TUZLA - TUZLARIJE NET
       
Petak 19.4.2024       
Tuzlarije
Tuzlarije
Tuzlarije
Tuzlarije
    
Tuzlarije
  
   
  TZ VIJESTI - VIJESTI IZ MINUTE U MINUTU - TOP VIJESTI 24 SATA - TUZLARIJE - BILTEN GRADA - BILTEN KANTONA - OBRAZOVANJE - FORUM
 








19.04.2024 - 00h
INDEKS KVALITETA ZRAKA
155
NEZDRAV
Upozorenje: Moguća pojava pojačanih simptoma i intenziteta bolesti kod osoba s bolestima srca i disajnih organa, poput astme. Svi ostali bi mogli početi osjećati negativan utjecaj zagađenja na zdravlje.
Sljedeće grupe trebaju smanjiti bilo kakve vanjske fizičke aktivnosti: plućni i srčani bolesnici, trudnice, djeca i starije osobe. Produžena ili veća naprezanja tokom boravka vani. trebali bi izbjegavati i svi ostali.

ŽIV LUK SAR ZEN TUZ
zrak.ekoakcija.org






ON LINE KORISNICI - 86

Users in Chat
TUZLARIJE CHAT

Tuzlarije



Odluke 2003

HRONOLOŠKI REGISTAR ODLUKA OBJAVLJENIH U
"SLUŽBENIM NOVINAMA FEDERACIJE BiH" U 2003. GODINI

  1. “Službene novine Federacije BiH”, broj 1/03 (21.01.2003.)
    ODLUKA o utvrđivanju količina dizel-goriva D-2 za potrebe rudnika i termoelektrana za 2003. godinu (bosanski jezik)
    ODLUKA o utvrđivanju količina dizel-goriva D-2 za potrebe rudnika i termoelektrana za 2003. godinu (hrvatski jezik)
  2. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije BiHza 2002. godinu Obavještajno-sigurnosnoj službi Federacije BiH (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije BiH za 2002. godinu Obavještajno-sigurnosnoj službi Federacije BiH (hrvatski jezik)
    “Službene novine Federacije BiH”, broj 2/03 ( 27.01.2003.)
  3. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije BiH za 2002.godinu za sufinanciranje razvojne strategije BiH – PRSP (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije BiH za 2002.godinu za sufinansiranje razvojne strategije BiH – PRSP (bosanski jezik)
  4. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava Proračuna Federacije BiH za 2002. godinu za Gender centar (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava Budžeta FBiH za 2002. godinu za Gender centar (bosanski jezik)
  5. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna FBiH za 2002. godinu Federalnom ministarstvu zdravstva (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta FBiH za 2002. godinu Federalnom ministarstvu zdravstva (bosanski jezik)
  6. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna FBiH za 2002. godinu Federalnom tužilaštvu (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta FBiH za 2002. godinu Federalnom tužilaštvu (bosanski jezik)
  7. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna FBiH za 2002. godinu Vrhovnom sudu Federacije BiH – Sudskoj policiji (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta FBiH za 2002. godinu Vrhovnom sudu Federacije BiH – Sudskoj policiji (bosanski jezik)
  8. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije BiH za 2003. godinu za Udruženje civilnih invalida (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije BiH za 2003. godinu za Udruženje civilnih invalida (bosanski jezik)
  9. ODLUKA o izdvajanju sredstava iz Proračuna Federacije BiH za 2003. godinu za financiranje aktivnosti Bosanskohercegovačkog komiteta Međunarodnog vijeća za velike električne sustave (hrvatski jezik)
    ODLUKA o izdvajanju sredstava iz Budžeta Federacije BiH za 2003. godinu za finansiranje aktivnosti Bosanskohercegovačkog komiteta Međunarodnog vijeća za velike električne sisteme (bosanski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH», broj 4/03 (03.02.2003)
  10. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za kopiranje katastarskih knjiga u Turskoj (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za kopiranje katastarskih knjiga u Turskoj (bosanski jezik)
  11. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za kulturne institucije (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za kulturne institucije (bosanski jezik)
  12. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za početak funkcioniranja Ekonomsko-socijalnog vijeća (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za početak funkcioniranja Ekonomsko-socijalnog vijeća (bosanski jezik)
  13. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom pravobraniteljstvu – Federalnom pravobranilaštvu (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom pravobranilaštvu – Federalnom pravobraniteljstvu (bosanski jezik)
  14. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Savezu demobiliziranih boraca obrambeno-oslobodilačkog rata 1992-1995. Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Savezu demobilisanih boraca odbrambeno-oslobodilačkog rata 1992-1995. Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  15. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za manifestaciju «Sarajevska zima – 2002. godine» (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za manifestaciju
    «Sarajevska zima – 2002. godine» (bosanski jezik)

    “Službene novine Federacije BiH”, broj 5/03 ( 10.02.2003.)
  16. ODLUKA o finansiranju rekonstrukcije i adaptacije lučkog mosta u Mostaru i davanje garancije za nedostajuća sredstva koja će se obezbijediti u Budžetu Federacije BiH za 2004.godinu
  17. ODLUKA o izuzimanju od privatizacije i zadržavanju u vlasništvu Federacije BiH dijela državnog kapitala u “Sarajevoputevi” d.j.l. Sarajevo ( bosanski jezik)ODLUKA o izuzimanju od privatizacije i zadržavanju u vlasništvu Federacije BiH dijela državnog kapitala u “Sarajevoputevi” d.j.l. Sarajevo ( hrvatski jezik)
    “Službene novine Federacije BiH”, broj 6/03 (17.02.2003.)
  18. ODLUKA o davanju suglasnosti na Odluku o izmjeni Odluke o stopama odnosno iznosima posebnih vodoprivrednih naknada ( hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju saglasnosti na Odluku o izmjeni Odluke o stopama odnosno iznosima posebnih vodoprivrednih naknada ( bosanski jezik)
    “Službene novine Federacije BiH”, broj 7/03 ( 25.02.2003.)
  19. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2002. godinu federalnom ministarstvu socijalne politike, raseljenih osoba i izbjeglica ( bosanski jezik )
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2002. godinu federalnom ministarstvu socijalne politike, raseljenih osoba i izbjeglica ( hrvatski jezik )
  20. ODLUKA o određivanju potpisnika naloga platnih transakcija putem depozitnog i transakcijskog računa
    «Službene novine Federacije BiH», br. 10/03 (14.03.2003.)
  21. ODLUKA o privremenom ukidanju stope poreza na promet na proizvode koji će se stavljati u promet u cilju izgradnje Memorijalnog centra i groblja Srebrenica – Potočari (hrvatski jezik)
    ODLUKA o privremenom ukidanju stope poreza na promet na proizvode koji će se stavljati u promet u cilju izgradnje Memorijalnog centra i groblja Srebrenica – Potočari (bosanski jezik)
  22. ODLUKA o stavljanju van snage Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o načinu uplate javnih prihoda proračuna i vanproračunskih fondova na teritoriju Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o stavljanju van snage Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika O načinu uplate javnih prihoda budžeta i vanbudžetskih fondova na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    "Službene novine Federacije BiH», broj 11/03"(18.03.2003.)
  23. ODLUKA o odobravanju snižavanja cijene mineralnog gnojiva iz IV tranše Programa 2 KR Vlade Japana za povećanje proizvodnje hrane (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju snižavanja cijene mineralnog gnojiva iz IV tranše Programa 2 KR Vlade Japana za povećanje proizvodnje hrane (hrvatski jezik)
    "Službene novine Federacije BiH", broj 12/03" (28.03.2003.)
  24. ODLUKA o davanju ovlaštenja za potpisivanje memoranduma o razumijevanju za identifikaciju i šemu kontrole kretanja životinja (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju ovlaštenja za potpisivanje memoranduma o razumijevanju za Identifikaciju i šemu kontrole kretanja životinja (bosanski jezik)
  25. ODLUKA o vršenju poslova koji se odnose na sredstva namijenjena deminiranju u Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o vršenju poslova koji se odnose na sredstva namijenjena deminiranju u Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    "Službene novine Federacije BiH", broj 13/03 (02.04.2003.)
  26. ODLUKA o privremenom smanjenju stope poreza na promet putničkih automobila proizvedenih na teritoriji FederacijeBosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o privremenom smanjenju stope poreza na promet osobnih automobila proizvedenih na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  27. ODLUKA o usvajanju programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava tekućih transfera utvrđenih Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu kulture i sporta-Federalnom ministarstvu kulture i športa (bosanski jezik)
    ODLUKA o usvajanju programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava tekućih transfera utvrđenih Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu kulture i športa-Federalnom ministarstvu kulture i sporta (hrvatski jezik)
  28. ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Fondacije za pružanje pomoći u rješavanju stambenih pitanja pripadnika boračkih populacija (bosanski jezik)
    ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Fondacije za pružanje pomoći u rješavanju stambenih pitanja pripadnika braniteljskih populacija (hrvatski jezik)
  29. ODLUKA odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu raseljenih osoba i izbjeglica (bosanski jezik)
    ODLUKA odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu raseljenih osoba i izbjeglica (hrvatski jezik)
  30. ODLUKA o davanju saglasnosti za prihvatanje kredita Međunarodne asocijacije za razvoj (IDA) (bosanski jezik)
     ODLUKA o davanju suglasnosti za prihvatanje kredita Međunarodne asocijacije za razvitak  (IDA) (hrvatski jezik)
    "Službene novine Federacije BiH", broj 14/03 (08.04.2003.)
  31. ODLUKA o davanju saglasnosti BHMAC-u na prijedlog Liste prioriteta deminiranja u 2003. godini na teritoriju Federacije Bosne i Hercegovine
  32. ODLUKA o davanju suglasnosti za zaključenje Ugovora o kupoprodaji električne energije između Elektroprivrede Bosne i Hercegovine Sarajevo i Hrvatske elektroprivrede Zagreb (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju saglasnosti za zaključenje Ugovora o kupoprodaji električne energije između Elektroprivrede Bosne i Hercegovine Sarajevo i Hrvatske elektroprivrede Zagreb (bosanski jezik)
    "Službene novine Federacije BiH", broj 15/03 (18.04.2003.)
  33. ODLUKA o osnivanju Koordinacionog tima za realizaciju preporuka iz FIAS Studije «Administrativne barijere investiranju» (bosanski jezik)
    ODLUKA o utemeljenju Koordinacionog tima za realizaciju preporuka iz FIAS Studije «Administrativne barijere investiranju» (hrvatski jezik)
  34. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Uredu predsjednika Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Uredu predsjednika Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  35. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Uredu potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Uredu potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  36. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Sudu za ljudska prava Federacije Bosne i Hercegovine za mjesec januar (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Sudu za ljudska prava Federacije Bosne i Hercegovine za mjesec siječanj (hrvatski jezik)
  37. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za Obavještajno – sigurnosnu službu Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za Obavještajno – sigurnosnu službu Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  38. ODLUKA o rasporedu sredstava «Transfer za parlamentarne političke stranke» Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu (bosanski jezik)
    ODLUKA o rasporedu sredstava «Transfer za parlamentarne političke stranke» Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu (hrvatski jezik)
  39. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Ustavnom sudu Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Ustavnom sudu Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  40. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za Federalno ministarstvo finansija – Federalno ministarstvo financija (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za Federalno ministarstvo financija – Federalno ministarstvo finansija (hrvatski jezik)
  41. ODLUKA o usvajanju programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava «Transfer za fond za izdavaštvo» utvrđenog Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu (bosanski jezik)
    ODLUKA o usvajanju programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava «Transfer za fond za nakladništvo» utvrđenog Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu (hrvatski jezik)
  42. ODLUKA o usvajanju i realizaciji programa finansijske pomoći rudnicima uglja u Federaciji Bosne i Hercegovine za nabavku eksplozivnih materijala (bosanski jezik)
    ODLUKA o usvajanju i realizaciji programa financijske pomoći rudnicima uglja u Federaciji Bosne i Hercegovine za nabavku eksplozivnih materijala (hrvatski jezik)
  43. ODLUKA o usvajanju i realizaciji programa finansijske pomoći rudnicima uglja u Federaciji Bosne i Hercegovine za nabavku sredstava lične i kolektivne zaštite (bosanski jezik)
    ODLUKA o usvajanju i realizaciji programa financijske potpore rudnicima uglja u Federaciji Bosne i Hercegovine za nabavku sredstava lične i kolektivne zaštite (hrvatski jezik)
  44. ODLUKA o usvajanju bilanca energetskih potreba Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu
  45. ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o proceduri za korištenje sredstava iz međunarodnih finansijskih aranžmana (bosanski jezik)
    ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o proceduri za korištenje sredstava iz međunarodnih financijskih aranžmana (hrvatski jezik)
    "Službene novine Federacije BiH", broj 16/03 (25.04.2003.)
  46. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Zastupničkom Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Predstavničkom-Zastupničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  47. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Domu naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Domu naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  48. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Sudu za ljudska prava Federacije Bosne i Hercegovine za veljaču i ožujak (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Sudu za ljudska prava Federacije Bosne i Hercegovine za februar i mart (bosanski jezik)
  49. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za sufinanciranje projekta «Uspostava operativne jedinice koordinacijskog odbora za zaštitu okoliša BiH» (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za sufinansiranje projekta «Uspostava operativne jedinice koordinacionog odbora za zaštitu okoliša BiH» (bosanski jezik)
  50. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Obavještajno-sigurnosnoj službi Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Obavještajno-sigurnosnoj službi Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  51. ODLUKA o utvrđivanju modela za reprogramiranje tražbina elektroprivrednih poduzeća iz Federacije Bosne i Hercegovine od određenih kategorija korisnika isporučene električne i toplinske energije (hrvatski jezik)
    ODLUKA o utvrđivanju modela za reprogramiranje potraživanja elektroprivrednih preduzeća iz Federacije Bosne i Hercegovine od određenih kategorija korisnika isporučene električne i toplotne energije (bosanski jezik)
  52. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za Vladu Federacije Bosne i Hercegovine.
    "Službene novine Federacije BiH", broj 18/03 (09.05.2003.)
  53. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine radi davanja novčane pomoći vojnicima kojima je prestala djelatna vojna služba (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine radi davanja novčane pomoći vojnicima kojima je prestala djelatna vojna služba (bosanski jezik)
  54. ODLUKA V broj 118/03 (hrvatski jezik)
    ODLUKA V broj 118/03 (bosanski jezik)
  55. ODLUKA o zaštitnim cijenama pojedinih poljoprivrednih proizvoda u 2003.-oj godini (hrvatski jezik)
    ODLUKA o zaštitnim cijenama pojedinih poljoprivrednih proizvoda u 2003.-oj godini (bosanski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH», broj 20/03 (14.05.2003.)
  56. ODLUKA o glavnom operativnom planu obrane od poplava za 2003. godinu (hrvatski jezik)
    ODLUKA o glavnom operativnom planu odbrane od poplava za 2003. godinu (bosanski jezik)
  57. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine
    za 2003. godinu dobitnicima najvećeg ratnog priznanja «Zlatni ljiljan» (hrvatski jezik)

    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine
    za 2003. godinu dobitnicima najvećeg ratnog priznanja «Zlatni ljiljan» (bosanski jezik)
  58. ODLUKA o utemeljenju Jedinice za implementaciju projekta «Izgradnja socijalne kohezije
    kroz razvoj usluga mentalnog zdravlja u zajednici u Jugoistočnoj Europi» (hrvatski jezik)

    ODLUKA o formiranju Jedinice za implementaciju projekta «Izgradnja socijalne kohezije
    kroz razvoj usluga mentalnog zdravlja u zajednici u Jugoistočnoj Evropi» (bosanski jezik)
  59. ODLUKA o davanju odobrenja radi korištenja carinskih olakšica (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju odobrenja radi korištenja carinskih olakšica (bosanski jezik)
  60. ODLUKA o dokapitalizaciji BOR banke d.d. Sarajevo putem kupovine prioritetnih dionica
    (hrvatski jezik)

    ODLUKA o dokapitalizaciji BOR banke d.d. Sarajevo putem kupovine prioritetnih dionica
    (bosanski jezik)

    «Službene novine Federacije BiH», broj 21/03 (21.05.2003.).
  61. ODLUKA o davanju saglasnosti za implementaciju projekta «Izgradnja socijalne
    kohezije kroz razvoj usluga mentalnog zdravlja u zajednici u Jugoistočnoj Evropi»
    na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)

    ODLUKA o davanju suglasnosti za implementaciju projekta «Izgradnja socijalne
    kohezije kroz razvoj usluga mentalnog zdravlja u zajednici u Jugoistočnoj Europi»
    na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  62. ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Fondacije za održivi razvoj
    (bosanski jezik)

    ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o osnutku Fondacije za održivi razvitak
    (hrvatski jezik)
  63. ODLUKA o utrošku dijela sredstava «Transfer za posebne namjene-elementarne
    nepogode» kao pomoć općini Ključ
  64. ODLUKA o privremenom preuzimanju prava osnivača Zavoda za agropedologiju
    Sarajevo (bosanski jezik)

    ODLUKA o privremenom preuzimanju prava osnivača Zavoda za agropedologiju
    Sarajevo (hrvatski jezik)

    «Službene novine Federacije BiH», broj 22/03 (24.05.2003.)
  65. ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava
    tekućih transfera utvrđenih Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2003.
    godinu Federalnom ministarstvu obrazovanja i nauke (hrvatski jezik)

    ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava
    tekućih transfera utvrđenih Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu
    Federalnom ministarstvu obrazovanja i nauke (bosanski jezik)
  66. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Uredu potpredsjednika Federacije Bosne i
    Hercegovine (hrvatski jezik)

    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Uredu potpredsjednika Federacije Bosne i
    Hercegovine (bosanski jezik)
  67. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu unutarnjih poslova –
    Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova (hrvatski jezik)

    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova –
    Federalnom ministarstvu unutarnjih poslova (bosanski jezik)
  68. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu za Federalno ministarstvo prostornog uređenja i
    okoliša (hrvatski jezik)

    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu za Federalno ministarstvo prostornog uređenja i
    okoliša (bosanski jezik)
  69. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu PCU obrazovanje za sufinanciranje «Razvojnog
    projekta obrazovanja « u trećem i četvrtom tromjesečju 2002. godine (hrvatski jezik)

    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu PCU obrazovanje za sufinansiranje «Razvojnog
    projekta obrazovanja « u trećem i četvrtom tromjesečju 2002. godine (bosanski jezik)
  70. ODLUKA o utvrđivanju visine boravišne pristojbe za 2004. godinu (hrvatski jezik)
    ODLUKA o utvrđivanju visine boravišne takse za 2004. godinu (bosanski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH», broj 23/03 (02.06.2003.)
  71. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu za pitanja boraca i invalida
    odbrambeno-oslobodilačkog rata – Federalnom ministarstvu za pitanja branitelja i
    invalida domovinskog rata
  72. ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Fondacije za kinematografiju
    (bosanski jezik)

    ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Fondacije za kinematografiju
    (hrvatski jezik)
  73. ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava
    «Transfera za kinematografiju» utvrđenog Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine
    (bosanski jezik)

    ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava
    «Transfera za kinematografiju» utvrđenog Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine
    (hrvatski jezik)

    «Službene novine Federacije BiH», broj 24/03 (10.06.2003.)
  74. ODLUKA o utvrđivanju novčanih iznosa koji će se naplaćivati tijekom cijelog mjeseca
    listopada 2003. godine na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine za «Dječiji tjedan»
    (hrvatski jezik)

    ODLUKA o utvrđivanju novčanih iznosa koji će se naplaćivati tokom cijelog mjeseca
    oktobra 2003. godine na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine za «Dječiji tjedan»
    (bosanski jezik)
  75. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
    Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za sufinanciranje posjete Pape
    Ivana Pavla II Bosni i Hercegovini (hrvatski jezik)

    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
    Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za sufinansiranje posjete Pape Ivana
    Pavla II Bosni i Hercegovini (bosanski jezik)
  76. ODLUKA o određivanju sjedišta Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta
  77. ODLUKA o ranijem otpustu vojnika sa odsluženja vojnog roka (hrvatski jezik)
    ODLUKA o ranijem otpustu vojnika sa odsluženja vojnog roka (bosanski jezik)
  78. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu pravde (hrvatski jezik)

    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu pravde (bosanski jezik)
  79. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj upravi za geodetske i imovinsko-pravne
    poslove (hrvatski jezik)

    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj upravi za geodetske i imovinsko-pravne
    poslove (bosanski jezik)
  80. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Uredu potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine
    (hrvatski jezik)

    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Uredu potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine
    (bosanski jezik)
  81. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj upravi civilne zaštite (hrvatski jezik)

    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj upravi civilne zaštite (bosanski jezik)
  82. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Gender centru Federacije Bosne i Hercegovine
    (hrvatski jezik)

    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Gender centru Federacije Bosne i Hercegovine
    (bosanski jezik)
  83. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Uredu za suradnju i zastupanje pred Komisijom za
    ljudska prava (hrvatski jezik)

    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Uredu za saradnju i zastupanje pred Komisijom za
    ljudska prava (bosanski jezik)
  84. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu za Fondaciju “Pravda za Bosnu i Hercegovinu”
  85. ODLUKA o privremenom ukidanju stope poreza na promet na proizvode koji će se
    stavljati u promet u cilju radnog preusmjeravanja demobiliziranih vojaka (hrvatski jezik)

    ODLUKA o privremenom ukidanju stope poreza na promet na proizvode koji će se
    stavljati u promet u cilju radnog preusmjeravanja demobilisanih vojnika (bosanski jezik)
  86. ODLUKA o odobrenju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu na ime pomoći povratku raseljenih osoba i izbjeglica u
    Srebrenicu (hrvatski jezik)

    ODLUKA o odobrenju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine
    za 2003. godinu na ime pomoći povratku raseljenih osoba i izbjeglica u Srebrenicu
    (bosanski jezik)

    “Službene novine Federacije BiH, broj 25/03 (12.06.2003.)
  87. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu za sufinansiranje projekta “Upravljanje čvrstim
    otpadom” za I polugodište 2003. godine (bosanski jezik)

    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne
    i Hercegovine za 2003. godinu za sufinanciranje projekta “Upravljanje čvrstim
    otpadom” za I polugodište 2003. godine (hrvatski jezik)
  88. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu zdravstva
    (bosanski jezik)

    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu zdravstva (hrvatski jezik)
  89. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu za sufinansiranje projekta “Radno preusmjeravanje
    demobilisanih vojnika Vojske Federacije Bosne i Hercegovine – PELRP”
    (bosanski jezik)

    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovineza 2003. godinu za sufinanciranjue projekta “Radno preusmjeravanje
    demobiliziranih vojnika Vojske Federacije Bosne i Hercegovine – PELRP”
    (hrvatski jezik)
  90. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Službi za zajedničke poslove organa i tijela
    Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)

    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Službi za zajedničke poslove organa i tijela
    Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)

    «Službene novine Federacije BiH», broj 26/03 (20.06.2003.)
  91. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu za sufinansiranje Projekta izgradnje osnovnih
    škola sredstvima pomoći Vlade Japana
  92. ODLUKA o uslovima i načinu ostvarivanja mjesečne novčane naknade pripadnika
    Oružanih snaga RBiH – dobitnika najvećeg ratnog priznanja, značke «Zlatni ljiljan»
  93. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Uredu potpredsjednika Federacije Bosne i
    Hercegovine – 02 (hrvatski jezik)

    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Uredu potpredsjednika Federacije Bosne i
    Hercegovine – 02 (bosanski jezik)
  94. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Uredu potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine
    – 03 (hrvatski jezik)

    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu Uredu potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine
    – 03 (bosanski jezik)
  95. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu za troškove rada uposlenih u Odjelu za branitelje
    Žepče (hrvatski jezik)

    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
    Hercegovine za 2003. godinu za troškove rada uposlenih u Odjelu za branitelje
    Žepče (bosanski jezik)
  96. ODLUKA o davanju suglasnosti za prihvat kredita Međunarodne asocijacije za
    razvitak (IDA) za Projekt razvitka i zaštite šuma (hrvatski jezik)

    ODLUKA o davanju saglasnosti za prihvatanje kredita Međunarodne asocijacije
    za razvoj (IDA) za Projekat razvoja i zaštite šuma (bosanski jezik)
  97. ODLUKA o davanju suglasnosti za prihvat kredita Međunarodne asocijacije za
    razvitak (IDA) za Projekt tehničke pomoći za socijalno osiguranje (hrvatski jezik)

    ODLUKA o davanju saglasnosti za prihvatanje kredita Međunarodne asocijacije
    za razvoj (IDA) za Projekat tehničke pomoći za socijalno osiguranje (bosanski jezik)

    “Službene novine Federacije BiH”, broj 28/03 (26.06.2003.)
  98. ODLUKA o rasporedu akontativnog dijela sredstava Budžeta u 2003.
    godini za udruženja i druge organizacije
  99. ODLUKA o obrazovanju Komisije za obranu i sigurnost (hrvatski jezik)
    ODLUKA o obrazovanju Komisije za odbranu i sigurnost (bosanski jezik)
  100. ODLUKA o obrazovanju Komisije za ekonomski razvoj (hrvatski jezik)
     ODLUKA o obrazovanju Komisije za ekonomski razvoj (bosanski jezik)

“Službene novine Federacije BiH”, broj 28/03 (26.06.2003.)
101.ODLUKA o obrazovanju Komisije za društvene djelatnosti (hrvatski jezik)
  ODLUKA o obrazovanju Komisije za društvene djelatnosti (bosanski jezik)
102.ODLUKA o obrazovanju Komisije za strategiju razvoja i sigurnost prometa
  (hrvatski jezik)
  ODLUKA o obrazovanju Komisije za strategiju razvoja i sigurnost prometa
  (bosanski jezik)
103.ODLUKA o obrazovanju Komisije za pitanja ljudskih prava, nacionalnih manjina,
  civilnog društva pravosuđe i upravu (hrvatski jezik)
  ODLUKA o obrazovanju Komisije za pitanja ljudskih prava, nacionalnih manjina,
  civilnog društva pravosuđe i upravu (bosanski jezik)
104.ODLUKA o obrazovanju Komisije za administrativna pitanja (hrvatski jezik)
  ODLUKA o obrazovanju Komisije za administrativna pitanja (bosanski jezik)
105.ODLUKA o rasporedu sredstava za ekshumacije u 2003. godini (hrvatski jezik)
  ODLUKA o rasporedu sredstava za ekshumacije u 2003. godini (bosanski jezik)
106.ODLUKA o pristupanju realizaciji izgradnje dijela evropskog cestovnog koridora
  V c na potezu Sarajevo – Dračevo
107.ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji “Friedrich –
  Navmann Stiftung “Njemačka 53639 Konigswinterer, Konigswinterer strasse 409,
  za osnivanje ureda u Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji “Friedrich –
  Navmann Stiftung “Njemačka 53639 Konigswinterer, Konigswinterer strasse 409,
  za osnivanje ureda u Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
“Službene novine Federacije BiH”, broj 30/03 (08.07.2003.)
108. ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
  “Love Bridge”, Njemačka, za osnivanje predstavništva u Federaciji
  Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
  “Love Bridge”, Njemačka, za osnivanje predstavništva u Federaciji
  Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
109. ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
  “Cosmopolite” Italija, Faenzi (RA), za osnivanje predstavništva u
  Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
  “Cosmopolite” Italija, Faenzi (RA), za osnivanje predstavništva u
  Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
110. ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
  “Gli amici della madonna di Međugorje” Italija, za osnivanje
  predstavništva u Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
  “Gli amici della madonna di Međugorje” Italija, za osnivanje
  predstavništva u Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
111. ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
  “Regina della pace” Italija, za osnivanje predstavništva u Federaciji
  Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
  “Regina della pace” Italija, za osnivanje predstavništva u Federaciji
  Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
112. ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
  “International education for peace institute” Schweiz, za osnivanje
  ureda u Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
  “International education for peace institute” Schweiz, za osnivanje
  ureda u Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
113. ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Fondacije
  za kinematografiju
114. ODLUKA o prijenosu prava korištenja na poslovnom objektu u
  ul. Ložionička br. 3 Sarajevo (bosanski jezik)
  ODLUKA o prijenosu prava korištenja na poslovnom objektu u
  ul. Ložionička br. 3 Sarajevo (hrvatski jezik)
115. ODLUKA o davanju saglasnosti na cijene usluga u unutrašnjem
  poštanskom saobraćaju na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine
  (bosanski jezik)
  ODLUKA o davanju suglasnosti na cijene usluga u unutarnjem
  poštanskom prometu na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine
  (hrvatski jezik)
116. ODLUKA o odobrenju izdvajanja sredstava Budžeta Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu
  raseljenih osoba i izbjeglica za troškove obilježavanja 8. godišnjice
  genocida nad Bošnjacima u Srebrenici i podrške obavljanju dženaze
  za oko 400 identifikovanih osoba nastradalih u julu 1995. godine u
  Srebrenici “Srebrenica, 11.7.2003. godine” (bosanski jezik)
  ODLUKA o odobrenju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministrastvu
  raseljenih osoba i izbjeglica za troškove obilježavanja 8. godišnjice
  genocida nad Bošnjacima u Srebrenici i podrške obavljanju dženaze
  za oko 400 identificiranih osoba nastradalih u srpnju 1995. godine u
  Srebrenici “Srebrenica, 11.7.2003. godine” (hrvatski jezik)
117. ODLUKA o privremenom povećanju stope poreza na promet ulja za
  loženje ekstra lahko i lahko specijalno (EL i LS) (bosanski jezik)
  ODLUKA o privremenom povećanju stope poreza na promet ulja za
  Loženje ekstra lako i lako specijalno (EL i LS) (hrvatski jezik)
“Službene novine Federacije BiH”, broj 31/03 (12.07.2003.)
118. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna
  Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za financiranje
  nisko-naponske mreže u općini Fojnica (hrvatski jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta
  Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za finansiranje
  nisko-naponske mreže u općini Fojnica (bosanski jezik)
119. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna
  Federacije Bosne i Hercegovine za 2003.godinu za sufinanciranje
  Razvojne strategije BiH – PRSP (hrvatski jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta
  Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za sufinansiranje
  Razvojne strategije BiH – PRSP (bosanski jezik)
120. ODLUKA o unutarnjoj prerasopdjeli sredstava iz Proračuna
  Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Ustavnom sudu
  Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta
  Fedracije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Ustavnom sudu
  Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
121. ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava tekućih transfera
  za zdravstvene institucije od značaja za Federaciju
122. ODLUKA o davanju suglasnosti za potpisivanje ugovora između
  norveške Agencije za razvoj i suradnju i Federalnog ministarstva
  poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, ugovor BHZ 2051/BHZ
  03/013 (hrvatski jezik)
  ODLUKA o davanju saglasnosti za potpisivanje ugovora između
  Norveške Agencije za razvoj i saradnju i Federalnog ministarstva
  Poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, ugovor BHZ 2051/BHZ
  03/013 (bosanski jezik)
123. ODLUKA o utvrđivanju Akcionog plana Federacije Bosne i
  Hercegovine za prestrukturiranje i privatizaciju elektroenergetskog
  sektora u Bosni i Hercegovini (hrvatski jezik)
  ODLUKA o utvrdjivanju Akcionog plana Federacije Bosne i
  Hercegovine za prestrukturiranje i privatizaciju elektroenergetskog
  sektora u Bosni i Hercegovini (bosanski jezik)
124. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna
  Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za sufinanciranje
  projekta “Poticanje poduzetništva u sektoru voćarstva i povrtlarstva
  u regiji Tuzla-Banja Luka, Bosna i Hercegovina, Faza II” (hrvatski
  jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za sufinansiranje projekta
  “Podsticanje poduzetništva u sektoru voćarstva i povrtlarstva u regiji Tuzla-
  Banja Luka, Bosna i Hercegovina, Faza II” (bosanski jezik)
125. ODLUKA o davanju ovlašćenja za potpis sporazuma za Federaciju BiH
  (Projekat podsticanja poduzetništva u sektoru voćarstva i povrtlarstva u
  regiji Tuzla-Banja Luka, Bosna i Hercegovina, faza II) između Ambasade
  Švicarske u Bosni i Hercegovini, Bosne i Hercegovine, Federacije Bosne i
  Hercegovine i Republike Srpske (hrvatski jezik)
  ODLUKA o davanju ovlaštenja za potpis sporazuma za Federaciju BiH
  (Projekat posticanja poduzetništva u sektoru voćarstva i povrtlarstva u
  regiji Tuzla-Banja Luka, Bosna i Hercegovina, faza II) između Ambasade
  Švicarske u Bosni i Hercegovini, Bosne i Hercegovine, Federacije Bosne i
  Hercegovine i Republike Srpske (bosanski jezik)
«Službene novine Federacije BiH», broj 34/03 (25.07.2003.)
126. ODLUKA o danu i trenutku prelaska na ljetno računanje vremena i danu
   i trenutku završetka ljetnog računanja vremena u 2003. godini (hrvatski jezik)
  ODLUKA o danu i trenutku prelaska na ljetno računanje vremena i danu i trenutku
  završetka ljetnog računanja vremena u 2003. godini (bosanski jezik)
127. ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «Figli Del Devino Amore»
  Modena, Via Giuseppe Boagi br-83 – Italija za osnivanje predstavništva u Federaciji
  Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «Figli Del Devino Amore»
  Modena, Via Giuseppe Boagi br-83 – Italija za osnivanje predstavništva u Federaciji
  Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
128. ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «Fondizione-Regina
   Pacis» Verona (VR) Via Bonuzzo Sant-Anna 11 – Italija za osnivanje predstavništva
   u Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «Fondizione-Regina
   Pacis» Verona (VR) Via Bonuzzo Sant-Anna 11 – Italija za osnivanje predstavništva u
   Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
129. ODLUKA o raspoređivanju sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine
   za 2003. godinu općinama sa pozicije «Transfer županijama i nižim razinama vlasti»
   (hrvatski jezik)
  ODLUKA o raspoređivanju sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za
   2003. godinu općinama sa pozicije «Transfer kantonima i nižim razinama vlasti»
   (bosanski jezik)
130. ODLUKA o mjerama za ograničavanje operativnih troškova poslovanja i bruto primanja
  uposlenih u javnim poduzećima i gospodarskim društvima prema kojima prava i obveze
  po osnovu državnog kapitala vrše organi Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  ODLUKA o mjerama za ograničavanje operativnih troškova poslovanja i bruto primanja
  uposlenih u javnim preduzećima i privrednim društvima prema kojima prava i obveze po
  osnovu državnog kapitala vrše organi Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
«Službene novine Federacije BiH», broj 37/03 (31.07.2003.)
131. ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o visini naknade za puteve u maloprodajnoj
  cijeni benzina i dizel goriva
«Službene novine Federacije BiH», 38/03 (05.08.2003.)
132. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne
   i Hercegovine za 2003. godinu za izmirivanje duga prema Mađarskim željeznicama
  (bosanski jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu za izmirivanje duga prema Mađarskim željeznicama
   (hrvatski jezik)
133. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Fondaciji za održivi razvoj za sufinansiranje
   Projekta razvoja zajednica (CDP) (bosanski jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Fondaciji za održivi razvitak za sufinanciranje
   Projekta razvitka zajednica (CDP) (hrvatski jezik)
134. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu za sufinansiranje Projekta olakšanja trgovine
   i transporta u Jugoistočnoj Evropi (TTFSE) (bosanski jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu za sufinanciranje Projekta olakšanja trgovine i
   transporta u Jugoistočnoj Europi (TTFSE) (hrvatski jezik)
135. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Carinskoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine
   (bosanski jezik)
  ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Carinskoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine
   (hrvatski jezik)
136. ODLUKA o vrsti, osnovnim kriterijima i načinu ostvarivanja novčanih podrški u
   primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine
   za 2003. godinu (bosanski jezik)
  ODLUKA o vrsti, temeljnim kriterijima i načinu ostvarivanja novčanih potpora u
   primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine
   za 2003. godinu (hrvatski jezik)
137. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Carinskoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine
   (bosanski jezik)
  ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Carinskoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine
   (hrvatski jezik)
138. ODLUKA o davanju saglasnosti o lokaciji i uslovima za osnivanje slobodne zone
   Holc d.o.o. Puračić-Lukavac
139. ODLUKA o davanju ovlaštenja za zastupanje Federacije Bosne i Hercegovine
140. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Službi za zajedničke poslove organa i tijela Federacije
   Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Službi za zajedničke poslove organa i tijela Federacije
   Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
141. ODLUKA o davanju saglasnosti za pokretanje postupka za vođenje pregovora
   o zaključivanju Sporazuma o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja (bosanski jezik)
  ODLUKA o davanju suglasnosti za pokretanje postupka za vođenje pregovora
   o zaključivanju Sporazuma o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja (hrvatski jezik)
142. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Vojsci Federacije Bosne i Hercegovine
143. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu odbrane – Federalnom
   ministarstvu obrane (bosanski jezik)
  ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu obrane – Federalnom
   ministarstvu odbrane (hrvatski jezik)
144. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta
145. ODLUKA o osnivanju Radne grupe za unutrašnji dug
«Službene novine Federacije BiH broj», 40/03 (14.08.2003.)
146. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za dolje navedene proračunske
   korisnike (hrvatski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za dolje navedene budžetske
   korisnike (bosanski jezik)
147. ODLUKA o izuzimanju od privatizacije dijela državne imovine u
   Rudnicima ''Kreka'' u Tuzli d.o.o. i davanju suglasnosti za prijenos prava
   korištenja na toj imovini na općinu Tuzla (hrvatski jezik)
   ODLUKA o izuzimanju od privatizacije dijela državne imovine u
   Rudnicima ''Kreka'' u Tuzli d.o.o. i davanju saglasnosti za prijenos prava
   korištenja na toj imovini na općinu Tuzla (bosanski jezik)
148. ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji ''Bosnische
   Hilfsorganisation Janja e.v. Koln, Iltisstrasse 128-c Njemačka, za osnivanje
   predstavništva u Federaciji Bosne i Hercegovine
149. ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
   ''Mennonite Central Committee'' USA, za osnivanje ureda u Federaciji
   Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
   ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
   ''Mennonite Central Committee'' USA, za osnivanje ureda u Federaciji
   Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
150. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003 godinu PCU obrazovanje za sufinanciranje
   ''Razvojnog projekta obrazovanja'' u prvom tromjesečju 2003 godine
   (hrvatski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003 godinu PCU obrazovanje za sufinansiranje
   ''Razvojnog projekta obrazovanja'' u prvom tromjesečju 2003 godine
   (bosanski jezik)
151. ODLUKA o rasporedu dijela sredstava Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine u 2003. godini za udruženja građana i druge organizacije
   (hrvatski jezik)
   ODLUKA o rasporedu dijela sredstava Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine u 2003. godini za udruženja građana i druge organizacije
   (bosanski jezik)
152. ODLUKA o izuzimanju od privatizacije državnog kapitala Elektronskog
   računarskog centra zdravstva i penzijskog osiguranja, d.o.o. Sarajevo
153. ODLUKA o davanju suglasnosti za provedbu postupka izravne pogodbe
   (hrvatski jezik)
   ODLUKA o davanju saglasnosti za provođenje postupka neposredne
   pogodbe (bosanski jezik)
«Službene novine Federacije BiH», broj 42/03  (27.08.2003.)
154. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Vrhovnom sudu Federacije Bosne
   i Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Vrhovnom sudu Federacije Bosne
   i Hercegovine (hrvatski jezik)
155. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu trgovine
   (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj prerespodjeli sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu trgovine
   (hrvatski jezik)
156. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za Obavještajno-sigurnosnu službu
   Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za Obavještajno-sigurnosnu službu
   Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
157. ODLUKA o davanju saglasnosti za prihvatanje kredita Evropske zajednice
   za makrofinansijsku pomoć (bosanski jezik)
   ODLUKA o davanju suglasnosti za prihvaćanje kredita Europske zajednice
   za makrofinancijsku pomoć (hrvatski jezik)
158. ODLUKA o davanju na privremeno korišćenje paviljona «F» Policijske
   Akademije Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova-Federalnog
   ministarstva unutarnjih poslova za potrebe Agencije za informacije i
   zaštitu Bosne i Hercegovine
159. ODLUKA o izgradnji autoceste Zenica-Sarajevo dionica Visoko-Podlugovi
160. ODLUKA o rasporedu dijela dobiti javnog preduzeća «BH Telecom»,
   Sarajevo, akontativno za 2003. godinu
161. ODLUKA o izmjenama Odluke o davanju saglasnosti na Protokol o rješavanju
   dužničko-povjerilačkih odnosa između JP «Air Bosna» Sarajevo i Međunarodnog
   aerodroma Sarajevo
162. ODLUKA o ranijem otpustu vojnika sa odsluženja vojnog roka (bosanski jezik)
   ODLUKA o ranijem otpustu vojnika sa odsluženja vojnog roka (hrvatski jezik)
163. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Herecegovine za 2003. godinu za sufinansiranje Projekta «Osnovno zdravstvo»
164. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu prometa i komunikacija
   (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli stredstava iz Proračuna Federacije Bosne
   i Hercegovine za 2003. godinu Fede5ralnom ministarstvu prometa i komunikacija
   (hrvatski jezik)
165. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu rada i socijalne politike
   za rad Federalne komisije za provedbu člana 143. Zakona o radu (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hrercegovine za 2003. god9inu Federalnom ministarstvu rada i socijalne politike
   za rad Federalne komisije za provedbu članka 143. Zakona o radu (hrvatski jezik)
166. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu za sufinansiranje Projekta tehničke pomoći za
   socijalno osiguranje (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanju sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu za sufinanciranje Projekta tehničke pomoći za
   socijalno osiguranje (hrvatski jezik)
167. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Zavodu za javno zdravstvo Federacije Bosne i
   Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne
   i Hercegovine za 2003. godinu Zavodu za javno zdravstvo Federacije Bosne
   i Hercegovine (hrvatski jezik)
168. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj direkciji za civilnu avijaciju-Federalnoj
   direkciji za civilno zrakoplovstvo (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj direkciji za civilno zrakoplovstvo-
   Federalnoj direkciji za civilnu avijaciju (hrvatski jezik)
169. ODLUKA o davanju saglasnosti za zaključivanje Supsidijarnog kreditnog
   sporazuma između Federacije Bosne i Hercegovine i Bosne i Hercegovine za
   kredit Međunarodne asocijacije za razvoj (IDA) za Projekt razvoja i zaštite
   šuma (bosanski jezik)
   ODLUKA o davanju suglasnosti za zaključivanje Supsidijarnog kreditnog
   Sporazuma između Federacije Bosne i Hercegovine i Bosne i Hercegovine za
   Kredit Međunarodne asocijacije za razvitak (IDA) za Projekt razvitka i zaštite
   Šuma (hrvatski jezik)
170. ODLUKA o davanju saglasnosti za zaključivanje Supsidijarnog kreditnog
   sporazuma između Federacije Bosne i Hercegovine i Bosne i Hercegovine
   za kredit Međunarodne asocijacije za razvoj (IDA) za Projekt tehničke
   pomoći za socijalno osiguranje (bosanski jezik)
   ODLUKA o davanju suglasnosti za zaključivanje Supsidijarnog kreditnog
   sporazuma između Federacije Bosne i Hercegovine i Bosne i Hercegovine
   za kredit Međunarodne asocijacije za razvitak (IDA) za Projekt tehničke
   pomoći za socijalno osigiranje (hrvatski jezik)
171. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Carinskoj upravi Federacije Bosne i
   Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Carinskoj upravi Federacije Bosne i
   Hercegovine (hrvatski jezik)
172. ODLUKA o odobravanju prijenosa prava vlasništva na vozilu marke
   VW Golf gti 1,8
173. ODLUKA o prestanku važenja Odluke V. broj 118/03 od 17. aprila 2003.
   godine (bosanski jezik)
   ODLUKA o prestanku važenja Odluke V. broj 118/03 od 17.travnja 2003.
   godine (hrvatski jezik)
“Službene novine Federacije BiH”, broj 43/03 (01.09.2003).
174. ODLUKA o davanju suglasnosti na imenovanje v.d. direktora
   Direkcije cesta Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
   ODLUKA o davanju saglasnosti na imenovanje v.d. direktora
   Direkcije cesta Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
175. ODLUKA o odobravanju prijenosa prava vlasništva na vozilu
   marke VW Passat (hrvatski jezik)
   ODLUKA o odobravanju prijenosa prava vlasništva na vozilu
   marke VW Passat (bosanski jezik)
176. ODLUKA o davanju suglasnosti za potpisivanje Sporazuma o
   vojnoj donaciji Protokola o novčanoj pomoći između Republike
   Turske i Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
   ODLUKA o davanju saglasnosti za potpisivanje Sporazuma o
   vojnoj donaciji i Protokola o novčanoj pomoći između Republike
   Turske i Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
177. ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
   “International Mine Initiative” “IMI” Grčka, za osnivanje ureda u
   Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
   ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
   “International Mine Initiative” IMI Grčka za osnivanje predstavništa u
   Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
178. ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju fondacije za
   nakladništvo (hrvatski jezik)
   ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju fondacije za
   izdavaštvo (bosanski jezik)
179. ODLUKA o rasporedu dijela dobiti javnih preduzeća i privrednih društava iz
   oblasti privrede i komunikacija, a iz resorne nadležnosti Federalnog ministarstva
   prometa i komunikacija utvrđenom po godišnjem obračunu za 2002. godinu
180. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj novinskoj agenciji (hrvatski jezik)
   ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj novinskoj agenciji (bosanski jezik)
181. ODLUKA o dopunama Odluke o utvrđivanju modela za reprogramiranje tražbina
   elektroprivrednih poduzeća iz Federacije Bosne i Hercegovine od određenih
   kategorija korisnika isporučene električne i toplinske energije (hrvatski jezik)
   ODLUKA o dopunama Odluke o utvrđivanju modela za reprogramiranje potraživanja
   elektroprivrednih preduzeća iz Federacije Bosne i Hercegovine od određenih kategorija
   korisnika isporučene električne i toplotne energije (bosanski jezik)
  “Službene novine Federacije BiH” , broj 46/03 /12.09.2003./
182. ODLUKA o privremenim mjerama zaštite državne imovine u preduzeću “Žitoprerada”
   d. d. Bihać
  “Službene novine Federacije BiH” , broj 47/03 /18.09.2003./
183. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
  Hercegovine za 2003. godinu Sudu za ljudska prava Federacije Bosne i
  Hercegovine za april i juni 2003. godine (bosanski jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
  Hercegovine za 2003. godinu Sudu za ljudska prava Federacije Bosne i
  Hercegovine za travanj i lipanj 2003. godine (hrvatski jezik)
184. ODLUKA o utvrđivanju Liste roba, usluga i radova posebne namjene, interesa
  i okolnosti
  Lista roba, usluga i radova posebne namjene interesa i okolnosti koji su izuzeti
  od primjene uredbe o postupku nabavke robe, vršenju usluga i ustupanju radova
  za JP “BH Telecom”, Sarajevo
  “Službene novine Federacije BiH” , broj 48/03 /26.09.2003./
185. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Fedracije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Fedralnom tužilaštvu – Federalnom
  tužiteljstvu (bosanski jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom tužiteljstvu – Fedralnom
  tužilaštvu (hrvatski jezik)
186. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za sufinansiranje Projekta tehničke
  pomoći za socijalno osiguranje (bosanski jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za sufinanciranje Projekta tehničke
  pomoći za socijalno osiguranje (hrvatski jezik)
187. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Zavodu za kontrolu lijekova
  Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Fedracije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Zavodu za kontrolu lijekova
  Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
188. ODLUKA o odobrenju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu raseljenih
  osoba i izbjeglica za podršku otvaranja Spomen Potočari 20.septembra
  2003. godine
189. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu za pitanja
  boraca i invalida odbrambeno – oslobodilačkog rata – Federalnom
  ministarstvu za pitanja branitelja i invalida domovinskog rata za HVIDR-u
  HR HB za održavanje sportskih igara (bosanski jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu za pitanje
  branitelja i invalida domovinskog rata – Federalnom ministarstvu za pitanja
  boraca i invalida odbrambeno – oslobodilačkog rata za HVIDR-u HR HB
  za održavanje sportskih igara (hrvatski jezik)
190. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne
  i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova-
  Federalnom ministarstvu unutarnjih poslova za namirivanje sredstava za
  pružanje fizičke zaštite svjedoku (bosanski jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne
  i Herecgovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu unutarnjih poslova-
  Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova za namirivanje sredstava za
  pružanje fizičke zaštite svjedoku (hrvatski jezik)
191. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne
  i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu finansija – Federalnom
  ministarstvu financija za Hercegovačko-neretvanski kanton/Hercegovačko-
  neretvansku županiju (bosanski jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne
  i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu financija-Federalnom
  ministarstvu finansija za Hercegovačko-neretvansku županiju/Hercegovačko-
  neretvanski kanton (hrvatski jezik)
192. ODLUKA o davanju saglasnosti za provođenje postupka neposredne pogodbe
  (bosanski jezik)
  ODLUKA o davanju suglasnosti za provedbu postupka izravne pogodbe
  (hrvatski jezik)
“Službene novine Federacije BiH” , broj 49/03 (03.10.2003.)
193. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu energije,
  rudarstva i industrije za pokroviteljstvo 3. Međunarodnog znanstveno –
  stručnog skupa “Kvalitet 2003” , Međunarodnog kongresa “Napredne
  tehnologije za zemlje u razvoju ATDC 03” i “4. Međunarodne znanstvene
  konferencije o proizvodnom inženjerstvu Rim-2003” (hrvatski jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu energije,
  rudarstva i industrije za pokroviteljstvo 3. Međunarodnog naučno –
  stručnog skupa “Kvalitet 2003” Međunarodnog kongresa “Napredne
  tehnologije za zemlje u razvoju ATDC 3” i “4 Međunarodne naučne
  konferencije o proizvodnom inžinjerstvu Rim-2003” (bosanski jezik)
194. ODLUKA o kriterijima za izbor i imenovanje članova Nadzornog
  odbora Federalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje
195. ODLUKA o kriterijima za izbor i imenovanje direktora i zamjenika
  direktora Federalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje
196. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu razvoja,
  poduzetništva i obrta (hrvatski jezik)
  ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu razvoja,
  poduzetništva i obrta (bosanski jezik)
197. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za sufinanciranje Projekta obnove
  obrazovanja koji se financira kreditom OPEC Fonda (hrvatski jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za sufinansiranje Projekta obnove
  obrazovanja koji se finansira kreditom OPEC Fonda (bosanski jezik)
198. ODLUKA o davanju suglasnosti za prihvatanje kredita Republike
  Portugal (hrvatski jezik)
  ODLUKA o davanju saglasnosti za prihvatanje kredita Republike
  Portugal (bosanski jezik)
  “Službene novine Federacije BiH” , broj 50/03 (10.10.2003.)
199. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za sufinansiranje Projekta
  “Razvoj stočarstva i ruralnog finansiranja” (bosanski jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za sufinanciranje Projekta
  “Razvoj stočarstva i ruralnog financiranja” (hrvatski jezik)
200. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom tužilaštvu Federacije
  Bosne i Hercegovine-Federalnom tužiteljstvu Federacije Bosne i
  Hercegovine za nabavu opreme (bosanski jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom tužiteljstvu Federacije
  Bosne i Hercegovine-Federalnom tužilaštvu Federacije Bosne i Hercegovine
  za nabavu opreme (hrvatski jezik)

“Službene novine Federacije BiH” , broj 50/03 (10.10.2003.)
201. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne
  i Hercegovine za 2003. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine za
  Zavod za računovodstvo i reviziju Federacije Bosne i Hercegovine
  (bosanski jezik)
  ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
  Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine
  za Zavod za računovodstvo i reviziju Federacije Bosne i Hercegovine
  (hrvatski jezik)
202. ODLUKA o privremenom ukidanju stopa poreza na promet proizvoda i
  stopa poreza na promet usluga za nabavljene proizvode i izvršene usluge
  kod izgradnje “Memorijalnog centra i groblja Srebrenica-Potočari
  (bosanski jezik)
  ODLUKA o privremenom ukidanju stopa poreza na promet proizvoda i
  stopa poreza na promet usluga za nabavljene proizvode i izvršene usluge
  kod izgradnje “Memorijalnog centra i groblja Srebrenica-Potočari
  (hrvatski jezik)
“Službene novine Federacije BiH”, broj 52/03 (24.10.2003.)
203. ODLUKA o prihvatanju projekta “Bosna Rediviva – Oživljena
   Bosna”
204. ODLUKA o prihvatanju Projekta “Reintegracija povratnika u
   udaljena sela Bosanskog Grahova”
205. ODLUKA o davanju saglasnosti za prihvatanje memoranduma
   o razumijevanju između Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice
   Bosne i Hercegovine (MLJPI), Ministarstva za izbjeglice i raseljena
   lica –FBiH (FBiH MIRL), Ministarstva za izbjeglice i raseljena
   lica-RS (RS MIRL) i Razvojnog programa ujedinjenih nacija
   (UNDP) vezano za Program “Trajan prijenos odgovornosti za
   povratak na nadležne institucije “ (“Sustanaible transfer to return-
   related authorities”-Sutra-BiH /03/001).
206. ODLUKA o prihvatanju Projekta 200 stambenih jedinica za Mostar
207. ODLUKA o prihvatanju Projekta infrastrukture i rekonstrukcije za
   vezani povratak u općine Doboj, Zavidoviće i Srebrenicu
208. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj upravi civilne
   zaštite (hrvatski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj upravi civilne
   zaštite (bosanski jezik)
209. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Fondaciji za održivi razvitak za
   sufinanciranje projekta razvitka zajednica (CDP) za II kvartal 2003.
   godine (hrvatski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Fondaciji za održivi razvoj za
   sufinansiranje projekta razvoja zajednica (CDP) za II kvartal 2003.
   godine (bosanski jezik)
210. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Fondaciji za održivi razvitak za
   sufinanciranje Pilot projekta lokalnog razvitka (LDP) za drugi kvartal
   2003. godine (hrvatski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Fondaciji za održivi razvoj za
   sufinansiranje Pilot projekta lokalnog razvoja (LDP) za drugi kvartal
   2003. godine (bosanski jezik)
211. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Fondaciji za održivi razvitak za
   sufinanciranje projekta tehnička pomoć za privatizaciju (PTAC) za
   drugi kvartal 2003. godine (hrvatski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Fondaciji za održivi razvoj
   za sufinansiranje Pilot projekta lokalnog razvoja (LDP) za drugi
   kvartal 2003. godine (bosanski jezik)
212. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Uredu predsjednika Federacije
   Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
   ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Uredu predsjednika Federacije
   Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
213. ODLUKA o privremenom smanjenju stope poreza na promet osobnih
   automobila proizvedenih na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine
   (hrvatski jezik)
   ODLUKA o privremenom smanjenju stope poreza na promet putničkih
   automobila proizvedenih ne teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine
   (bosanski jezik)
“Službene novine Federacije BiH”, broj 54/03 (31.10.2003.)
214. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom
   ministarstvu za pitanje boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog
   rata – Federalnom ministarstvu za pitanje branitelja i invalida
   domovinskog rata (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom
   ministarstvu za pitanje branitelja i invalida domovinskog rata-
   Federalnom ministarstvu za pitanje boraca i invalida odbrambeno-
   oslobodilačkog rata (hrvatski jezik)
215. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom
   ministarstvu pravde (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom
   ministarstvu pravde (hrvatski jezik)
216. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom
   ministarstvu unutrašnjih poslova-Federalnom ministarstvu
   unutarnjih poslova (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom
   ministarstvu unutarnjih poslova-Federalnom ministarstvu
   unutrašnjih poslova (hrvatski jezik)
217. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Vladi
   Federacije Bosne i Hercegovine za Ekonomski fakultet u
   Sarajevu (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Vladi
   Federacije Bosne i Hercegovine za Ekonomski fakultet u
   Sarajevu (hrvatski jezik)
218. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom
   meteorološkom zavodu za naknade troškova zaposlenih
   (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom
   meteorološkom zavodu za naknade troškova zaposlenih
   (hrvatski jezik)
219. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Vrhovnom
   sudu Federacije Bosne i Hercegovine za Sudsku policiju
   (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Vrhovnom
   sudu Federacije Bosne i Hercegovine za Sudsku policiju
   (hrvatski jezik)
220. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Ustavnom
   sudu Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Ustavnom
   sudu Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
221. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom
   tužilaštvu (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom
   tužilaštvu (hrvatski jezik)
222. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Uredu
   za zakonodavstvo Vlade Federacije Bosne i Hercegovine
   (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Uredu za
   zakonodavstvo Vlade Federacije Bosne i Hercegovine
   (hrvatski jezik)
«Službene novine Federacije BiH», broj 55/03 (07.11.2003.)
223. ODLUKA kojom Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede
   i šumarstva stupa u članstvo Fonda za nacionalni program šumarstva
   i osiguranju sredstava za realiziranje nacionalnog programa šumarstva
   (hrvatski jezik)
   ODLUKA kojom Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i
   šumarstva stupa u članstvo Fonda za nacionalni program šumarstva i
   osiguranju sredstava za realiziranje nacionalnog programa šumarstva
   (bosanski jezik)
224. ODLUKA o dopunama Odluke o utvrđivanju prioritetnih vertikalni programa
   zdravstvene zaštite od interesa za Federaciju Bosne i Hercegovine i
   prioritetnih najsloženijih oblika zdravstvene zaštite iz određenih specijalističkih
   djelatnosti koje će se pružati osiguranim osobama na teritoriju Federacije
   Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
   ODLUKA o dopunama Odluke o utvrđivanju prioritetnih vertikalni programa
   zdravstvene zaštite od interesa za Federaciju Bosne i Hercegovine i prioritetnih
   najsloženijih oblika zdravstvene zaštite iz određenih specijalističkih djelatnosti koje
   će se pružati osiguranim osobama na teritoriju Federacije Bosne i Hercegovine
   (bosanski jezik)
225. ODLUKA o dopunama Odluke o osnovama, kriterijima i mjerilima za zaključivanje
   ugovora sa zdravstvenim ustanovama koje osiguravaju usluge zdravstvene zaštite,
   a financiraju se iz sredstava federalnog fonda solidarnosti (hrvatski jezik)
   ODLUKA o dopunama Odluke o osnovama, kriterijima i mjerilima za zaključivanje
   ugovora sa zdravstvenim ustanovama koje osiguravaju usluge zdravstvene zaštite, a
   finansiraju se iz sredstava federalnog fonda solidarnosti (bosanski jezik)
226. ODLUKA o davanju suglasnosti za reprogramiranje duga po osnovi i isporučene
   električne energije (hrvatski jezik)
   ODLUKA o davanju saglasnosti za reprogramiranje duga po osnovi i isporučene
   električne energije (bosanski jezik)
227. ODLUKA o davanju suglasnosti za reprogramiranje duga po osnovu isporučene
   električne energije (hrvatski jezik)
   ODLUKA o davanju saglasnosti za reprogramiranje duga po osnovu isporučene
   električne energije (bosanski jezik)
228. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Uredu za informiranje Vlade Federacije Bosne i
   Hercegovine (hrvatski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Uredu za informiranje Vlade Federacije Bosne i
   Hercegovine (bosanski jezik)
229. ODLUKA o odobravanju pozajmice iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine
   za 2003. godinu Federalnoj upravi civilne zaštite (hrvatski jezik)
   ODLUKA o odobravanju pozajmice iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine
   za 2003. godinu Federalnoj upravi civilne zaštite (bosanski jezik)
230. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu financija - Federalnom
   ministarstvu finansija, Općini Kakanj za MZ Kraljeva Sutjeska (hrvatski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu finansija - Federalnom
   ministarstvu financija, Općini Kakanj za MZ Kraljeva Sutjeska (bosanski jezik)
231. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije BiH
   za 2003. godinu Uredu potpredsjednika Federacije BiH (hrvatski jezik)
   ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije BiH
   za 2003. godinu Uredu potpredsjednika Federacije BiH (bosanski jezik)
«Službene novine Federacije BiH», broj 56/03 (14.11.2003.)
232. ODLUKA o davanju saglasnosti za provođenje postupka neposredne pogodne
   (bosanski jezik)
   ODLUKA o davanju suglasnosti za provođenje postupka neposredne pogodne
   (hrvatski jezik)
233. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom zavodu za programiranje razvoja
   (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom zavodu za programiranje razvoja
   (hrvatski jezik)
234. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Finansijskoj-Financijskoj policiji (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Financijskoj-Finansijskoj policiji (hrvatski jezik)
235. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu zdravstva (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu zdravstva (hrvatski jezik)
236. ODLUKA o davanju ovlašćenja za potpisivanje naloga za plaćanje obaveza učesnicima
   Projekta PRSP-a
237. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom meteorološkom zavodu (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom meteorološkom zavodu (hrvatski jezik)
238. ODLUKA o izmjenama i dopunama Plana povratka i repatrijacije na teritoriji Federaciji
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu (bosanski jezik)
   ODLUKA o izmjenama i dopunama Plana povratka i repatrijacije na teritoriju Federaciji
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu (hrvatski jezik)
239. ODLUKA o oslobađanju od obaveze Federalnog ministarstva odbrane – Federalnom
   ministarstva obrane po zaključku Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, broj 71/03
   (bosanski jezik)
   ODLUKA o oslobađanju od obveze Federalnog ministarstva obrane – Federalnom
   ministarstva odbrane po zaključku Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, broj 71/03
   (hrvatski jezik)
240. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i
   obrta (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i
   obrta (hrvatski jezik)
241. ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «Collectif Bretagne
   Bosnie-Goražde» Saint-Brieuc Francuska za osnivanje predstavništva u Federaciji
   Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «Collectif Bretagne
   Bosnie-Goražde» Saint-Brieuc Francuska za osnivanje predstavništva u Federaciji
   Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
242. ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «World Hope
   International» Indianapolis, USA, za osnivanje predstavništva u Federaciji Bosne i
   Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «World Hope
   International» Indianapolis, USA, za osnivanje predstavništva u Federaciji Bosne i
   Hercegovine (hrvatski jezik)
243. ODLUKA o davanju saglasnosti za provođenje postupka neposredne pogodbe
   (bosanski jezik)
   ODLUKA o davanju suglasnosti za provedbu postupka izravne pogodbe
   (hrvatski jezik)
“Službene novine Federacije BiH” broj , 57/03 (21.11.2003.)
244. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu
   energije, rudarstva i industrije (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu
   energije, rudarstva i industrije (hrvatski jezik)
245. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Zajedničkim službama
   Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Zajedničkim službama
   Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
246. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Domu naroda Parlamenta
   Federacije Bosne i Hercegovine
247. ODLUKA o unutrašnjoj prerespodjeli sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu
   poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu
   poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva (hrvatski jezik)
248. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Gender centru Federacije
   Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Gender centru Federacije
   Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
249. ODLUKA o unutrašnjoj prerspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Arhivu Federacije
   (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Arhivu Federacije
   (hrvatski jezik)
250. ODLUKA o unutrašnjoj prerasposdjeli sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. Godinu Službi za zajedničke poslove
   organa i tijela Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj prerspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Službi za zajedničke poslove
   organa i tijela Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
“Službene novine Federacije BiH” , broj 58/03 /24.11.2003./
251. ODLUKA o dopuni Odluke o izgradnji Središta za borbenu
   obuku Vojske Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
   ODLUKA o dopuni Odluke o izgradnji Centra za borbenu
   obuku Vojske Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
252. ODLUKA o unutarnjoj prerespodjeli sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom
   ministarstvu pravde (hrvatski jezik)
   ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom
   ministarstvu pravde (bosanski jezik)
253. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Zastupničkom-
   Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine
   (hrvatski jezik)
   ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Predstavničkom-
   Zastupničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine
   (bosanski jezik)
254. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za sufinanciranje
   Projekta “Razvitak male komercijalne poljoprivrede”(hrvatski jezik)
   ODLUKA o odobravanjui izdvajanja sredstava iz Budžeta
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za sufinansiranje
   Projekta “Razvoj male komercijalne poljoprivrede” (bosanski jezik)
255. ODLUKA o usvajanju unutrašnje preraspodjele pozicija Odluke
   o usvajanju programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele
   sredstava tekućih transfera utvrđenih Budžetom Federacije Bosne
   i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu obrazovanja
   i nauke
256. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom
   ministarstvu rada i socijalne politike u svrhu opremanja radnih
   prostorija (hrvatski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom
   ministarstvu rada i socijalne politike u svrhu opremanja radnih
   prostorija (bosanski jezik)
257. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Zavodu
   za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
   ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Zavodu
   za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
“Službene novine Federacije BiH” , broj 59/03 (28.11.2003.)
258. ODLUKA o davanju saglasnosti na Projekat obnove 81 stambene
   jedinice u općinama ŽSB/SBK Jajce, Donji Vakuf i Dobretići
259. ODLUKA o davanju saglasnosti na Projekat povratak u Bosansku
   Kostajnicu i Kotor-Varoš
260. ODLUKA o davanju ovlaštenja za potpisivanje Ugovora o
   zajedničkom finansiranju održavanja i pogona regionalnog odvodnog
   sistema Komarna-Neum-Mljetski kanal (bosanski jezik)
   ODLUKA o davanju ovlaštenja za potpisivanje Ugovora o
   zajedničkom financiranju održavanja i pogona regionalnog odvodnog
   sustava Komarna-Neum-Mljetski kanal (hrvatski jezik)
261. ODLUKA o davanju saglasnosti za reprogramiranje duga po osnovu
   isporučene električne energije (bosanski jezik)
   ODLUKA o davanju suglasnosti za reprogramiranje duga po osnovu
   isporučene električne energije (hrvatski jezik)
262. ODLUKA o davanju saglasnosti za reprogramiranje duga po osnovu
   isporučene električne energije (bosanski jezik)
   ODLUKA o davanju suglasnosti za reprogramiranje duga po osnovu
   isporučene električne energije (hrvatski jezik)
263. ODLUKA o davanju saglasnosti za prihvatanje Projekta “Avlija”
   Općina Trnovo BiH – entitet RS
“Službene novine Federacije BiH” , broj 60/03 /05.12.2003./
264. ODLUKA o utvrđivanju Liste roba, usluga i radova posebne
   namjene, interesa i okolnosti (bosanski jezik)
   ODLUKA o utvrđivanju Liste roba, usluga i radova posebne
   namjene, interesa i okolnosti (hrvatski jezik)
265. ODLUKA o prihvatanju Projekta “Rekonstrukcija stambenih
   blokova kolektivnog tipa stanovanja za 2002. godinu” u ulici
   Pijačna, Stup Sarajevo
266. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu
   Zapadnohercegovačkom kantonu (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu
   Zapadnohercegovačkom kantonu (hrvatski jezik)
267. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Kantonu 10
   (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna
   Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Kantonu 10
   (hrvatski jezik)
268. ODLUKA o povećanju osnovnog kapitala Investicijske banke
   Federacije Bosne i Hercegovine Sarajevo (bosanski jezik)
   ODLUKA o povećanju temeljnog kapitala Investicijske banke
   Federacije Bosne i Hercegovine Sarajevo (hrvatski jezik)
269. ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju i
   poslovanju Investicijske banke Federacije Bosne i Hercegovine
   Sarajevo (bosanski jezik)
   ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju i
   poslovanju Investicijske banke Federacije Bosne i Hercegovine
   Sarajevo (hrvatski jezik)
270. ODLUKA o osnivanju privrednog društva za skladištenje tečnih
   goriva “Terminali Federacije” d.o.o. Sarajevo (bosanski jezik)
   ODLUKA o osnutku gospodarskog društva za skladištenje tečnih
   goriva “Terminali Federacije” d.o.o. Sarajevo (hrvatski jezik)
271. ODLUKA o utvrđivanju usluga posebne namjene, interesa i
   okolnosti (bosanski jezik)
   ODLUKA o utvrđivanju usluga posebne namjene, interesa i
   okolnosti (hrvatski jezik)
272. ODLUKA o ranijem otpustu vojnika sa odsluženja vojnog roka
   (bosanski jezik)
   ODLUKA o ranijem otpustu vojnika sa odsluženja vojnog roka
   (hrvatski jezik)
273. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Uredu za zakonodavstvo Vlade
   Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Uredu za zakonodavstvo Vlade
   Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
274. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Obavještajno-sigurnosnoj službi
   Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu obavještajno-sigurnosnoj službi
   Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
275. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Instituciji ombudsmena/
   ombudsmana (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Instituciji ombudsmana/
   ombudsmena (hrvatski jezik)
276. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Poreznoj upravi Federacije
   Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj prerespodjeli sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Poreznoj upravi Federacije
   Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
277. ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
   “Nuovi Orizzonti” ul. Prenestina 95. Piglio (FR), Italija, za osnivanje
   predstavništva u Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
   “Nuovi Orizzonti” ul. Prenestina 95. Piglio (FR), Italija, za osnivanje
   predstavništva u Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
278. ODLUKA o knjiženju i plaćanju stvorenih obaveza
279. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu
   odbrane-Federalnom ministarstvu obrane (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije
   Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu
   obrane/Federalnom ministarstvu odbrane (hrvatski jezik)
“Službene novine Federacije BiH” , broj 62/03 /12.12.2003./
280. ODLUKA o utvrđivanju poslova na kojima se staž osiguranja računa u
   uvećanom trajanju i stupanj uvećanja staža osiguranja u federalnim ustanovama
   za izvršenje kazne zatvora, sudskoj policiji i Federalnom ministarstvu pravde
   (bosanski jezik)
   ODLUKA o utvrđivanju poslova na kojima se staž osiguranja računa u uvećanom
   trajanju i stupanj uvećanja staža osiguranja u federalnim ustanovama za izvršenje
   kazne zatvora, sudskoj policiji i Federalnom ministarstvu pravde (hrvatski jezik)
281. ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju i realizaciji programa
   finansijske pomoći rudnicima uglja u Federaciji Bosne i Hercegovine za nabavku
   eksplozivnih materijala (bosanski jezik)
   ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju i realizaciji programa
   financijske potpore rudnicima uglja u Federaciji Bosne i Hercegovine za nabavu
   eksplozivnih materijala (hrvatski jezik)
282. ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju i realizaciji programa
   finansijske pomoći rudnicima uglja u Federaciji Bosne i Hercegovine za nabavku
   sredstava lične i kolektivne zaštite (bosanski jezik)
   ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju i realizaciji programa
   financijske potpore rudnicima uglja u Federaciji Bosne i Hercegovine za nabavu
   sredstava osobne i kolektivne zaštite (hrvatski jezik)
283. ODLUKA o jedinici za implementaciju projekta socijalne i ekonomske podrške,
   obuke i prezapošljavanja (bosanski jezik)
284. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu poljoprivrede,
   vodoprivrede i šumarstva za finansiranje i suzbijanje zaraznih bolesti životinja
   od interesa za Federaciju Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu poljoprivrede,
   vodoprivrede i šumarstva za financiranje i suzbijanje zaraznih bolesti životinja
   od interesa za Federaciju Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
285. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja
   i okoliša (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja i
   okoliša (hrvatski jezik)
286. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu unutrašnjih –Federalnom
   ministarstvu unutarnjih poslova u svrhu obuke polaznika za sticanje certihikata
   za zaštitu ljudi i imovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu unutarnjih poslova-
   Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova u svrhu obuke polaznika za sticanje
   certifikata za zaštitu ljudi i imovine (hrvatski jezik)
287. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj direkciji robnih rezervi za nadoknadu
   finansijskih sredstava preduzeću “Agrokomerc” iz Velike Kladuše (bosanski
   jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj direkciji robnih rezervi za nadoknadu
   financijski sredstava poduzeću “Agrokomerc” iz Velike Kladuše (hrvatski jezik)
288. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu finansija-Federalnom
   ministarstvu financija za finansijsku pomoć Općini Dobretići (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu financija-Federalnom
   ministarstvu finansija za financijsku pomoć Općini Dobretići (hrvatski jezik)
289. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu za sufinansiranje projekta “Razvoj i zaštita šuma
   (Šume 2)” (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu za sufinanciranje projekta “Razvitak i zaštita šuma
   (Šume 2)” (hrvatski jezik)
290. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu za pitanja boraca i
   invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata-Federalnom ministarstvu za pitanja
   branitelja i invalida domovinskog rata (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu za pitanja boraca i
   invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata-Federalnom ministarstvu za pitanja
   boraca i invalida domovinskog rata (hrvatski jezik)
291. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom tužilaštvu-Federalnom tužiteljstvu
   za nedostajuća sredstva za isplatu “Bruto plaće i naknade” (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne
   i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom tužiteljstvu-Federalnom tužilaštvu
   za nedostatna sredstva za isplatu “Bruto plaće i naknade” (hrvatski jezik)
292. ODLUKA o utrošku dijela sredstava “Transfer za posebne namjene-elementarne
   nepogode” kao pomoć Općini Maglaj
293. ODLUKA o rasporedu sredstava Budžeta za 2003. godinu za udruženja građana
   i druge organizacije sa pozicije “Transferi udruženjima građana i drugim
   organizacijama (bosanski jezik)
   ODLUKA o rasporedu sredstava Proračuna za 2003. godinu za udruge građana
   i druge organizacije sa pozicije “Transferi udrugama građana i drugim
   organizacijama” (hrvatski jezik)
294. ODLUKA o raspoređivanju sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine
   za 2003. godinu općinama sa pozicije “Transfer kantonima i nižim nivoima
   vlasti” (bosanski jezik)
   ODLUKA o raspoređivanju sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine
   za 2003. godinu općinama sa pozicije “Transfer kantonima i nižim nivoima vlasti”
   (hrvatski jezik)
295. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom tužilaštvu-Federalnom tužiteljstvu
   (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom tužiteljstvu-Federalnom tužilaštvu
   (hrvatski jezik)
296. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj upravi civilne zaštite (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj upravi civilne zaštite (hrvatski jezik)
297. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Domu naroda Parlamenta Federacije Bosne i
   Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Domu naroda Parlamenta Federacije Bosne i
   Hercegovine (hrvatski jezik)
298. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj upravi civilne zaštite (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj upravi civilne zaštite (hrvatski jezik)
299. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Uredu za reviziju Budžeta-Proračuna u Federaciji
   Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Uredu za reviziju Proračuna-Budžeta u Federaciji
   Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
300. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj direkciji robnih rezervi (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj direkciji robnih rezervi (hrvatski jezik)
301. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja i
   okoliša (bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Fedralnom ministarstvu prostornog uređenja i
   okoliša (hrvatski jezik)
«Službene novine Federacije BiH» , broj 63/03 /16.12.2003./
302. ODLUKU o gotovinskoj isplati dijela neisplaćene penzije i invalidnine sa
ESCROW računa budžeta Federacije Bosne i Hercegovine
303. ODLUKU o usvajanju strateškog plana za izmirenje unutrašnjih potraživanja
prema Federaciji Bosne i Hercegovine
«Službene novine Federacije BiH» , broj 65/03 /26.12.2003./
304. ODLUKA o preuzimanju obaveza iz Odluke Skupštine Kantona Sarajevo,
o proglašavanju općeg dobra u javnoj upotrebi i izuzimanju iz postupka
privatizacije nekretnina privrednog društva «Elektronabavka» d.j.l.Sarajevo
305. ODLUKA o odobrenju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne
   i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu raseljenih osoba
i izbjeglica
306. ODLUKA o davanju saglasnosti na Memorandum o osnivanju
Koordinacijskog odbora za visoko obrazovanje Bosne i Hercegovine
307. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
Bosne i Hercegovine za 2003. godinu za sufinansiranje projekta
«Razvoj stočarstva i ruralnog finansiranja»
308. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu obrazovanja
i nauke (bosanski jezik)
ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu obrazovanja
i nauke (hrvatski jezik)
309. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu prostornog
uređenja i okoliša (bosanski jezik)
   ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije
Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu prostornog
uređenja i okoliša (hrvatski jezik)
«Službene novine Federacije BiH» ,broj 66/03) /29.12.2003./
310. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne
i Herecgovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i
industrije (bosanski jezik)
ODLUKA o unutarnjoj prerespodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i
industrije (hrvatski jezik)
311. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu pravde za kazneno-popravne
zatvore (bosanski jezik)
ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu pravde za kazneno-popravne
zatvore (hrvatski jezik)
312. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj upravi civilne zaštite (bosanski jezik)
ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj upravi civilne zaštite (hrvatski jezik)
313. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu finansija-Federalnom

Ministarstvu financija (bosanski jezik)
ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu financija-Federalnom
Ministarstvu finansija (hrvatski jezik)
314. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Službi za zajedničke poslove organa i tijela
Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Službi za zajedničke poslove organa i tijela
Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
315. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Zavodu za javno zdravstvo Federacije Bosne i
Hercegovine (bosanski jezik)
ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Zavodu za javno zdravstvo Federacije Bosne i
   Hercegovine (hrvatski jezik)
316. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Federalnoj novinskoj agenciji
317. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine Kantonalnom ministarstvu za pitanja boraca i invalida odbrambeno-
oslobodilačkog rata Tuzlanskog kantona u svrhu izmirenja obaveza prevoza i
dženaze demobilisanog borca Esada Mešanovića iz Kalesije
318. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava Budžeta Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Federalnom meteorološkom zavodu (bosanski jezik)
ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Federalnom meteorološkom zavodu (hrvatski jezik)
319. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Vrhovnom sudu Federacije Bosne i Hercegovine
(bosanski jezik)
   ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
   Hercegovine za 2003. godinu Vrhovnom sudu Federacije Bosne i Hercegovine
(hrvatski jezik)
320. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Carinskoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine
(bosanski jezik)
ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Carinskoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine
(hrvatski jezik)
321. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Obavještajno-sigurnosnoj službi Federacije Bosne i
Hercegovine (bosanski jezik)
ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Obavještajno-sigurnosnoj službi Federacije Bosne i
Hercegovine (hrvatski jezik)
322. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu raseljenih osoba i
   izbjeglica (bosanski jezik)
ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu raseljenih osoba i
izbjeglica (hrvatski jezik)
323. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Uredu za saradnju i zastupanje pred Komisijom
za ljudska prava (bosanski jezik)
ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Uredu za suradnju i zastupanje pred Komisijom
za ljudska prava (hrvatski jezik)
324. ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o rasporedu sredstava Budžeta za
2003. godinu za udruženja građana i druge organizacije sa pozicije «Transferi
udruženjima građana i drugim organizacijama» (bosanski jezik)
ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o rasporedu sredstava Proračuna
Za 2003. godinu za udruge građana i druge organizacije sa pozicije «Transferi
udrugama građana i drugim organizacijama» (hrvatski jezik)
325. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva
i obrta
326. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu odbrane-Federalnom
Ministarstvu obrane
327. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu odbrane-Federalnom
ministarstvu obrane
328. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i
Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu rada i socijalne politike
329. ODLUKA o davanju saglasnosti na plan reorganizacije-promjena oblika
organizovanja JP BH Telecom u dioničko društvo (bosanski jezik)
ODLUKA o davanju suglasnosti na plan reorganizacije-promjena oblika
organiziranja JP BH Telecom u dioničko društvo (hrvatski jezik)
330. ODLUKA o o utvrđivanju općeg interesa za izgradnju graničnih prijelaza
Kamensko i Gorica








Federalni zakoni

Zakoni Tuzlanskog kantona

Službene novine Tuzlanskog kantona

 
OSTALE VIJESTI
Trump: Opstanak Ukrajine je važan za SAD
New York Times: Stranka krajnje desnice bi mogla odlučiti hrvatske izbore
Scholz traži od saveznika u NATO-u da Kijevu isporuče šest sustava Patriot
EU misli da Kina isporučuje Rusiji komponente za izradu oružja
SAD: Blokirat ćemo puno članstvo Palestine u UN-u, trebaju pregovarati s Izraelom
Zapovjednik kenijske vojske poginuo u padu vojnog helikoptera
Argentina traži partnerski status u NATO-u
Problemi s porotom na suđenju Trumpu, jedna odustala jer joj je Fox otkrio identitet
Iranski zapovjednik: Iran bi mogao preispitati svoju nuklearnu politiku
Uhićen Poljak. "S Rusima je planirao atentat na Zelenskog"
Stoltenberg: NATO radi na dodatnoj protuzračnoj obrani za Ukrajinu
Potres magnitude 5.6 po Richteru u Turskoj
WHO: Povećao se rizik od prelaza ptičje gripe na čovjeka, jako smo zabrinuti
SAD i Britanija uveli sankcije Iranu, ciljaju na proizvođače dronova
Putnik (33) preminuo na letu Ryanaira za Torino, s njim je bila i trudna supruga
Zaharova: Kijev nastavlja otvoreno najavljivati terorističke napade na Rusiju
VIDEO Katastrofalne poplave u Rusiji. Poplavljeno oko 18.000 kuća, tisuće evakuirane
Brazilka mrtvog "ujaka" u invalidskim kolicima dovela u banku da digne kredit
Njemački mediji o izborima u Hrvatskoj: Vjerojatno kreće faza nestabilnosti
Naglo pala potražnja za strojevima za čipove nizozemskog ASML-a






Google






Rezultati

STARE ANKETE

KAPIJA

25-05-1995



OSTALE VIJESTI
Trump: Opstanak Ukrajine je važan za SAD
New York Times: Stranka krajnje desnice bi mogla odlučiti hrvatske izbore
Scholz traži od saveznika u NATO-u da Kijevu isporuče šest sustava Patriot
EU misli da Kina isporučuje Rusiji komponente za izradu oružja
SAD: Blokirat ćemo puno članstvo Palestine u UN-u, trebaju pregovarati s Izraelom
Zapovjednik kenijske vojske poginuo u padu vojnog helikoptera
Argentina traži partnerski status u NATO-u
Problemi s porotom na suđenju Trumpu, jedna odustala jer joj je Fox otkrio identitet
Iranski zapovjednik: Iran bi mogao preispitati svoju nuklearnu politiku
Uhićen Poljak. "S Rusima je planirao atentat na Zelenskog"
Stoltenberg: NATO radi na dodatnoj protuzračnoj obrani za Ukrajinu
Potres magnitude 5.6 po Richteru u Turskoj
WHO: Povećao se rizik od prelaza ptičje gripe na čovjeka, jako smo zabrinuti
SAD i Britanija uveli sankcije Iranu, ciljaju na proizvođače dronova
Putnik (33) preminuo na letu Ryanaira za Torino, s njim je bila i trudna supruga
Zaharova: Kijev nastavlja otvoreno najavljivati terorističke napade na Rusiju
VIDEO Katastrofalne poplave u Rusiji. Poplavljeno oko 18.000 kuća, tisuće evakuirane
Brazilka mrtvog "ujaka" u invalidskim kolicima dovela u banku da digne kredit
Njemački mediji o izborima u Hrvatskoj: Vjerojatno kreće faza nestabilnosti
Naglo pala potražnja za strojevima za čipove nizozemskog ASML-a


SVASTARIJE


Osmrtnicama ba

Putnik (33) preminuo na letu Ryanaira iznad Italije, s njim bila i trudna supruga

VIDEO Katastrofalne poplave u Rusiji. Poplavljeno oko 18.000 kuća, hiljade evakuirane

Ovo je najbolja novinska fotografija godine. ˝Nije htjela pustiti tijelo djevojčice˝

U BiH pronađena djevojčica (5) iz Njemačke, žrtva trgovine ljudima

Eruptirao indonezijski Vulkan, evakuirali ljude. Pogledajte snimke

Objekt iz svemira probio krov i dva kata kuće na Floridi. NASA: Znamo o čemu je riječ

VIDEO U Dubaiju danas palo kiše koliko inače padne u godinu dana, grad je pod vodom

Izrael ne može sam pobijediti Iran, ali ni uz pomoć Amerike

VIDEO Gori jedna od najpoznatijih zgrada u Kopenhagenu. Srušio se i toranj

Izraelski doseljenici ubili 2 Palestinca na Zapadnoj obali, naoružani upali u selo





prodaja stanova pik smrtovnice/a> blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi