SPORTARIJE

06.04.2016.
Iz Biltena MUP-a TK
Kod Pivnice povrijeđen pješak, u Klosterskoj biciklista
PU Tuzla

Dana, 05.04.2016. godine oko 16, 10 sati u Tuzli, u ulici Maršala Tita, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pmv. „Peugeot“, kojim je upravljao A.N., rođen 1980. godine iz Tuzle i pješak M.M., rođen 1941. godine iz Tuzle. U ovoj saobraćajnoj nezgodi pješak je zadobio teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara u UKC-u Tuzla i isti je zadržan na daljnjem liječenju. Uviđaj su izvršili policijski službenici OKP PU Tuzla, koji poduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Tuzlarije


Dana, 05.04.2016. godine oko 20, 00 sati u Tuzli, u ulici Klosterska, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pmv. „Škoda Octavia“, kojim je upravljao E.M., rođen 1976. godine iz Tuzle i biciklista S.B.., rođen 1996. godine iz Tuzle. U ovoj saobraćajnoj nezgodi S.B. je zadobio teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara u UKC-u Tuzla. Uviđaj su izvršili policijski službenici PS Centar-PU Tuzla, koji poduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.


PS Lukavac

Dana, 05.04.2016. godine oko 15.40 sati na magistralnom putu M-4, u mjestu Donji Bistarac, općina Lukavac, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pmv. „Pasat“ kojim je upravljao N.Š., rođen 1995.godine, nastanjen na područja Grada Tuzle i pmv. „VW Bora“ kojim je upravljao I.S.., rođen 1953.godine, nastanjen na području općine Lukavca. U ovoj saobraćajnoj nezgodi saputnici u pmv. „VW Bora“ B.H., rođena 1973. godine, nasatanjena na području općine Lukavca je zadobila teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara u UKC-u Tuzla i ista je zadržana na daljnjem liječenju, i H.H., rođen 1967. godine je zadobio povrede o čijem stepenu ljekar u UKC-u Tuzla nije izjasnio, dok je vozač N.Š. zadobio lake tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara u UKC-u Tuzla. Uviđaj su izvršili policijski službenici PS Lukavac koji poduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Priredio(la):