TUZLA - TUZLARIJE NET
       
Petak 19.4.2024       
Tuzlarije
Tuzlarije
Tuzlarije
Tuzlarije
    
Tuzlarije
  
   
  TZ VIJESTI - VIJESTI IZ MINUTE U MINUTU - TOP VIJESTI 24 SATA - TUZLARIJE - BILTEN GRADA - BILTEN KANTONA - OBRAZOVANJE - FORUM
 








19.04.2024 - 15h
INDEKS KVALITETA ZRAKA
25
DOBAR
Kvalitet zraka je zadovoljavajući

ŽIV LUK SAR ZEN TUZ
zrak.ekoakcija.org






ON LINE KORISNICI - 142

Users in Chat
TUZLARIJE CHAT

Tuzlarije



Odluke 2004

HRONOLOŠKI REGISTAR ODLUKA OBJAVLJENIH U
"SLUŽBENIM NOVINAMA FEDERACIJE BIH" U 2004. GODINI


«Službene novine Federacije BiH» , broj 1/04 /09.01.2004./

  1. ODLUKA o utvrđivanju roba, usluga i radova posebne namjene,
    interesa i okolnosti

    «Službene novine Federacije BiH» , broj 8/04 /13.02.2004./
  2. ODLUKA o načinu naplate RTV takse u Federaciji Bosne i Hercegovine
    («Službene novine Federacije BiH» , broj 12/04 /05.03.2004./
  3. ODLUKA o ranijem otpustu vojnika sa odsluženja vojnog roka (bosanski jezik)
    ODLUKA o ranijem otpustu vojnika sa odsluženja vojnog roka (hrvatski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 15/04 /20.03.2004.)
  4. ODLUKA o davanju suglasnosti na promjenu oblika organiziranja Rudnika mrkog uglja «Banovići» d.o.o. Banovići (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju saglasnosti na promjenu oblika organizovanja Rudnika mrkog uglja «Banovići» d.o.o.Banovići (bosanski jezik)
  5. ODLUKA o utvrđivanju količina dizel-goriva EN 590 za potrebe rudnika i termoelektrana u razdoblju travanj-prosinac 2004.godine(hrvatski jezik)
    ODLUKA o utvrđivanju količina dizel-goriva EN 590 za potrebe rudnika i termoelektrana u periodu april-decembar 2004.godine (bosanski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 23/04 /03.05.2004./
  6. ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o načinu raspolaganja novčanim sredstvima prodajom preduzeća i banaka na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o načinu raspolaganja novčanim sredstvima prodajom preduzeća i banaka na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  7. ODLUKA o vrsti i minimalnim količinama sredstava potrebnih za sprovođenje lične i kolektivne zaštite građana i zaposlenika u poslovnim objektima i stambenim zgradama od prirodnih i drugih nesreća (bosanski jezik)
    ODLUKA o vrsti i minimalnim količinama sredstava potrebnih za provođenje osobne i kolektivne zaštite građana i zaposlenika u poslovnim objektima i stambenim zgradama od prirodnih i drugih nesreća (hrvatski jezik)
  8. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz tekuće rezerve Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za finansijsku pomoć području Popovog polja koje je ugroženo poplavom (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz tekuće pričuve Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za financijsku pomoć području Popovog polja koje je ugroženo poplavom (hrvatski jezik)
  9. ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «Pep International People s Empowerment Programme» Program za osposobljavanje stanovništva, Island za osnivanje ureda u Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «Pep International People s Empowerment Programme» Program za osposobljavanje stanovništva, Island za osnivanje ureda u Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  10. ODLUKA o davanju saglasnosti za reprogramiranje duga po osnovu isporučene električne energije (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju suglasnosti za reprogramiranje duga po osnovi isporučene električne energije (hrvatski jezik)
  11. ODLUKA o privremenom smanjenju stope poreza na promet putničkih automobila proizvedenih na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o privremenom smanjenju stope poreza na promet osobnih automobila proizvedenih na teritoriji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  12. ODLUKA o privremenom obustavljanju od izvršenja odluke CRPC donesene poslije 30.06.2003. godine
  13. ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevledinoj organizaciji «La Vigna di Engaddi-Vinograd u Engaddi» Italija Pratu via Lunga di Cafaggio 45, za osnivanje predstavništva u Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «La Vigna di Engaddi-Vinograd u Engaddi» Italija Pratu via Lunga di Cafaggio 45, za osnivanje predstavništva u Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  14. ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «L ordre Maronite Mariamite» «Maronitski Mariomitski red» Notre Dame de Lauaize, b.p. 31 Zouk Mosbeh Libanon, za osnivanje predstavništva u Federaciji Bosne i Hercegovine
  15. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz privremenog finansiranja Federacije Bosne i Hercegovine za period januar-mart 2004. godine za sufinansiranje razvojnog projekta obrazovanja (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz privremenog financiranja Federacije Bosne i Hercegovine za period siječenj-ožujak 2004. godine za sufinanciranje razvojnog projekta obrazovanja (hrvatski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 24/04 /08.05.2004./
  16. ODLUKA o utvrđivanju postojećeg oblika organizovanja Međunarodnog aerodroma «Sarajevo» d.o.o. Sarajevo
  17. ODLUKA o davanju suglasnosti na Odluku o izmjeni Odluke o stopama odnosno iznosima posebnih vodoprivrednih naknada (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju saglasnosti na Odluku o izmjeni Odluke o stopama odnosno iznosima posebnih vodoprivrednih naknada (bosanski jezik)
  18. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Carinskoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine
  19. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu obrazovanja i nazuke (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2003. godinu Federalnom ministarstvu obrazovanja i nauke (bosanski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 25/04 /15.05.2004./
  20. ODLUKA o odobravanju godišnjeg obračuna Federalne direkcije robnih rezervi za 2003. godinu (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju godišnjeg obračuna Federalne direkcijerobnih rezervi za 2003. godinu (hrvatski jezik)
  21. ODLUKA o prijenosu prava korištenja na poslovnim objektima u ulici Odobašina (Krajiška) broj 45 i u ulici Alipašina broj 14 - blok broj 2 (bosanski jezik)
    ODLUKA o prijenosu prava korištenja na poslovnim objektima u ulici Odobašina (Krajiška) broj 45 i u ulici Alipašina broj 14 - blok broj 2 (hrvatski jezik)
  22. ODLUKA o dopuni Odluke o utvrđivanju prioritetnih vertikalnih programa zdravstvene zaštite od interesa za Federaciju Bosne i Hercegovine i prioritetnih najsloženijih oblika zdravstvane zaštite iz određenih specijalističkih djelatnosti koje će se pružati osiguranim osobama na teritoriju Federacije Bosne i Hercegovine
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 26/04 /19.05.2004./
  23. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
    Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje Razvojnog
    projekta obrazovanja (bosanski jezik)

    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje Razvojnog projekta obrazovanja (hrvatski jezik)
  24. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
    Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu obrazovanja i nauke, u svrhu finansijske podrške Univerzitetu u Sarajevu za realizaciju aktivnosti Centra za interdisciplinarne postdiplomske studije Univerziteta u Sarajevu (bosanski jezik)

    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministrastvu obrazovanja i nauke, u svrhu financijske podrške Univerzitetu u Sarajevu za realizaciju aktivnosti Centra za interdisciplinarne postdiplomske studije Univerziteta u Sarajevu (hrvatski jezik)
  25. ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijumima
    raspodjele sredstava «Transfera za Fond za nakladništvo» utvrđenih Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu
  26. ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima
    raspodjele sredstava tekućih transfera utvrđenih Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu kulture i sporta
  27. ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima
    raspodjele sredstava «Transfera za kinematografiju» utvrđenog Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine

    «Službene novine Federacije BiH» , broj 27/04 /22.05.2004./
  28. ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «Institute For War Peace Reporting» Lancaster House 33. Islington High Street, London Engleska, za osnivanje ureda u Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «Institute For War Peace Reporting» Lancaster House 33. Islington High Street, London Engleska, za osnivanje ureda u Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  29. ODLUKA o ranijem otpustu vojnika sa odsluženja vojnog roka (hrvatski jezik)
    ODLUKA o ranijem otpustu vojnika sa odsluženja vojnog roka (bosanski jezik)
  30. ODLUKA o rasporedu sredstava «Transfer za parlamentarne političke stranke» Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu
  31. ODLUKA o usvajanju i realizaciji Programa financijske pomoći rudnicima uglja u Federaciji Bosne i Hercegovine za nabavu sredstava osobne i kolektivne zaštite radnika (hrvatski jezik)
    ODLUKA o usvajanju i realizaciji Programa finansijske pomoći rudnicima uglja u Federaciji Bosne i Hercegovine za nabavku sredstava lične i kolektivne zaštite radnika (bosanski jezik)
  32. ODLUKA o usvajanju i realizaciji Programa financijske pomoći rudnicima uglja i boksita u Federaciji Bosne i Hercegovine za nabavu eksplozivnih materija (hrvatski jezik)
    ODLUKA o usvajanju i realizaciji Programa finansijske pomoći rudnicima uglja i boksita u Federaciji Bosne i Hercegovine za nabavku eksplozivnih materija (bosanski jezik)
  33. ODLUKA o usvajanju i realizaciji Programa financijske pomoći Rudniku mangana Bužim u Bužimu za financiranje pokretanja proizvodnje (hrvatski jezik)
    ODLUKA o usvajanju i realizaciji Programa finansijske pomoći Rudniku mangana Bužim u Bužimu za finansiranje pokretanja proizvodnje (bosanski jezik)
  34. ODLUKA o usvajanju i realizaciji Programa financijske pomoći modernizaciji Rudnika mrkog uglja «Zenica» Zenica (hrvatski jezik)
    ODLUKA o usvajanju i realizaciji Programa finansijske pomoći modernizaciji Rudnika mrkog uglja «Zenica» Zenica (bosanski jezik)
  35. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje Projekta obnove obrazovanja 757 P koji se financira kreditom OPEC fonda, za prvi i drugi kvartal 2004. godine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje Projekta obnove obrazovanja 757 P koji se finansira kreditom OPEC fonda, za prvi i drugi kvartal 2004. godine (bosanski jezik)
  36. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje Projekta «Razvoj male komercijalne poljoprivrede» za prvi i drugi kvartal 2004. godine ( hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje Projekta «Razvoj male komercijalne poljoprivrede» za prvi i drugi kvartal 2004. godine (bosanski jezik)
  37. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje Projekta IFAD 562 BA, za drugi kvartal 2004. godine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje Projekta IFAD 562 BA, za drugi kvartal 2004. godine (bosanski jezik)
  38. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje Projekta tehničke pomoći za socijalno osiguranje, za prvi i drugi kvartal 2004. godine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje Projekta tehničke pomoći za socijalno osiguranje, za prvi i drugi kvartal 2004. godine (bosanski jezik)
  39. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje Razvojnog projekta obrazovanja, za drugi kvartal 2004. godine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje Razvojnog projekta obrazovanja, za drugi kvartal 2004. godine (bosanski jezik)
  40. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu rada i socijalne politike (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu rada i socijalne politike (bosanski jezik)
  41. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnoj direkciji robnih rezervi (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnoj direkciji robnih rezervi (bosanski jezik)
  42. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje Projekta «Osnovno zdravstvo» za prvi i drugi kvartal 2004. godine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje Projekta «Osnovno zdravstvo» za prvi i drugi kvartal 2004. godine (bosanski jezik)
  43. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje Projekta olakšanja trgovine i transporta u Jugoistočnoj Evropi (TTFSE), za prvi i drugi kvartal 2004. godine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje Projekta olakšanja trgovine i transporta u Jugoistočnoj Evropi (TTFSE), za prvi i drugi kvartal 2004. godine (bosanski jezik)
  44. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje Projekta tehničke pomoći u procesu privatizacije (PTAC), Projekta razvitka zajednica (CDP) i Projekta lokalnog razvoja (LDP), za drugi kvartal 2004. godine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje Projekta tehničke pomoći u procesu privatizacije (PTAC), Projekta razvitka zajednica (CDP) i Projekta lokalnog razvoja (LDP), za drugi kvartal 2004. godine (bosanski jezik)
  45. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Obavještajno-sigurnosnoj službi Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Obavještajno-sigurnosnoj službi Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  46. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja i okoliša (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja i okoliša (bosanski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 28/04 /26.05.2004./
  47. ODLUKA o raspodjeli dijela dobiti JP «BH TELECOM» , Sarajevo,
    «Međunarodni aerodrom Sarajevo» , Sarajevo, «Hrvatske telekomunikacije» d.o.o. , Mostar, «Hrvatske pošte» d.o.o.Mostar po godišnjem obračunu i utvrđenoj dobiti za 2003. godinu (bosanski jezik)

    ODLUKA o raspodjeli dijela dobiti JP «BH TELECOM» , Sarajevo,
    «Međunarodni aerodrom Sarajevo» , Sarajevo, «Hrvatske telekomuninacije» d.o.o. , Mostar, «Hrvatske pošte» d.o.o., Mostar po godišnjem obračunu i utvrđenoj dobiti za 2003. godinu (hrvatski jezik)

    «Službene novine Federacije BiH», broj 29/04/ 29.05.2004./
  48. ODLUKA o kriterijima za izbor i imenovanje zamjenika direktora Federalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje
  49. ODLUKA o kriterijima za izbor i imenovanje člana Upravnog odbora Federalnog zavoda za zapošljavanje
  50. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
    Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje Projekta tehničke pomoći reformi socijalnog sektora u BiH – SOTAC, za prvi i drugi kvartal 2004. godine (bosanski jezik)

    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje Projekta tehničke pomoći reformi socijalnog sektora u BiH – SOTAC, za prvi i drugi kvartal 2004. godine (hrvatski jezik)
  51. ODLUKA o utvrđivanju sredstava koja će se naplaćivati u toku mjeseca oktobra 2004. godine na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine za «Dječiju nedjelju»
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 30/04 /31.05.2004./
  52. ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima
    raspodjele sredstava tekućih transfera utvrđenih Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu obrazovanja i nauke (bos)

    ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima
    raspodjele sredstava tekućih transfera utvrđenih Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu obrazovanja i nauke (hrv)

    «Službene novine Federacije BiH» , broj 31/04 /05.06.2004./
  53. ODLUKA o odobravanju prijenosa prava vlasništva na vozilu marke Mercedes Benz
  54. ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o odobravanju Ugovora o zaduženju Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o odobravanju Ugovora o zaduženju Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  55. ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji
    «Solidarieta E Aiuto Per Casa Internazionale Della Pace» (SACIP)» - Solidarnost i pomoć međunarodnoj kući mira «Nocet (PR), Via C.A. Dalla Chiesa br. 38a, Italija za osnivanje ureda u Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)

    ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «Solidarieta E Aiuto Per La Casa Internazionale Della Pace» (SACIP)» - Solidarnost i pomoć međunarodnoj kući mira «Nocet (PR), Via C.A. Dalla Chiesa br. 38a, Italija, za osnivanje ureda u Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  56. ODLUKA o davanju saglasnosti na Program rada Federalnog zavoda zapošljavanje za 2004. godinu
  57. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije
    Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Uredu predsjednika Federacije Bosne i Hercegovine – 1101 (bosanski jezik)

    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Uredu predsjednika Federacije Bosne i Hercegovine – 1101 (hrvatski jezik)
  58. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
    Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu obrazovanja i nauke (bosanski jezik)

    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu obrazovanja i nauke (hrvatski jezik)
  59. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
    Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje Projekta «Razvoj i zaštita šuma (Šume 2)» , za prvi i drugi kvartal 2004. godine (bosanski jezik)

    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje Projekta «Razvoj i zaštita šuma (Šume 2)» , za prvi i drugi kvartal 2004. godine (hrvatski jezik)
  60. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
    Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje Projekta «Poticanje poduzetništva u sektoru voćarstva i povrtlarstva u regiji Tuzla-Banja Luka» (bosanski jezik)

    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje Projekta «Poticanje poduzetništva u sektoru voćarstva i povrtlarstva u regiji Tuzla-Banja Luka» (hrvatski jezik)
  61. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije
    Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufunansiranje Projekta «Upravljanje čvrstim otpadom» za prvi i drugi kvartal 2004. godine (bosanski jezik)

    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje Projekta «Upravljanje čvrstim otpadom» za prvi i drugi kvartal 2004. godine (hrvatski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 32/04 /12.06.2004./
  62. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje projekta PELRP-IDA kredit 33850 bos, za prvi i drugi kvartal 2004. godine
  63. ODLUKA o usvajanju programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava «Transferi za poljoprivredu» utvrđenih Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu (bosanski jezik)
    ODLUKA o usvajanju programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava «Transferi za poljoprivredu» utvrđenih Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu (hrvatski jezik)
  64. ODLUKA o usvajanju programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava «Transfer za pošumljavanje» , utvrđenih Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu (bosanski jezik)
    ODLUKA o usvajanju programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava «Transfer za pošumljavanje» , utvrđenih Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu (hrvatski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH», broj 33/04 /19.06.2004./
  65. ODLUKA o davanju saglasnosti za imenovanje Komisije za vođenje postupka za prekršaje kojima se povrijeđuju federalni propisi iz nadležnosti Federalnog ministarstva finansija
  66. ODLUKA o davanju saglasnosti za razrješenje Komisije za vođenje postupka za prekršaje kojima se povrijeđuju federalni propisi iz nadležnosti Federalnog ministarstva finansija
  67. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava za servisiranje vanjskog duga iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu financija-Federalnom ministarstvu finansija (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava za servisiranje vanjskog duga iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu finansija-Federalnom ministrastvu financija (bosanski jezik)
  68. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja i okoliša (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja i okoliša (bosanski jezik)
  69. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine za financijsku podršku Fondaciji «Pravda za Bosnu i Hercegovinu»
  70. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Uredu potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine -1102 (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Uredu potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine-1102 (bosanski jezik)
  71. ODLUKA o usvajanju Bilance energetskih potreba Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu (hrvatski jezik)
    ODLUKA o usvajanju Bilansa energetskih potreba Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu (bosanski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» broj 34/04 /26.06.2004./
  72. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja i okoliša, neophodnih za rad ekspertnog tima na izradi dokumenata za Nacionalni park «Una»
  73. ODLUKA o izmjeni i dopuni Odluke o raspodjeli dijela dobiti JP «BH Telecom» , Sarajevo, «Međunarodni aerodrom Sarajevo», Sarajevo, «Hrvatske telekomunikacije» d.o.o., Mostar, «Hrvatske pošte» d.o.o., Mostar po godišnjem obračunu i utvrđenoj dobiti za 2003. god. (bosanski jezik)
    ODLUKA o izmjeni i dopuni Odluke o raspodjeli dijela dobiti JP «BH Telecom» , Sarajevo, «Međunarodni aerodrom Sarajevo», Sarajevo, «Hrvatske telekomunikacije» d.o.o., Mostar, «Hrvatske pošte» d.o.o., Mostar po godišnjem obračunu i utvrđenoj dobiti za 2003. god. (hrvatski jezik)
  74. ODLUKA o davanju saglasnosti na projekat «Analiza mogućeg korištenja obnovljivih energija za proizvodnju električne energije u Bosni i Hercegovini (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju suglasnosti na projekat «Analiza mogućeg korištenja obnovljivih energija za proizvodnju električne energije u Bosni i Hercegovini (hrvatski jezik)
  75. ODLUKA o pristupanju podnošenju prijedloga za otvaranje stečajnog postupka nad imovinom «Energoinvest-Livnica d.d. Sarajevo (bosanski jezik)
    ODLUKA o pristupanju podnošenju prijedloga za otvaranje stečajnog postupka nad imovinom «Energoinvest-Livnica d.d. Sarajevo (hrvatski jezik)
  76. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz BudžetaFederacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za pružanje finansijske pomoći PS «Vitezit» d.o.o. Vitez (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za pružanje financijske pomoći PS «Vitezit» d.o.o. Vitez (hrvatski jezik)
  77. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Općini Prozor-Rama (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Općini Prozor-Rama (hrvatski jezik)
  78. ODLUKA o naplati Royality taxe za razvoj avio prometa (bosanski jezik)
    ODLUKA o naplati Royality taxe za razvoj avio prometa (hrvatski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» broj, 35/04 /03.07.2004./
  79. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu odbrane-Federalnom ministarstvu obrane (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu obrane-Federalnom ministarstvu odbrane (hrvatski jezik)
  80. ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava «Transfer za veterinarstvo» , utvrđenih Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu (bosanski jezik)
    ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava «Transfer za veterinarstvo» , utvrđenih Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu (hrvatski jezik)
  81. ODLUKA o kriterijima za imenovanje u upravna vijeća u oblasti zdravstva
  82. ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava tekućih transfera utvrđenih Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu raseljenih osoba i izbjeglica
  83. ODLUKA o odobravanju izdvajanja dodatnih sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje Projekta tehničke pomoći za socijalno osiguranje, za prvi i drugi kvartal 2004. godine (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja dodatnih sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje Projekta tehničke pomoći za socijalno osiguranje, za prvi i drugi kvartal 2004. godine (hrvatski jezik)
  84. ODLUKA o odobravanju izdvajanja dodatnih sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za drugi kvartal 2004. godine, za sufinansiranje Projekta tehničke pomoći u procesu privatizacije (PTAC) , Projekta razvitka zajednica (CDP) i Projekta lokalnog razvoja (LDP) (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja dodatnih sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za drugi kvartal 2004. godine, za sufinanciranje Projekta tehničke pomoći u procesu privatizacije (PTAC) , Projekta razvitka zajednica (CDP) i Projekta lokalnog razvoja (LDP) (hrvatski jezik)
  85. ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «International Republican Institute» , Suite 7001225, Eye St. NW. Washington D.C. 20005. SAD, za osnivanje predstavništva u Federaciji Bosne i Hercegovine
  86. ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «Motherhood Foundation International» Netherlands Andijk, Horn 13, Holandija, za osnivanje predstavništva u Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «Motherhood Foundation International» Netherlands Andijk, Horn 13, Holandija, za osnivanje predstavništva u Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  87. ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava «Transfer za zdravstvene institucije od značaja za Federaciju Bosne i Hercegovine» utvrđenih Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu zdravstva (bosanski jezik)
    ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava «Transfer za zdravstvene institucije od značaja za Federaciju Bosne i Hercegovine» utvrđenih Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu zdravstva (hrvatski jezik)
  88. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje faze VI Programa deminiranja 2003/2004 (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna FederacijeBosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje faze VI Programa deminiranja 2003/2004 (hrvatski jezik)
  89. ODLUKA o odobravanju izdvajanja dodatnih sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje Projekta olakšanja trgovine i transporta u Jugoistočnoj Evropi (TTFSE), za prvi i drugi kvartal 2004. godine (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja dodatnih sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje Projekta olakšanja trgovine i transporta u Jugoistočnoj Evropi (TTFSE), za prvi i drugi kvartal 2004. godine (hrvatski jezik)
  90. ODLUKA o rasporedu sredstava za ekshumacije za 2004. godinu
  91. ODLUKA o unutarnjoj preraposdjeli sredstava iz proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu kabineta potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine
  92. ODLUKA o usvajanju programa utroška sredstava s a kriterijima raspodjele sredstava tekućeg transfera ''Poticaj za poduzetništvo'' utvrđenog budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta
  93. ODLUKA (bosanski jezik)
    ODLUKA (hrvatski Jezik)
  94. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, za finansijsku pomoć za pripremne radove za otvaranje Starog mosta u Mostaru (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, za financijsku pomoć za pripremne radove za otvaranje Starog mosta u Mostaru (hrvatski jezik)
  95. ODLUKA o glavnom operativnom planu odbrane od poplava za 2004. godinu (bosanski jezik)
    ODLUKA o glavnom operativnom planu obrane od poplava za 2004. godinu (hrvatski jezik)
  96. ODLUKA o odobravanju izdvajanja dodatnih sredstava iz budžeta federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za nabavku putničkog automobila, po principu staro za novo (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja dodatnih sredstava iz proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za nabavku putničkog automobila, po principu staro za novo (hrvatski jezik)
  97. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom tužilaštvu Federacije Bosne i Hercegovine – Federalnom tužiteljstvu Federacije Bosne i Hercegovine, za isplatu putnih troškova članu ekspertnog tima  (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom tužiteljstvu Federacije Bosne i Hercegovine – Federalnom tužilaštvu Federacije Bosne i Hercegovine, za isplatu putnih troškova članu ekspertnog tima (hrvatski jezik)
  98. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu finansija – Federalnom ministarstvu financija za finansijsku pomoć Ljubljanskoj banci d.d. Sarajevo (bosanski jezik) 
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu financija – Federalnom ministarstvu finansija za financijsku pomoć Ljubljanskoj banci d.d. Sarajevo (hrvatski jezik)
  99. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine za udruženje građana pokret ''Majke enklave Srebrenica i Žepa'' (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine za udruženje građana pokret ''Majke enklave Srebrenica i Žepa'' (hrvatski jezik)
  100. ODLUKA o privremenom ukidanju stopa poreza na promet proizvoda i stope poreza na promet usluga za pogrebnu opremu i usluge ukopa u ''Memorijalnom centru i groblju Srebrenica – Potočari'' (bosanski jezik)
    ODLUKA o privremenom ukidanju stopa poreza na promet proizvoda i stope poreza na promet usluga za pogrebnu opremu i usluge ukopa u ''Memorijalnom centru i groblju Srebrenica – Potočari'' (hrvatski jezik)
  101. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu zdravstva (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu zdravstva (hrvatski jezik)
  102. ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava tekućih transfera utvrđenih Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu kulture i sporta
  103. ODLUKA o gotovinskoj isplati druge polovice neisplaćene penzije za mjesec Oktobar 2000. godine
    «Službene novine Federacije BiH», broj 38/04 (17.7.2004.)
  104. ODLUKA o davanju saglasnosti na promjenu oblika organizovanja JP «BH POŠTA», Sarajevo u društvo sa ograničenom odgovornošću
  105. ODLUKA o isplati sredstava za regres za godišnji odmor iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu (bosanski jezik)
    ODLUKA o isplati sredstava za regres za godišnji odmor iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu (hrvatski jezik)
  106. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za više budžetskih korisnika u cilju obezbjeđenja sredstava za isplatu regresa za godišnji odmor (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za više proračunskih korisnika u cilju obezbjeđenja sredstava za isplatu regresa za godišnji odmor (hrvatski jezik)
  107. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu raseljenih osoba i izbjeglica, u svrhu finansijske pomoći za podršku obilježavanja 9. godišnjice genocida nad građanima Srebrenice «Zaštićene zone» UN-a i ukopa identificiranih nastradalih osoba iz jula 1995. godine (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu raseljenih osoba i izbjeglica, u svrhu financijske pomoći za podršku obilježavanja 9. godišnjice genocida nad građanima Srebrenice «Zaštićene zone» UN-a i ukopa identificiranih nastradalih osoba iz jula 1995. godine (hrvatski jezik)
  108. ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke o utemeljenju jedinice za implementaciju projekta tehničke pomoći za socijalno osiguranje (SITAP)
  109. ODLUKA o usklađivanju rashoda s ostvarenim prihodima Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu (bosanski jezik)
    ODLUKA o usklađivanju rashoda s ostvarenim prihodima Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu (hrvatski jezik)
  110. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu finansija-Federalnom ministarstvu financija (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu financija-Federalnom ministarstvu finansija (hrvatski jezik)
  111. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije BiH za rad Agencije za državnu službu (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije BiH za rad Agencije za državnu službu (hrvatski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH, broj 39/04 (24.7.2004.)
  112. ODLUKA o načinu obrazovanja i visini naknade za rad stručnih komisija i drugih radnih tijela osnovanih od strane Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i rukovoditelja Federalnih organa državne službe
  113. ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava «Transfer za civilne invalide (devet udruženja)» utvrđenog Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu rada i socijalne politike
  114. ODLUKA o zaštitnim cijenama pojedinih poljoprivrednih proizvoda u 2004. godini
  115. ODLUKA kojom se daje suglasnost za Program utroška sredstava za izgradnju autoputa Zenica-Sarajevo za 2004. godinu (hrvatski jezik)
    ODLUKA kojom se daje saglasnost za Program utroška sredstava za izgradnju autoputa Zenica-Sarajevo za 2004. godinu (bosanski jezik)
  116. ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «EVNGELISCHES DIAKONIEWERK GALLNEUKIRCHEN» Austrija 4210 Gallneukirchen Martin Boss Sttrasse 4, za osnivanje ureda u Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «EVNGELISCHES DIAKONIEWERK GALLNEUKIRCHEN» Austrija 4210 Gallneukirchen Martin Boss Sttrasse 4, za osnivanje ureda u Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  117. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnoj direkciji robnih rezervi (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnoj direkciji robnih rezervi (bosanski jezik)
  118. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu financija – Federalnom ministarstvu finansija, u svrhu zaštite od neovlaštenog pristupa u Aplikaciju za trezorsko poslovanje (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu finansija – Federalnom ministarstvu financija, u svrhu zaštite od neovlaštenog pristupa u Aplikaciju za trezorsko poslovanje (bosanski jezik)
  119. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vojsci Federacije Bosne i Hercegovini (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vojsci Federacije Bosne i Hercegovini (bosanski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH, broj 40/04 (28.07.2004.)
  120. ODLUKA Standardnoj klasifikaciji zanimanja u Federaciji Bosne i Hercegovine
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 42/04 (07.08.2004.)
  121. ODLUKA o davanju na korištenje poslovnog prostora u zgradi Vlade Federacije Bosne i Hercegovine u Mostaru u ulici Ante Starčevića bb Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta i Federalnom ministarstvu finansija/ financija (Ured riznica-trezor) u Mostaru
  122. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalniom ministarstvu za pitanja branitelja i invalida domovinskog rata- Federalnom ministarstvu za pitanja boraca i invalida odbrambeno- oslobodilačkog rata za financijsku pomoć Savezu ratnih vojnih invalida Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalniom ministarstvu za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata- Federalnom ministarstvu za pitanja branitelja i invalida domovinskog rata za finansijsku pomoć Savezu ratnih vojnih invalida Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  123. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu za pitanja branitelja i invalida domovinskog rata- Federalnom ministarstvu za pitanja boraca i invalida odbrambeno- oslobodilačkog rata (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata-Federalnom ministarstvu za pitanja branitelja i invalida domovinskog rata (bosanski jezik)
  124. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnoj direkciji za civilno zrakoplovstvo-Federalnoj direkciji za civilnu avijaciju u cilju obezbjeđenja sredstava za isplatu regresa za godišnji odmor (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnoj direkciji za civilnu avijaciju -Federalnoj direkciji za civilno zrakoplovstvo u cilju obezbjeđenja sredstava za isplatu regresa za godišnji odmor (bosanski jezik)
  125. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu prometa i komunikacija u cilju obezbjeđenja sredstava za isplatu regresa za godišnji odmor (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu prometa i komunikacija u cilju obezbjeđenja sredstava za isplatu regresa za godišnji odmor (bosanski jezik)
  126. ODLUKA o davanju saglasnosti za provođenje postupka neposredne pogodbe
  127. ODLUKA o davanju saglasnosti za zaključivanje Ugovora za poslove pripreme i prodaje Privrednog društva «Krivaja» Zavidovići
  128. ODLUKA o davanju saglasnosti za upućivanje pripadnika bh. kontigenta civilne policije, s područja Federacije Bosne i Hercegovine, u mirovnu misiju UN-a na Haitiju
  129. ODLUKA o utvrđivanju Akcionog plana prestrukturiranja i modernizacije rudnika ugljena u Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o utvrđivanju Akcionog plana prestrukturiranja i modernizacije rudnika ugljena u Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  130. ODLUKA o davanju saglasnosti Federalnom ministarstvu odbrane da, u okviru nadležnosti Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, provede Instrukciju o utvrđivanju i obavezi poštivanja rokova o zabrani prometa malog i lakog naoružanja Oružanih snaga Bosne i Hercegovine
  131. ODLUKA o ustupanju na privremeno korištenje nekretnine u ul. Radičeva, zgrada bivšeg studentskog doma «Mladen Stojanović» upisanim u ZK uložak broj XLVIII/31, katastarska općina Sarajevo, Kantonu Sarajevo, za smještaj Kantonalnog tužilaštva Sarajevo
  132. ODLUKA o davanju saglasnosti na Projekt UNDP: Jačanje kapaciteta BiH predstavnika vlasti u oblasti kreiranja politike, razvoja strategije i implementacije reforme javne uprave te jačanja praksi u oblasti upravljanja ljudskim resursima
  133. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004.godinu za više proračunskih korisnika (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004.godinu za više proračunskih korisnika (bosanski jezik)
  134. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Federalnoj novinskoj agenciji (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Federalnoj novinskoj agenciji (bosanski jezik)
  135. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Zavodu za kontrolu lijekova (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unurašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Zavodu za kontrolu lijekova (bosanski jezik)
  136. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu prometa i komunikacija (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu prometa i komunikacija (bosanski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 43/04 (14.08.2004.)
  137. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Uredu za zakonodavstvo Vlade Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Uredu za zakonodavstvo Vlade Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  138. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu trgovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu trgovine (hrvatski jezik)
  139. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Federalnom ministarstvu finansija-Federalnom ministarstvu financija
  140. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata- Federalnom ministarstvu za pitanja branitelja i invalida domovinskog rata (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu za pitanja branitelja i invalida domovinskog rata- Federalnom ministarstvu za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata (hrvatski jezik)
  141. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Arhivu Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Arhivu Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  142. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Finansijskoj policiji – Financijskoj policiji (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Financijskoj policiji – Finansijskoj policiji (hrvatski jezik)
  143. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu , Javnoj ustanovi Centar za edukaciju sudija i tužilaca (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu , Javnoj ustanovi Centar za edukaciju sudaca i tužitelja (hrvatski jezik)
  144. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Carinskoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Carinskoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  145. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Federalnom ministarstvu pravde (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Federalnom ministarstvu pravde (hrvatski jezik)
  146. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Federalnoj upravi za geodetske i iimovinsko-pravne poslove (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Federalnoj upravi za geodetske i iimovinsko-pravne poslove (hrvatski jezik)
  147. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva
  148. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu kazneno- popravnim zavodima (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu kazneno- popravnim zavodima (hrvatski jezik)
  149. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Instituciji ombudsmena-ombudsmana (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu, Instituciji ombudsmana-ombudsmena (hrvatski jezik)
  150. ODLUKA o davanju saglasnosti za stavljanje van snage Sporazuma o mjerama za izgradnju povjerenja i sigurnosti u Bosni i Hercegovini
  151. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine za međunarodnu ligu humanista (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine za međunarodnu ligu humanista (hrvatski jezik)
  152. ODLUKA o osnivanju Komisije za implementaciju programa podsticajnih mjera za zapošljavanje u poljoprivredi
  153. ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke u usklađivanju rashoda s ostvarenim prihodima Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu (bosanski jezik)
    ODLUKA o izmjenama i dopunama Odluke u usklađivanju rashoda s ostvarenim prihodima Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu (hrvatski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 44/04 (21.8.2004.)
  154. ODLUKA o utrošku sredstava budžeta Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata za 2004. godinu, na teret pozicije 6143 – transfer za dovršetak započetih objekata branitelja i invalida
  155. ODLUKA o preuzimanju od Željezare «Zenica» d.o.o. Zenica dijela državnog kapitala
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 45/04 (28.08.2004.)
  156. ODLUKA o utvrđivanju visine boravišne pristojbe za 2005. godinu (hrvatski jezik)
    ODLUKA o utvrđivanju visine boravišne takse za2005. godinu (bosanski jezik)
  157. ODLUKA o privremenoj zabrani izvoza trupaca iz Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o privremenoj zabrani izvoza trupaca iz Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  158. ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «Humanitarian Deminning Italian Group (HDIG)», Roma Largo, Cecchignola N 4 Italija, za osnivanje ureda u Federaciji Bosne i Hercegovine
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 46/04 (04.09.2004.)
  159. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja i okoliša za finansijsku pomoć J.P. «Park prirode Blidinje» (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja i okoliša za financijsku pomoć J.P. «Park prirode Blidinje» (hrvatski jezik)
  160. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  161. ODLUKA o davanju saglasnosti na Izvještaj o realizaciji plana i programa Direkcije cesta Federacije BiH
  162. ODLUKA o izuzimanju usluga adaptacije Đačkog doma u Travniku od primjene Uredbe o postupku nabavke roba, vršenju usluga i ustupanju radova
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 47/04 (11.09.2004.)
  163. ODLUKA o utrošku sredstava Budžeta Federalnog ministarstva za
    pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata za 2004. godinu, na teret pozicije 614200 – transfer za pomoć u liječenju
  164. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja i okoliša za pokroviteljstvo drugog međunarodnog sajma«EKOBIS 2004» (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja i okoliša za pokroviteljstvo drugog međunarodnog sajma «EKOBIS 2004» (hrvatski jezik)
  165. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vrhovnom sudu Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vrhovnom sudu Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  166. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Uredu za reviziju Proračuna u Federaciji Bosne i Hercegovine
  167. ODLUKA o davanju suglasnosti o lokaciji i uvjetima za osnivanje Slobodne zone «Jelah» d.o.o. Jelah-Tešanj
    »Službene novine Federacije BiH» , broj 48/04 (18.09.2004.)
  168. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje projekta olakšanja trgovine i transporta u Jugoistočnoj Europi (TTFSE), za treći kvartal 2004. godine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje projekta olakšanja trgovine i transporta u Jugoistočnoj Evropi (TTFSE), za treći kvartal 2004. godine (bosanski jezik)
  169. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu odbrane-Federalnom ministarstvu obrane
  170. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vojsci Federacije Bosne i Hercegovine
  171. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu financija-Federalnom ministarstvu finansija ( hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu finansija-Federalnom ministarstvu financija ( bosanski jezik)
  172. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine (Agencija za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine) (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine (Agencija za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine) (bosanski jezik)
  173. ODLUKA o izmjeni Odluke o usklađivanju rashoda s ostvarenim prihodima Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu (hrvatski jezik)
    ODLUKA o izmjeni Odluke o usklađivanju rashoda s ostvarenim prihodima Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu (bosanski jezik)
  174. ODLUKA o davanju suglasnosti za reprogramiranje duga po osnovi isporučene električne energije (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju saglasnosti za reprogramiranje duga po osnovu isporučene električne energije (bosanski jezik)
  175. ODLUKA o utvrđivanju interesa Federacije Bosne i Hercegovine za obavljanje usluga željezničkog putničkog saobraćaja
  176. ODLUKA o davanju saglasnosti na Ugovor o finansiranju održavanja željezničke infrastrukture između Federalnog ministarstva prometa i komunikacija i JP Željeznice Federacije BiH Sarajevo
  177. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za pružanje financijske pomoći SIL «Soda invest Lukavac» d.o.o. (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za pružanje finansijske pomoći SIL «Soda invest Lukavac» d.o.o. (bosanski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 50/04 (25.09.2004.)
  178. ODLUKA o davanju saglasnosti za potpisivanje Protokola za Projekat «Finansiranje komunalne infrastrukture» (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju suglasnosti za potpisivanje Protokola za Projekat «Financiranje komunalne infrastrukture» (hrvatski jezik)
  179. ODLUKA o raspoređivanju sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu općinama sa pozicije «Transfer kantonima i nižim nivoima vlasti»
  180. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnoj upravi civilne zaštite (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnoj upravi civilne zaštite (hrvatski jezik)
  181. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu rada i socijalne politike (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu rada i socijalne politike (hrvatski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 51/04 (02.10.2004.)
  182. ODLUKA o izmjeni Odluke o osnutku Gospodarskog društva za skladištenje tečnih goriva «Terminali Federacije» d.o.o. Sarajevo (hrvatski jezik)
    ODLUKA o izmjeni Odluke o osnivanju Privredenog društva za skladištenje tečnih goriva «Terminali Federacije» d.o.o. Sarajevo (bosanski jezik)
  183. ODLUKA o usvajanju Programa utroška sredstava «Transfer za pomoć izgradnji Dnevnog centra-Travnik» utvrđenog Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu rada i socijalne politike
  184. ODLUKA o načinu obezbjeđenja sredstava, Program utroška sredstava i izboru Banke za kreditiranje Programa podsticajnih mjera za zapošljavanje u poljoprivredi
  185. ODLUKA o davanju na privremeno korištenje vojarne «Mustafa Hajrulahović-Talijan» Sarajevo, Obavještajno-sigurnosnoj agenciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju na privremeno korištenje kasarne «Mustafa Hajrulahović-Talijan» Sarajevo, Obavještajno-sigurnosnoj agenciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 52/04 /09.10.2004./
  186. ODLUKA o davanju saglasnosti za reprogramiranje duga po osnovu isporučene električne energije (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju suglasnosti za reprogramiranje duga temeljem isporučene električne energije (hrvatski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 54/04 /16.10.2004./
  187. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava za sufinansiranje nabavke 15 putničkih aqutomobila «Škoda Fabia» za nagradu osvajačima zlatne olimpijske medalje, članovima, trenerima i selektoru Reprezentacije Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci
  188. ODLUKA o davanju saglasnosti BH Telecom d.d. Sarajevo za zaključivanje Ugovora zbog posebnih interesa, okolnosti i namjene putem neposredne pogodbe
  189. ODLUKA o dopuni Odluke o odobravanju dijela sredstava «Transfer za posebne namjene – elementarne nepogode» kao pomoć općini Čapljina
  190. ODLUKA o davanju saglasnosti na Odluku o izmjenama i dopunama Statuta Direkcije cesta Federacije BiH
  191. ODLUKA o davanju na korišćenje sportskog terena u kompleksu «Ramiz Salčin» u Sarajevu Sudu Bosne i Hercegovine
  192. ODLUKA o davanju suglasnosti za prihvatanje kredita Međunarodne asocijacije za razvitak (IDA) za Projekt urbane infrastrukture i pružanja usluga (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju saglasnosti za prihvatanje kredita Međunarodne asocijacije za razvitak (IDA) za Projekt urbane infrastrukture i pružanja usluga (bosanski jezik)
  193. ODLUKA o davanju suglasnosti za zaključivanje Supsidijarnog kreditnog sporazuma između Federacije Bosne i Hercegovine i Bosne i Hercegovine za kredit Međunarodne asocijacije za razvitak (IDA) za Projekt urbane infrastrukture i pružanja usluga (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju saglasnosti za zaključivanje Supsidijarnog kreditnog sporazuma između Federacije Bosne i Hercegovine i Bosne i Hercegovine za kredit Međunarodne asocijacije za razvitak (IDA) za Projekt urbane infrastrukture i pružanja usluga (bosanski jezik)
  194. ODLUKA o odobravanju prodaje/nabavke po principu staro za novo putničkih automobila za potrebe Federalnog ministarstva rada i socijalne poilitike
  195. ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Uredu potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine – 1103 (hrvatski jezik)
    ODLUKA o unutarašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Uredu potpredsjednika Federacije Bosne i Hercegovine – 1103 (bosanski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 56/04 /23.10.2004./
  196. ODLUKA o davanju saglasnosti za prihvatanje kredita Međunarodneasocijacije za razvoj (IDA) za Drugi Projekat podrške zapošljavanju (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju suglasnosti za prihvatanje kredita Međunarodne asocijacije za razvitak (IDA) za Drugi Projekt podrške zapošljavanju (hrvatski jezik)
  197. ODLUKA o davanju saglasnosti za zaključivanje Supsidijarnog kreditnog sporazuma između Federacije Bosne i Hercegovine i Bosne i Hercegovine za kredit Međunarodne asocijacije za razvoj (IDA) za Drugi Projekt podrške zapošljavanju (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju suglasnosti za zaključivanje Supsidijarnog kreditnog sporazuma između Federacije Bosne i Hercegovine i Bosne i Hercegovine za kredit Međunarodne asocijacije za razvitak (IDA) za Drugi Projekt podrške zapošljavanju (hrvatski jezik)
  198. ODLUKA o davanju saglasnosti za prihvatanje kredita Međunarodne asocijacije za razvoj (IDA) za strukturno prilagođavanje ekonomskog upravljanja (EMSAC) (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju suglasnosti za prihvatanje kredita Međunarodne asocijacije za razvitak (IDA) za strukturno prilagođavanje ekonomskog upravljanja (EMSAC) (hrvatski jezik)
  199. ODLUKA o davanju saglasnosti za zaključivanje Supsidijarnog kreditnog sporazuma između Federacije Bosne i Hercegovine i Bosne i Hercegovine za kredit Međunarodne asocijacije za razvoj (IDA) za strukturno prilagođavanje ekonomskog upravljanja (EMSAC) (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju suglasnosti za zaključivanje Supsidijarnog kreditnog sporazuma između Federacije Bosne i Hercegovine i Bosne i Hercegovine za kredit Međunarodne asocijacije za razvitak (IDA) za strukturno prilagođavanje ekonomskog upravljanja (EMSAC) (hrvatski jezik)
  200. ODLUKA o davanju saglasnosti za prihvatanje kredita Međunarodne asocijacije za razvoj (IDA) za drugi kredit za strukturalno prilagođavanje socijalnog sektora (SOSAC II) (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju suglasnosti za prihvatanje kredita Međunarodne asocijacije za razvitak (IDA) za drugi kredit za strukturalno prilagođavanje socijalnog sektora (SOSAC II) (hrvatski jezik)
  201. ODLUKA o davanju saglasnosti za zaključivanje Supsidijarnog kreditnog sporazuma između Federacije Bosne i Hercegovine i Bosne i Hercegovine za kredit međunarodne asocijacije za razvoj (IDA) za strukturno prilagođavanje socijalnog sektora (SOSAC II) (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju suglasnosti za zaključivanje Supsidijarnog kreditnog sporazuma između Federacije Bosne i Hercegovine i Bosne i Hercegovine za kredit međunarodne asocijacije za razvoj (IDA) za strukturno prilagođavanje socijalnog sektora (SOSAC II) (hrvatski jezik)
  202. ODLUKA o davanju saglasnosti na Ugovor o prijenosu dijela udjela u društvu sa ograničenom odgovornošću «BH Steel Željezara» Zenica sa i između Federacije Bosne i Hercegovine i LNM Holdigns N.V.
  203. ODLUKA o davanju saglasnosti na Ugovor o prijenosu dijela udjela u društvu sa ograničenom odgovornošću «BH Steel Željezara» Zenica sa i između Federacije Bosne i Hercegovine i Kuwait Consulting & Investment Company
  204. ODLUKA o davanju saglasnosti na dopunjeni i izmijenjeni Ugovor o osnivanju društva sa ograničenom odgovornošću «BH Steel Željezara» Zenica između Federacije Bosne i Hercegovine, Kuwait Consulting & I Investment Company i LNM Holdings N.V.
  205. ODLUKA o davanju saglasnosti na prijedlog izmjenjenog Statuta društva sa ograničenom odgovornošću «BH Steel Željezara» Zenica
  206. ODLUKA o davanju saglasnosti na prijedlog izmjena i dopuna Poslovnika o radu Skupštine Društva sa ograničenom «BH Steel Željezara» Zenica
  207. ODLUKA o davanju saglasnosti na Prijedlog izmjena Poslovnika o radu Nadzornog odbora društva sa ograničenom odgovornošću «BH Steel Željezara» Zenica
  208. ODLUKA o utvrđivanju prijedloga kandidata za člana Nadzornog odbora Društva sa ograničenom odgovornošću «BH Steel Željezara» Zenica
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 58/04 /30.10.2004./
  209. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine za potrebe Odbora državne službe za žalbe (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine za potrebe Odbora državne službe za žalbe (hrvatski jezik)
  210. ODLUKA o unutrašnjoj preraspodjeli sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu finansija – Federalnom ministarstvu financija (bosanski jezik)
    ODLUKA o unutarnjoj preraspodjeli sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu financija – Federalnom ministarstvu finansija (hrvatski jezik)
  211. ODLUKA o odobravanju isplate razlike osnovice za plaću korisnika Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za sedmi mjesec 2004. godine
  212. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinansiranje faze VI Programa deminiranja 2003/2004 (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za sufinanciranje faze VI Programa deminiranja 2003/2004 (hrvatski jezik)
  213. ODLUKA o namjeri odabira prihvatanja novog partnera za sanaciju Energopetrol dd Sarajevo putem privatizacije ili dokapitalizacije (bosanski jezik)
    ODLUKA o namjeri odabira prihvatanja novog partnera za sanaciju Energopetrol dd Sarajevo putem privatizacije ili dokapitalizacije (hrvatski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 61 /04 06.11.2004./
  214. ODLUKA o utrošku dijela sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu sa pozicije «Transfer za prestruktuiranje industrije i rudarstva» (bosanski jezik)
    ODLUKA o utrošku dijela sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu sa pozicije «Transfer za prestruktuiranje industrije i rudarstva» (hrvatski jezik)
  215. ODLUKA o davanju ovlaštenja za potpisivanje sporazuma o nadležnosti Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata-Federalnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida domovinskog rata za rješavanje po žalbama na prvostepena rješenja o ostvarivanju prava branilaca i njihovih porodica koji imaju prebivalište u Brčko Distriktu
  216. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije (hrvatski jezik)
  217. ODLUKA o raspisivanju javnog konkursa za izbor i imenovanje članova iz Federacije Bosne i Hercegovine u Upravni odbor kompanije «Elektroprijenos Bosne i Hercegovine» d.d. (bosanski jezik)
    ODLUKA o raspisivanju javnog natječaja za izbor i imenovanje članova iz Federacije Bosne i Hercegovine u Upravni odbor kompanije «Elektroprijenos Bosne i Hercegovine» d.d. (hrvatski jezik)
  218. ODLUKA o raspisivanju javnog konkursa za izbor i imenovanje članova iz Federacije Bosne i Hercegovine u Upravni odbor «Nezavisni operator sistema u Bosni i Hercegovini» (bosanski jezik)
    ODLUKA o raspisivanju javnog natječaja za izbor i imenovanje članova iz Federacije Bosne i Hercegovine u Upravni odbor «Neovisni operator sistema u Bosni i Hercegovini» (hrvatski jezik)
  219. ODLUKA o stavljanju van snage Odluke Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, V broj 400/04, od 19.8.2004. godine (bosanski jezik)
    ODLUKA o stavljanju van snage Odluke Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, V broj 400/04, od 19.8.2004. godine (hrvatski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 62/04 /09.11.2004./
  220. ODLUKA o općim uslovima pod kojima se domaćoj osobi odobrava držanje deviza na računima kod banaka u inostranstvu (bosanski jezik)
    ODLUKA o općim uvjetima pod kojima se domaćoj osobi odobrava držanje deviza na računima kod banaka u inozemstvu (hrvatski jezik)
  221. ODLUKA o davanju na korištenje motornog vozila Akademiji nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine
  222. ODLUKA o privremenom smanjenju stope poreza na promet putničkih automobila proizvedenih na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o privremenom smanjenju stope poreza na promet osobnih automobila proizvedenih na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 63/04 /12.11.2004./
  223. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, za izmirenje preuzete obveze plaćanja troškova zakupnine po ugovoru o zakupu poslovnog prostora sa poduzećem «Zrak» d.d. Sarajevo (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, za izmirenje preuzete obaveze plaćanja troškova zakupnine po ugovoru o zakupu poslovnog prostora sa preduzećem «Zrak» d.d. Sarajevo (bosanski jezik)
  224. ODLUKA o davanju na korištenje motornog vozila agenciji za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine
  225. ODLUKA o davanju saglasnosti za upućivanje pripadnika bh. kontingenta civilne policije, s područja Federacije Bosne i Hercegovine, u mirovnu misiju UN-a na Haitiju
  226. ODLUKA o davanju saglasnosti za produženje misije pripadnicima bh kontingenta civilne policije, s područja Federacije Bosne i Hercegovine, u misiji UN-a u Liberiji
  227. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja i okoliša (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja i okoliša (bosanski jezik)
  228. ODLUKA o davanju saglasnosti Federalnom ministarstvu prometa i komunikacija i Direkciji cesta Federacije BiH za zaključivanje ugovora zbog posebnih interesa, okolnosti i namjene
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 66/04 /27.11.2004./
  229. ODLUKA o davanju na privremeno korištenje poslovne zgradeZavoda za platni promet Federacije Bosne i Hercegovine u Bihaću Vladi Unsko-sanskog kantona radi smještaja Kantonalnog tužilaštva Bihać
  230. ODLUKA o davanju na korištenje vojnog objekta «Dom pilota» u Bihaću sa pripadajućim zemljištem, Vladi Unsko-sanskog kantona Bihać
  231. ODLUKA o davanju suglasnosti na Odluku o drugim izmjenama i dopunama Statuta Javnog poduzeća Željeznice Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju saglasnosti na Odluku o drugim izmjenama i dopunama Statuta Javnog preduzeća Željeznice Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
  232. ODLUKA o davanju na korištenje dijela objekta u ulici Dola broj 15. Sarajevo Odboru državne službe za žalbe
  233. ODLUKA o davanju suglasnosti za prihvatanje kredita Europske banke za obnovu i razvitak (EBRD) za Regionalni program razvitka cesta (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju saglasnosti za prihvatanje kredita Evropske banke za obnovu i razvitak (EBRD) za Regionalni program razvoja cesta (bosanski jezik)
  234. ODLUKA o davanju suglasnosti za zaključivanje Supsidijarnog kreditnog sporazuma između Federacije Bosne i Hercegovine i Bosne i Hercegovine za kredit Europske banke za obnovu i razvitak (EBRD) za Regionalni program razvitka cesta (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju saglasnosti za zaključivanje Supsidijarnog kreditnog sporazuma između Federacije Bosne i Hercegovine i Bosne i Hercegovine za kredit Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za Regionalni program razvoja cesta (bosanski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH», broj 68/04 /04.12.2004./
  235. ODLUKA o usvajanju Rebalansa Plana i programa DCFBiH za 2004. godinu (pdf format)
  236. ODLUKA o izmjeni Odluke o osnivanju Fondacije za održivi razvoj
  237. ODLUKA o davanju na privremeno korištenje dijela objekta «A001» u ulici Hamdije Kreševljakovića br. 98-Sarajevo Ministarstvu odbrane Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju na privremeno korištenje dijela objekta «A001» u ulici Hamdije Kreševljakovića br. 98-Sarajevo Ministarstvu obrane Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  238. ODLUKA o utvrđivanju platnih razreda i koeficjenata za plaće rukovodećih i ostalih državnih službenika u federalnim organima državne službe (bosanski jezik)
    ODLUKA o utvrđivanju platnih razreda i koeficjenata za plaće rukovodećih i ostalih državnih službenika u federalnim organima državne službe (hrvatski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 70/04 /11.12.2004./
  239. ODLUKA o davanju suglasnosti na Sporazum o kreditiranju i garanciji za projekt vodosnabdijevanja Općina Tuzla
  240. ODLUKA o utvrđivanju općeg interesa za izgradnju sanitarne regionalne deponije u Općini Lukavac
  241. ODLUKA o utvrđivanju općeg interesa za izgradnju sanitarne regionalne deponije u Općini Zenica
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 71/04 /14.12.2004./
  242. ODLUKA o privremenom načinu obračunavanja i uplate doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje za pripadnike Vojske Federacije Bosne i Hercegovine za period 1996. i 1997. godinu
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 72/04 /18.12.2004./
  243. ODLUKA o prenosu prava korištenja na arhivskim policama sa Federalnog ministarstva prostornog uređenja i okoliša na Arhiv Federacije Bosne i Hercegovine
  244. ODLUKA o određivanju metoda privatizacije državnog kapitala u poduzeću Energoinvest-Tvornica dalekovodnih stubova dd Sarajevo (hrvatski jezik)
    ODLUKA o određivanju metoda privatizacije državnog kapitala u preduzeću Energoinvest-Tvornica dalekovodnih stubova dd Sarajevo (bosanski jezik)
  245. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije za pokretanje proizvodnje u «Agrokomerc» dd Velika Kladuša (hrvatski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije za pokretanje proizvodnje u «Agrokomerc» dd Velika Kladuša (bosanski jezik)
  246. ODLUKA o davanju suglasnosti za reprogramiranje duga temeljem isporučene električne energije (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju saglasnosti za reprogramiranje duga na osnovu isporučene električne energije (bosanski jezik)
  247. ODLUKA o davanju suglasnosti na Odluku u razdvajanju i izdvajanju sredstava za prijenos električne energije koja su u vlasništvu JP «Elektroprivreda BiH» d.d. Sarajevo (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju saglasnosti na Odluku u razdvajanju i izdvajanju sredstava za prijenos električne energije koja su u vlasništvu JP «Elektroprivreda BiH» d.d. Sarajevo (bosanski jezik)
  248. ODLUKA o davanju suglasnosti na Odluku o razdvajanju i izdvajanju sredstava za prijenows električne energije koja su u vlasništvu JP «Elektroprivreda HZ HB» d.d.Mostar (hrvatski jezik)
    ODLUKA o davanju saglasnosti na Odluku o razdvajanju i izdvajanju sredstava za prijenows električne energije koja su u vlasništvu JP «Elektroprivreda HZ HB» d.d. Mostar (bosanski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 74/04 /25.12.2004./
  249. ODLUKA o rasporedu sredstava Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za udruženja građana i druge organizacije sa pozicije «Transferi udruženjima građana i drugim organizacijama (bosanski jezik)
    ODLUKA o rasporedu sredstava Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za udruge građana i druge organizacije sa pozicije «Transferi udrugama građana i drugim organizacijama (hrvatski jezik)
  250. ODLUKA o preduzimanju mjera u oblasti kontrole cijena usluga autobusnih stanica na području Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o preduzimanju mjera u oblasti kontrole cijena usluga autobusnih postaja na području Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  251. ODLUKA o davanju saglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «Balkanski klub mira», Makedonija, Skopje, za osnivanje predstavništva u Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju suglasnosti stranoj nevladinoj organizaciji «Balkanski klub mira», Makedonija, Skopje, za osnivanje predstavništva u Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  252. ODLUKA o utvrđivanju osnovice za određivanje visine mjesečnih novčanih primanja korisnika boračko-invalidske zaštite za 2005. godinu (bosanski jezik)
    ODLUKA o utvrđivanju osnovice za određivanje visine mjesečnih novčanih primanja korisnika braniteljsko-invalidske skrbi za 2005. godinu (hrvatski jezik)
  253. ODLUKA o utvrđivanju koeficjenata za usklađivanje visine mjesečnih novčanih primanja korisnika boračko-invalidske zaštite za mjesec januar 2005. godine (bosanski jezik)
    ODLUKA o utvrđivanju koeficjenata za usklađivanje visine mjesečnih novčanih primanja korisnika braniteljsko-invalidske skrbi za mjesec siječanj 2005. godine (hrvatski jezik)
  254. ODLUKA o načinu deponovanja i korištenja novčanih sredstava ostvarenih prodajom preduzeća i banaka na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine
  255. ODLUKA o načinu finansiranja poslova koje će Agencija za pružanje finansijske, informatičke i posredničke usluge d.d. Sarajevo i Agencija za pružanje finansijskih, informatičkih i posredničkih usluga d.d. Mostar obavljati za potrebe korisnika (bosanski jezik)
    ODLUKA o načinu financiranja poslova koje će Agencija za pružanje financijskih, informatičkih i posredničkih usluga d.d. Mostar i Agencija za financijske, informatičke i posredničke usluge d.d. Sarajevo obavljati za potrebe korisnika (hrvatski jezik)
  256. ODLUKA o davanju privremenog ovlašćenja Nadzornom odboru Agencije za finansijske, informatičke i posredničke usluge d.d. Sarajevo i Agencije za pružanje finansijskih, informatičkih i posredničkih usluga d.d. Mostar da vrše funkciju upravljanja agencijama u ime osnivača (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju privremenog ovlašćenja Nadzornom odboru Agencije za financijskih, informatičkih i posredničkih usluga d.d. Mostar i Agencije za financijske, informatičke i posredničke usluge d.d. Sarajevo da vrše funkciju upravljanja agencijama u ime osnivača (hrvatski jezik)
  257. ODLUKA o čuvanju i korištenju dokumentacije unutrašnjeg platnog prometa, nastale prije njegovog prijenosa u nadležnost komercijalnih banaka (bosanski jezik)
    ODLUKA o čuvanju i korištenju dokumentacije unutarnjeg platnog prometa, nastale prije njegovog prijenosa u nadležnost komercijalnih banaka (hrvatski jezik)
  258. ODLUKA o načinu predaje i obrade računovodstvenih iskaza o uspješnosti poslovanja pravnih lica u Federaciji Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)
    ODLUKA o načinu predaje i obrade računovodstvenih iskaza o uspješnosti poslovanja pravnih osoba u Federaciji Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
  259. ODLUKA o davanju saglasnosti na Investicioni program povećanja proizvodnje – Biznis plan Rudnika mrkog uglja ''Zenica'' d.o.o. – prva faza 2004-2006. godina (bosanski jezik)
    ODLUKA o davanju suglasnosti na Investicijski program povećanja proizvodnje – Biznis plan Rudnika mrkog ugljena ''Zenica'' d.o.o. – prva
    faza 2004-2006. godina (hrvatski jezik)
  260. ODLUKA o utrošku dijela sredstava utvrđenih Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za finansiranje izrade Analize postojećeg stanja sigurnosti u jamama Rudnika mrkog uglja ''Zenica'' d.o.o. Zenica sa mjerama i aktivnostima (bosanski jezik)
    ODLUKA o utrošku dijela sredstava utvrđenih ProračunomFederacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu za financiranje izrade Analize postojećeg stanja sigurnosti u jamama Rudnika mrkog ugljena ''Zenica'' d.o.o. Zenica sa mjerama i aktivnostima (hrvatski jezik)
  261. ODLUKA o utrošku dijela sredstava utvrđenih Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije za finansiranje izrade dugoročnog Programa razvoja Rudnika mrkog uglja ''Breza'' d.o.o. Breza za period 2005-2010. godina (bosanski jezik)
    ODLUKA o utrošku dijela sredstava utvrđenih Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu energije, Rudarstva i industrije za financiranje izrade dugoročnog Programa Razvoja Rudnika mrkog ugljena ''Breza'' d.o.o. Breza za razdoblje 2005- 2010. godina (hrvatski jezik)
  262. ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalnom ministarstvu finansija – Federalnom ministarstvu financija, za finansijsku pomoć u organizovanju okruglih stolova četiri nevladine organizacije (bosanski jezik)
    ODLUKA o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2004. godinu Federalno ministarstvu financija – Federalnom ministarstvu finansija, za financijsku pomoć u organizovanju okruglih stolova četiri nevladine organizacije (hrvatski jezik)
  263. ODLUKA o davanju saglasnosti za produženje misije pripadnicima bh. Kontigenta civilne policije, s područja Federacije Bosne i Hercegovine, u misiji UN-a u Liberiji
  264. ODLUKA o načinu formiranja cijene električne energije za međukompanijsku isporuku i utvrđivanju fiksne cijene električne energije za međukompanijsku isporuku u Federaciji Bosne i Hercegovine za 2005. godinu (bosanski jezik)
    ODLUKA o načinu formiranja cijene električne energije za međukompanijsku isporuku i utvrđivanju fiksne cijene električne energije za međukompanijsku isporuku u Federaciji Bosne i Hercegovine za 2005. godinu (hrvatski jezik)
    «Službene novine Federacije BiH» , broj 75/04 /27.12.2004./
  265. ODLUKA o uplati sredstava sa transakcijskog računa Direkcije cesta Federacije Bosne i Hercegovine na Jedinstveni račun Trezora Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine (hrvatski jezik)
    ODLUKA o uplati sredstava sa transakcijskog računa Direkcije cesta Federacije Bosne i Hercegovine na Jedinstveni račun Trezora Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine (bosanski jezik)


     

     

 


Federalni zakoni

Zakoni Tuzlanskog kantona

Službene novine Tuzlanskog kantona

 
OSTALE VIJESTI
Izraelski napad na Iran. U Teheranu prosvjed, ljudi uzvikuju: "Smrt Izraelu i SAD-u"
Njemačka šefica diplomacije i Netanyahu se posvađali oko fotografija tržnica u Gazi
Iranski mediji umanjuju značenje izraelskog napada. "Eksplozije su bile kao petarde"
Njemački mediji: Plenkovićev ukočeni smiješak otkriva odglumljenu samouvjerenost
Slovačka odbila poslati pomoć Ukrajini, ljudi prikupili 2 milijuna eura za streljivo
Von der Leyen: Rusija koristi migrante za hibridne napade na Finsku
Poljaci uhitili dvojicu navodnih napadača na suradnika Navalnog
Glomazni lanseri M270 izbacili osam raketa ATACMS na rusku bazu na Krimu
Tri Rusa padobranima skočila iz stratosfere na Sjeverni pol, pogledajte snimku
U Brazilu dovela mrtvaca u banku, htjela dići kredit. Otkriveno od čega je umro
Što se stvarno događa u sukobu Izraela i Irana? Predstava kojom se skriva ono važno
Rusija priznala da se srušio bombarder. Ukrajina: Oborili smo ga
Europske burze pale nakon izraelskog napada na Iran
Izraelci napali iranski Isfahan. Tamo su nuklearna postrojenja
Studenti na njujorškom sveučilištu prosvjedovali za Palestinu, više od 100 uhićenih
Skočile cijene nafte nakon što je Izrael napao Iran
U Slovačkoj pokrenuta kampanja kojom se prikuplja novac za kupovinu oružja Ukrajini
VIDEO U Rusiji se srušio bombarder
Google dao otkaz 28 zaposlenika. Protestirali su protiv unosnog ugovora s Izraelom
Ukrajina traži pomoć od G7 i NATO-a: "Moramo obnoviti protuzračnu obranu"






Google






Rezultati

STARE ANKETE

KAPIJA

25-05-1995



OSTALE VIJESTI
Izraelski napad na Iran. U Teheranu prosvjed, ljudi uzvikuju: "Smrt Izraelu i SAD-u"
Njemačka šefica diplomacije i Netanyahu se posvađali oko fotografija tržnica u Gazi
Iranski mediji umanjuju značenje izraelskog napada. "Eksplozije su bile kao petarde"
Njemački mediji: Plenkovićev ukočeni smiješak otkriva odglumljenu samouvjerenost
Slovačka odbila poslati pomoć Ukrajini, ljudi prikupili 2 milijuna eura za streljivo
Von der Leyen: Rusija koristi migrante za hibridne napade na Finsku
Poljaci uhitili dvojicu navodnih napadača na suradnika Navalnog
Glomazni lanseri M270 izbacili osam raketa ATACMS na rusku bazu na Krimu
Tri Rusa padobranima skočila iz stratosfere na Sjeverni pol, pogledajte snimku
U Brazilu dovela mrtvaca u banku, htjela dići kredit. Otkriveno od čega je umro
Što se stvarno događa u sukobu Izraela i Irana? Predstava kojom se skriva ono važno
Rusija priznala da se srušio bombarder. Ukrajina: Oborili smo ga
Europske burze pale nakon izraelskog napada na Iran
Izraelci napali iranski Isfahan. Tamo su nuklearna postrojenja
Studenti na njujorškom sveučilištu prosvjedovali za Palestinu, više od 100 uhićenih
Skočile cijene nafte nakon što je Izrael napao Iran
U Slovačkoj pokrenuta kampanja kojom se prikuplja novac za kupovinu oružja Ukrajini
VIDEO U Rusiji se srušio bombarder
Google dao otkaz 28 zaposlenika. Protestirali su protiv unosnog ugovora s Izraelom
Ukrajina traži pomoć od G7 i NATO-a: "Moramo obnoviti protuzračnu obranu"


SVASTARIJE


Osmrtnicama ba

Iranski mediji umanjuju značenje izraelskog napada. ˝Eksplozije su bile kao petarde˝

Netanyahu njemačkoj ministrici pokazao fotografije punih tržnica u Gazi, naljutila se

Tri Rusa padobranima skočila iz stratosfere na Sjeverni pol, pogledajte snimku

Što se stvarno događa u sukobu Izraela i Irana? Predstava kojom se skriva ono važno

Počeli izbori u Indiji. Trajat će više od mjesec dana

Izrael napao Iran. Sastaju se čelnici G7, stižu reakcije Irana

Putnik (33) preminuo na letu Ryanaira iznad Italije, s njim bila i trudna supruga

VIDEO Katastrofalne poplave u Rusiji. Poplavljeno oko 18.000 kuća, hiljade evakuirane

Ovo je najbolja novinska fotografija godine. ˝Nije htjela pustiti tijelo djevojčice˝

U BiH pronađena djevojčica (5) iz Njemačke, žrtva trgovine ljudima





prodaja stanova pik smrtovnice/a> blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi