TUZLARIJE - VIZITKE

D.O.O. «Vodeni svijet», Aqua & Pet shop





SPECIJALIZIRANA RADNJA ZA KUĆNE LJUBIMCE



Za Vas smo otvorili nešto novo i drugačije u našem gradu sa željom da budemo mjesto najveće ponude asortimana za kućne ljubimce. Aqua & Pet shop na jednom mjestu Vam pruža mogućnost da sami izaberete kućnog ljubimca, odgovarajuću opremu, hranu, igračke i preparate koji će Vam omogućiti da mu pružite najbolju moguću njegu.



Nudimo Vam široku paletu usluga:
· Izrada i održavanje akvarijuma i terarijuma svih oblika i dimenzija
· Veliki izbor tropskih ribica i ukrasnog vodenog bilja
· Veliki izbor hrane i opreme za kućne ljubimce
· Ptice, reptili glodari i ostali kućni ljubimci
· Održavanje i uređenje Vaših vrtnih i kućnih fontana
· Izrada vodenih zidova, vodenih stubova i ostalih dekorativnih dijelova od stakla
· Kompletna oprema za Vaše akvarijume i fontane
· Besplatni savjeti koji će Vam pomoći da osigurate Vašem ljubimcu kvalitetan i dug život.



Iz ponude naših proizvoda izdvajamo:

1. Hranu PRO PLAN koja pripada superpremium hranama, zajedno sa Hill'som, Eukanubom i Royal Caninom. PROPLAN hrana ima optimalne iskoristive proteine da osigura stalnu i točnu preraspodjelu aminokiselina koje ojačavaju imunološki sustav, sadrži mješavinu antioksidanata koji mogu pomoći imunološkom sistemu u zaštiti od slobodnih radikala odn. štetnih elemenata koji mogu uzrokovati stanična oštećenja. Sadrži veću količinu vitamina A koji je važan za imunitet i pomaže povećanju otpornosti i kvalitetne masti i ugljikohidrate koji su lako probavljivi i pomažu održavanju optimalne funkcije probavnog trakta.
PROPLAN je hrana visoke probavljivosti i zbog toga psi imaju manje stolice. PROPLAN pojačava odbranu kože pomocu Omega 3 i 6 masnih kiselina koje pomažu stvaranju zdrave kože i sjajne dlake.
PROPLAN hrana je podijeljena s obzirom na životnu dob ili način života; Puppy, Adult, Senior, Performance i Light. Puppy hrana za štence je podijeljena prema veličini koju će pas postići kada odraste na hranu za male pasmine pasa, srednje velike i velike pasmine koje će kada odrastu postići težinu preko 25 kg. Adult hrana je također podijeljena kao i hrana za štence. Senior, light i performance su trenutno napravljeni univerzalno, za sve veličine pasa. Hrana se još razlikuje i po okusima; Puppy linija je napravljena u tri okusa: piletina i riža, janjetina i riža te za osjetljive štence riba (losos) i riža. Adult i Senior linije dolaze u okusima piletina i riže, te riba (losos) i riža, dok performance (za aktivne i radne pse, skotne kuje i kuje u laktaciji, izložbene pse) i light (za pse koji su skloni nakupljanju prekomjerne tjelesne težine) dolaze samo kao piletina i riža.
PROPLAN hrana visoko kvalitetna i svakako bismo Vam preporučili da je koristite za ishranu Vašeg psa.

2. Držanje akvarijuma u Vašem domu jer potiče naše zdravlje i užitak življenja, a Vi ćete jednostavno zaboraviti na svakodnevne brige i sve učestalije stresove. Gledajući iz svih perspektiva akvarij jednostavno izgleda lijepo i dekorativno. Svijetlosni efekti, refleksije vode i bilja kreiraju fascinatno okruženje i osjećaj. Uz akvarijum zaboravaljate na svakodnevni stres, uranjajući u taj egzotični podvodni svijet, gledajući ribe kako se love i igraju. Biti ćete impresionirani karakterom riba i ljepotom podvodnog bilja.

Prepoznatljivi smo po stručnosti, timskom radu i ljubavi prema životinjama. Redovno pratimo sve novitete i trendove na svjetskom tržištu, kako bismo Vam mogli ponuditi najkvalitetniji izbor artikala za zdrav i kvalitetan život Vaših ljubimaca.


Možete nas pronaći na sljedećim lokacijama:
· Dom mladih, Tuzla
· TC Bingo, Šićki Brod
· TC Bingo, Srebrenik