao i spretnost. U zavisnosti od godina i spola, djeca su raspoređena u grupe tako da se pored vježbanja, zajedno igraju i druže.

Tuzlarije


Tuzlarije


Podsjećamo da je Škola gimnastike počela sa radom od ponedjeljka 07.09.2014. godine, te da je najniža dobna granica za upis od 3 godine starosti. Roditelji zainteresirani za upis svoje djece mogu se javiti u prostorije kluba DTV Partizan Tuzla ili sadašnji Fakultet za tjelesni odgoj i sport na adresi 2. Oktobra broj 1, 75000 Tuzla. Treninzi se odvijaju u popodnevnim satima o čemu ćete detaljnije informacije dobiti prilikom dolaska u Klub ili na kontakt telefone 061 830 730 ili 062 646 493.   

Tuzlarije


Voditelji aktivnosti su stručne osobe sa višegodišnjim iskustvom u radu sa djecom doc. dr. sc. Almir Atiković, te profesori Zerin Emić i Sejad Dropić,   koji su i danas pokazali puno strpljenja u radu sa djecom, a kako je izgledalo na treningu najmlađih djevojčica pogledajte na pripremljenim fotografijama.

Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Tuzlarije


Ko zna, možda su baš danas u gimnastičku dvoranu, prvi put ušla buduća takmičarska imena.

S.M.

Priredio(la):                

Osmrtnicama ba