|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
sunce Nivo: Moderator podforuma
Registriran(a): 23-01-2002 Lokacija: Tuzla Odgovori: 19786 IP: Maskiran
|
Re: HAJMO SPASITI DJEÈAKA
citat: statebriga wrote:
joj, ovo je strasno!
zvala sam dom za nezbrinutu djecu (ili kako se vec zove), oni ne mogu dijete uzeti, bez da to dijete dovede centar za socijalni rad i da kazu: ovo dijete je za vas da ga smjestite
zovem centar, evo vec 20 minuta, zauzeto non-stop! broj je 035 266 574, ako neko bude bolje srece, jer ja sad moram na sastanak, necu stici slijedecih par sati vise da zovem.
strasno! sta drugo covjek da kaze!
ovdje nema svrhe odnijeti djetetu hranu ili novac ili bilo sta, ovdje je jedino rjesenje da se dijete smjesti ili u dom, ili neko da ga kuci odvede!
Tacno, niko se ne javlja, i treba posebna procedura da se neko dijete smjesti. Nadam se da ce bar apeli upaliti jer se nakon prica o cetiri brata Valjevac od kojih najstariji nije bilo ni za osnovnu smjesniti u Dom.
Poskusavam se raspitati sta o djecaku ali tesko ide, pa pozivam sve koji nesto saznaju da mi jave.
Najtuznije je sto sam sliku stavila ne bi li se djetetu pomoglo a njega su izgleda istjerali iz Trnog jer ga je cupo samo dan poslije vidio na Korzu. Vjerovatno je neko od zastitara dozvoljavao da spava u Trznom pa sad neko zabranio. A spava duze vrijeme.
Ni hrana ni odjeca ni novac nista nije bitno kao trajno rjesenje za ovo dijete.
|
|
09-11-2011 at 11:32 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: HAJMO SPASITI DJEÈAKA
daj, ba, vas dvoje, prestanite sa upropastavanjem svake teme. fakat nemate mjere gdje treba, a gdje ne treba kontaminirat prostor!
sunce, opet sam zvala, opet nista... nemoguce doci do njih.
pricala sam s jednim poznanikom, policajcem, kaze ne zna sta oni mogu da urade! pa, prosto, samo sto ne spizdih!
|
|
09-11-2011 at 11:40 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 6
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
| FORUM : Tuzlarije : HAJMO SPASITI DJEÈAKA |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|